Piazza Navona

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Piazza Navona: Varaa liput ja kierrokset

Piazza Navona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piazza Navona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piazza Navona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 22 444 arvosteluun

Aloitimme lomamme hop-on-hop-off -bussilla, mikä oli hienoa, koska saimme nähdä jo aika paljon nähtävyyksiä ja saada käsityksen siitä, missä kaikki on ja kuinka kaukana. Koska aloitimme matkamme maanantaina Covid-kaudella, olimme hetken aikaa ainoat bussissa, joten saimme istua koko matkan edessä, josta oli upea näköala. Itse bussi oli siisti, pysäkit on merkitty melko selkeästi ja tämän yrityksen kanssa työskentelevät ihmiset olivat erittäin ystävällisiä. Suosittelemme aktivoimaan liput Terminissä, koska Colosseumilla joudut kävelemään melko vähän seuraavalle pysäkille. Suosittelemme myös ottamaan mukaan omat kuulokkeet/kuulokkeet, koska voit kytkeä ne vain aux-kaapelilla, vaikka kuulokkeet onkin bussissa. Äänikierros on ok, mutta toisinaan sitä ei ole synkronoitu bussin sijaintiin, koska liikenne voi olla melko hankalaa, joten voit myös olla kuuntelematta opasta. Lippujen mukana tuleva sovellus tarjoaa lisää kävelyreittejä, jotka ovat mukavia!

Se oli hieno kokemus. Oppaamme Maria oli hämmästyttävä, hän tiesi paljon Rooman historiasta, kulttuurista ja ruoasta. Oli ilo viettää aikaa hänen kanssaan. Hänen intohimonsa ruokaan ja kulttuuriin näkyy keskustelussa ja tavassa, jolla hän osallistuu. Suosittelisin tätä ehdottomasti perheelle ja ystäville.

Minulla ei ollut ongelmia ollenkaan. Bussit olivat ajoissa aiemmin päivällä ja myöhään iltapäivän liikenteestä johtuen hyvin lähellä aikataulua. Bussi oli puhdas, henkilökunta ystävällistä. Hyvä kokemus aina, kun olen varannut kaupungeista, joissa he toimivat. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Ainutlaatuinen kokemus Rooman sydämessä. Piazza navonan suihkulähteen ääni taustalla upotettuna maagiseen tunnelmaan: oopperaan. Tenori ja sopraano olivat erittäin hyviä, olin niin innoissani. Ympäristö on intiimi ja vieraanvarainen. Erittäin suositeltavaa !!!

Lepoa kun on kävelty paljon kaupungissa. Tämä kiertue antaa yleiskuvan Roomasta