Tekemistä kohteessa
Piazza San Marco

Istahda ulkoilmakahvilaan ja katsele Pyhän Markuksen kirkkoa sekä Dogen palatsia.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Piazza San Marco: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piazza San Marco? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piazza San Marco : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 12 429 arvosteluun

Paras vaihtoehto pikapakoon !!

Jos sinulla ei ole paljon aikaa matkan aikana, kiertue on yksi parhaista vaihtoehdoista tutustua Venetsiaan yhdessä päivässä. Melko hyvin organisoitu ja täsmällinen. Erittäin tarkkaavainen ja ystävällinen opas. Yleensä kaikki melko hyvä. Jos minun piti saada kiinni, sanoisin, että sinulla on vähän vapaa-aikaa ja että kieli on vain englantia.

Mukava kiertue 5 tunnin Venetsiassa

Matka alkoi mukavalla 5 * linja-autolla. Kuljettaja oli hieno ja melkein 4 tunnin kuluttua saavutimme Venetsiaan. Siellä kaupunkiopas muuttui ja kertoi paljon tarinaa. Sitten muutimme pois ryhmästä ja liittyimme heihin vain sovitussa paluumatkan kohtaamispaikassa. Minä tekisin matkan uudelleen milloin tahansa! Erittäin suositeltavaa!

Erinomainen, hyvin organisoitu, Eddy-opas oli erityisen houkutteleva

Erinomainen kiertue Venetsian päivälle. Eddy-opas oli erityisen houkutteleva, kokenut, täydellinen englanti ja espanja. Ehdottomasti suositella sitä! Vain FYI, takseja Milanossa yöllä on vaikea saada, suunnitella vastaavasti.

Erinomainen ajo! Opas oli hieno, erittäin hauska. Se on väsyttävä kiertue, koska matkaan kestää yli 3 tuntia ja sama palata, mutta Venetsia on kaunis kaupunki ja vierailun arvoinen.

mielenkiintoista nähtävää

oppaan ääni kuului huonosti, kuulokkeissa särisi aina kun hän eloisasti liikkui