Tekemistä kohteessa
Pietari

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Pietarin seitsemän parasta aktiviteettia ja nähtävyyttä

Vaikka suuri osa Venäjän historiallisista nähtävyyksistä onkin Moskovassa, on Pietari kaupungeista jännittävämpi. Nuori väestö ja värikäs kulttuuritarjonta luovat ainutlaatuisen tunnelman. Tässä parhaat vinkkimme Pietariin.

 • Iisakinkirkko

  1. Iisakinkirkko

  Vieraile kaupungin suurimmassa ortodoksikatedraalissa ja tutustu tämän merkittävän nähtävyyden historiaan. Sisäänpääsy ja ääniopas maksavat yhteensä 350 ruplaa.

 • Venäläisen taiteen museo

  2. Venäläisen taiteen museo

  Tämä hiljainen museo kätkee sisälleen Pietarin suurimman kuvataiteen kokoelman. Taiteen ystävät nauttivat takuulla museon venäläisistä mestariteoksista.

 • Nevski Prospekt

  3. Nevski Prospekt

  Pietarin kuhiseva pääkatu tunnetaan sen kauniista rakennuksista, silloista ja aukioista. Se on parhaimmillaan kävelykierroksella, jolla voit pistäytyä myös ostoksilla.

 • Talvipalatsi

  4. Talvipalatsi

  Tämä ylellinen palatsi on ehkä kaupungin suurin ylpeydenaihe. Yli sadan huoneen palatsin kohokohtiin kuuluu kullattu sali. Vieraile illalla ottaaksesi kauniita valokuvia.

 • Mariinski-teatteri

  5. Mariinski-teatteri

  Baletti ja ooppera ovat Pietarin klassisen kulttuurin kulmakivet, ja Mariinski-teatteri on niiden kehto. Näytäntökausi päättyy elokuun alussa ja alkaa syyskuun lopussa.

 • Pietarhovin palatsi

  6. Pietarhovin palatsi

  Puutarhojen suihkulähteet (tarkasta päivämäärät) ja kultaiset patsaat ovat tämän ylellisen palatsin vetonaula. Myös palatsin sisätilat ovat sanoinkuvaamattoman kauniit.

 • Eremitaaši

  7. Eremitaaši

  Talvipalatsissa sijaitseva Eremitaaši-museo lienee kaupungin suosituin nähtävyys. Kuninkaallisten huoneiden taideaarteiden ihailuun kannattaa varata aikaa useampi tunti.

Suunnittele vierailusi

 • Pietarissa liikkuminen

  Pietarin metrolla liikkuminen on helppoa ja miellyttävää etenkin talvipakkasten aikaan. Metrolippuja myydään asemilla, mutta etukäteen ladattava matkakortti on kätevin maksutapa, mikäli viivyt kaupungissa useamman päivän ajan.

 • Viisumivaatimukset

  Venäjälle matkustaessa tarvitaan yleensä viisumi, joten muista hakea sitä hyvissä ajoin etukäteen.

 • Pietarin sää

  Pietarin sään sanotaan olevan omalaatuinen, eli saavu siis kaupunkiin varautuneena siihen. Venäläisittäin ajatellen kaupungissa ei ole koskaan kovin kylmä. Alin lämpötila on -10 asteen paikkeilla, ja kesälämpötilat voivat kohota jopa 30 asteeseen. Pakkaa mukaasi takki ja sateenvarjo!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Venäjä
 • Rahayksikkö
  Venäjän rupla (руб)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +7
 • Paras aika vierailla
  Kesällä matkustaminen on hintavampaa, mutta lämpötila on tuolloin miellyttävimmillään ja päivä pisimmillään. Yöttömän yön juhlat Pietarissa ovat ainutlaatuisia!

Pietari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pietari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pietari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 11 122 arvosteluun

Anna otti minut hotellistani, olin ainoa osallistuja, joten se oli yksityinen kiertue. Hän ajoi minut autossaan Peterhofiin, osoittaen tien päällä stalinistista arkkitehtuuria ja keskustelemalla minulle keisarillisesta ja Neuvostoliiton historiasta. Retkiimme sekä palatsin sisätiloihin että puutarhoihin, paitsi että oli talvi, joten vietimme vähemmän aikaa puutarhoissa. Mahdollisuus "ohittaa jono" oli erittäin hyödyllinen, koska ohitimme useita suuria kiertueryhmiä ja ulkona oli kylmä. Anna oli erittäin osaava ja kiinnostava kiertäessään palatsin ylähuoneita. Pyysin häneltä suosituksia Georgian ruokia varten, ja hän tiputti minut matkalla takaisin keskustaan lähellä olevaan ravintolaan. Kiertue oli yhteensä 4-5 tuntia, mukaan lukien matka-aika, ja mielestäni kesti paljon kauemmin, jos päättäisin käydä Peterhofissa itse (ja olisin ollut vähemmän informatiivista - audiooppaat ovat hienoja, mutta huono korvaavan todellinen, elävä opas). Suosittelen. Pro-tip: viesti oppaalle koko

Tämä oli arvokasta ja erinomaista, vaikka lippu voimme käyttää vain yhden päivän. Lippu paljon halvempaa kuin ostamalla St Isaacsin lippujen ostoksesta. Mukava kohtelias englanninkielinen henkilökunta. Valitsimme vihreän reitin vanhemmalla bussilla ja Punaisen uudemmalla, jolla oli hiukan parempi äänijärjestelmä. Muuten molemmat erinomaiset hyvillä tiedoilla ja upeat näkymät yläkerroksesta. Katto oli suljettu, joten hytti melko lämmin. Ainakin 48 tunnin lippua suositellaan, koska tarvitset paljon aikaa nähdäksesi kaikki Pietari ja hypätä päälle / pois kaikille sen sivustoille.

Kierros oli kattava ja mielenkiintoinen. Oppaamme Tatjana oli osaava, ystävällinen ja puhui hyvin suomea. Olisimme saaneet myös itse vaikuttaa siihen mitä kierros kattoi, mutta luotimme oppaan valintoihin. Suosittelemme!

Olga oli asiantunteva ja innostunut opas. Mielenkiinto pysyi hyvin yllä pitkän kierroksen aikana.

Hauskaa, paljon mukavaa musiikkia, hyviä taiteilijoita, upea ympäristö