Pietari
Aktiviteetit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pietari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pietari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pietari : Mitä vierailijat sanovat

Anna otti minut hotellistani, olin ainoa osallistuja, joten se oli yksityinen kiertue. Hän ajoi minut autossaan Peterhofiin, osoittaen tien päällä stalinistista arkkitehtuuria ja keskustelemalla minulle keisarillisesta ja Neuvostoliiton historiasta. Retkiimme sekä palatsin sisätiloihin että puutarhoihin, paitsi että oli talvi, joten vietimme vähemmän aikaa puutarhoissa. Mahdollisuus "ohittaa jono" oli erittäin hyödyllinen, koska ohitimme useita suuria kiertueryhmiä ja ulkona oli kylmä. Anna oli erittäin osaava ja kiinnostava kiertäessään palatsin ylähuoneita. Pyysin häneltä suosituksia Georgian ruokia varten, ja hän tiputti minut matkalla takaisin keskustaan lähellä olevaan ravintolaan. Kiertue oli yhteensä 4-5 tuntia, mukaan lukien matka-aika, ja mielestäni kesti paljon kauemmin, jos päättäisin käydä Peterhofissa itse (ja olisin ollut vähemmän informatiivista - audiooppaat ovat hienoja, mutta huono korvaavan todellinen, elävä opas). Suosittelen. Pro-tip: viesti oppaalle koko

Tämä oli arvokasta ja erinomaista, vaikka lippu voimme käyttää vain yhden päivän. Lippu paljon halvempaa kuin ostamalla St Isaacsin lippujen ostoksesta. Mukava kohtelias englanninkielinen henkilökunta. Valitsimme vihreän reitin vanhemmalla bussilla ja Punaisen uudemmalla, jolla oli hiukan parempi äänijärjestelmä. Muuten molemmat erinomaiset hyvillä tiedoilla ja upeat näkymät yläkerroksesta. Katto oli suljettu, joten hytti melko lämmin. Ainakin 48 tunnin lippua suositellaan, koska tarvitset paljon aikaa nähdäksesi kaikki Pietari ja hypätä päälle / pois kaikille sen sivustoille.

Kierros oli kattava ja mielenkiintoinen. Oppaamme Tatjana oli osaava, ystävällinen ja puhui hyvin suomea. Olisimme saaneet myös itse vaikuttaa siihen mitä kierros kattoi, mutta luotimme oppaan valintoihin. Suosittelemme!

Olga oli asiantunteva ja innostunut opas. Mielenkiinto pysyi hyvin yllä pitkän kierroksen aikana.

Hauskaa, paljon mukavaa musiikkia, hyviä taiteilijoita, upea ympäristö