Piazza San Marco

Istahda ulkoilmakahvilaan ja katsele Pyhän Markuksen kirkkoa sekä Dogen palatsia.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Piazza San Marco: Varaa liput ja kierrokset

Piazza San Marco: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piazza San Marco? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piazza San Marco : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 22 425 arvosteluun

Marco oli aivan mahtava! Hän oli täynnä historiallista tietoa ja sai koko perheen nauramaan vitseillään. Eräs tyttäreistämme tunsi olonsa alle sään ja vei meidät apteekkiin ja odotti meitä kärsivällisesti. Hän meni yli ja pidemmälle majoittamaan perhettämme, ja tämä oli perheidemme suosikkikiertue Roomasta Firenzestä-Venetsiasta! Pyydän häntä uudelleen ja toivoisin, että meillä olisi enemmän aikaa viettää toinen päivä oppaanamme! Hän on 5+++

Jono on suuri, joten ennakkolippujen hankkiminen oli erittäin hyödyllistä. Saavuimme sisään noin 3 minuutissa, mutta ystävämme odottivat kaksi tuntia. Sisällä se on pääasiassa huoneita, ja jos et lue kylttejä tai sinulla ei ole opasta, se ei olisi kovin mielenkiintoista. Historia tekee siitä arvokkaan. Tietysti vankilan näkeminen ja Huokausten sillan ylittäminen on mielenkiintoista.

Varasimme tämän ennen kuin vierailimme Venetsiassa ja olimme niin iloisia, että teimme, sillä jono Doges-palatsiin oli erittäin pitkä niille, jotka eivät olleet varanneet varattua sisäänpääsyä. Menimme varatun sisäänpääsyn sisäänkäyntiin ja me pääsivät suoraan sisään

Kaikki järjestäjän lisätarjoukset, kuten gondoli- ja Grand Canal -ajelu, olivat hieman kalliimpia, mutta aikaa ei mennyt hukkaan. Toisaalta lounaassa voi säästää. 20 eurolla voit syödä paljon paremmin San Marcon sivukaduilla.

Francesca, the guide was amazing! Tip her after the tour! Our group asked her a lot of questions so we got to learn even more. The duration was good, there's lots to see.