Pietari
Hop-on hop-off -kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pietari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pietari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pietari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.6 / 5

perustuen 105 arvosteluun

Tämä oli arvokasta ja erinomaista, vaikka lippu voimme käyttää vain yhden päivän. Lippu paljon halvempaa kuin ostamalla St Isaacsin lippujen ostoksesta. Mukava kohtelias englanninkielinen henkilökunta. Valitsimme vihreän reitin vanhemmalla bussilla ja Punaisen uudemmalla, jolla oli hiukan parempi äänijärjestelmä. Muuten molemmat erinomaiset hyvillä tiedoilla ja upeat näkymät yläkerroksesta. Katto oli suljettu, joten hytti melko lämmin. Ainakin 48 tunnin lippua suositellaan, koska tarvitset paljon aikaa nähdäksesi kaikki Pietari ja hypätä päälle / pois kaikille sen sivustoille.

Erittäin hyvä pysähtyä jokaisen tärkeän muistomerkin kohdalla

Hyvä idea löytää kaupunki etsimättä tärkeitä monumentteja, mikä on hyvä, että busseja on useita ja voit pysähtyä niin kauan kuin haluat käydä paikassa ja jatkaa seuraavaa jatkaaksesi vierailla. Haittapuoli on, että melkein kukaan ei puhu englantia

Pyhän Iisakin kirkko oli päätepiste, jossa vaihdoimme tositteitamme lippuihin. Menimme sekä punaisella että vihreällä reitillä ja oppimme paljon kaupungin historiasta

Ystävällinen palvelu ja esittely omalla kielellä.

Palvelu oli ystävällistä, esittely oli myös suomen kielellä ja bussi liikkui ruuhkasta huolimatta sujuvaa vauhtia. Bussi kiersi keskeiset nähtävyydet.

Erittäin hyvä kierros Pietarin tärkeimmistä paikoista.

Omalla kielellä (Suomi) kerrottu selkeä selostus oli hyvä. Uusi bussi ja hyvä reitti takasivat hyvän yleiskatsauksen Pietarin keskustaan.