Valitse päivämäärät

Picasso-museo, Malaga

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Muut elämykset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Picasso-museo, Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Picasso-museo, Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Picasso-museo, Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 491 arvosteluun

Kaunis kokoelma ja ääniopas hämmästyttävällä hinnalla, joka on ilmoitettu sovelluksessa täällä. Henkilökohtaisesti se maksaisi paljon enemmän ja olen iloinen, että löysimme tämän sovelluksen ja palvelut täältä! Ääniopas oli erittäin mielenkiintoinen ja esityksessä oli paljon upeita kappaleita. Brassaï-kokoelma on täysin sen arvoinen, sillä valokuvat ja Brassaïn ja Picasson sekä muiden taiteilijoiden kietoutunut historia oli merkityksellistä ja kaunista. En suosittele alle 15-vuotiaille lapsille katsomaan molempien näyttelyiden taideteoksia, koska osa sisältää S-hyökkäystä ja alastomuutta.

En ole varma, olisiko Picasso koskaan halunnut kenenkään kuluttavan niin paljon hänen maalauksiaan ja veistoksiaan yhtenä iltapäivänä kuin tämä museo sallii. Se on yksinkertaisesti ylivoimaista. Samalla se on fantastinen. Mestari on esillä kuin et ole koskaan kokenut. Se vaatii todellakin enemmän kuin yhden päivän imeytyäkseen, mutta se on kerran elämässä kokemus.

Tietenkin se on paljon halvempaa täällä kuin siellä, se on erittäin kannattavaa, koska se tekee monia tärkeitä pysähdyksiä, he selittävät, sinulla on kävelykierros mukana, vene oli upea plus. Vaikka korostan, että meillä oli ongelmia lunastaa joitakin toimintoja, jotka oletettavasti sisältyivät, kuten viinejä, tapaksia ...

Löysimme kohtaamispaikan melko helposti (juuri aseman sisäänkäynnin edessä). . Arvostamme pysäkkejä, joiden avulla voit jäädä pois vierailemaan. Jos meillä olisi ollut enemmän aikaa, olisimme ottaneet täydellisen kaavan käydäksemme kaupungin tärkeissä paikoissa (Alcazaba, Picasso-museo jne.)

Kaikki meni loistavasti! Bussit tulivat aina ajoissa eivätkä olleet koskaan täynnä, joten sinulla oli aina hyvä istumapaikka. Kuumuus oli paikoin sietämätöntä, mutta niin se on kesällä kaupungissa vieraillessa. Kiva taas :)