Pietari
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pietari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pietari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pietari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 750 arvosteluun

Anna otti minut hotellistani, olin ainoa osallistuja, joten se oli yksityinen kiertue. Hän ajoi minut autossaan Peterhofiin, osoittaen tien päällä stalinistista arkkitehtuuria ja keskustelemalla minulle keisarillisesta ja Neuvostoliiton historiasta. Retkiimme sekä palatsin sisätiloihin että puutarhoihin, paitsi että oli talvi, joten vietimme vähemmän aikaa puutarhoissa. Mahdollisuus "ohittaa jono" oli erittäin hyödyllinen, koska ohitimme useita suuria kiertueryhmiä ja ulkona oli kylmä. Anna oli erittäin osaava ja kiinnostava kiertäessään palatsin ylähuoneita. Pyysin häneltä suosituksia Georgian ruokia varten, ja hän tiputti minut matkalla takaisin keskustaan lähellä olevaan ravintolaan. Kiertue oli yhteensä 4-5 tuntia, mukaan lukien matka-aika, ja mielestäni kesti paljon kauemmin, jos päättäisin käydä Peterhofissa itse (ja olisin ollut vähemmän informatiivista - audiooppaat ovat hienoja, mutta huono korvaavan todellinen, elävä opas). Suosittelen. Pro-tip: viesti oppaalle koko

Tämä oli arvokasta ja erinomaista, vaikka lippu voimme käyttää vain yhden päivän. Lippu paljon halvempaa kuin ostamalla St Isaacsin lippujen ostoksesta. Mukava kohtelias englanninkielinen henkilökunta. Valitsimme vihreän reitin vanhemmalla bussilla ja Punaisen uudemmalla, jolla oli hiukan parempi äänijärjestelmä. Muuten molemmat erinomaiset hyvillä tiedoilla ja upeat näkymät yläkerroksesta. Katto oli suljettu, joten hytti melko lämmin. Ainakin 48 tunnin lippua suositellaan, koska tarvitset paljon aikaa nähdäksesi kaikki Pietari ja hypätä päälle / pois kaikille sen sivustoille.

Upea päiväretki tästä palatsista ja laajoista puutarhoista

Todella nautinnollinen päiväretki Pietarista. Meitä oli vain kolme plus opas tällä matkalla, mikä helpotti liikkumista paljon helpompaa kuin suurempien ryhmien kanssa. Opas hakee sinut hotellilta ja yksityiskuljetuksen palatsiin, noin tunnin päässä. Kerran oppaan tuntemus oli mahtavaa. Ainoa ongelmamme olivat suuret ryhmät, jotka pitivät meitä ylös kävellessämme palatsilla. Puutarhat ovat yhtä laajat kaikilla painovoimanlähteillä. Loistava käsitys Royalty-elämästä ja siitä, kuinka monet muut kulttuurit ympäri Eurooppaa ovat vaikuttaneet heihin.

Upea kohde ja Olga oli erinomainen opas.

Vähän reilin kahden tunnin kierros Katariinan palatsissa ja lyhyesti puistossa oli erinomaisesti suunniteltu. Oppaamme Olga osasi kertoa kohteesta innostavasti ja asiantuntevasti ja hänen englanninkielistä opastustaan oli helppo seurata. Ainoa miinus oli, että sovittu tapaamisaikamme oli varauksen jälkeen aikaistunut 15 minuutilla ja tämä tieto ei olut meitä tavoittanuta - oli ihan hilkulla, että ehdimme opastukselle mukaan.

Pyhän Iisakin kirkko oli päätepiste, jossa vaihdoimme tositteitamme lippuihin. Menimme sekä punaisella että vihreällä reitillä ja oppimme paljon kaupungin historiasta