Pietari
Museot ja näyttelyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pietari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pietari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pietari : Mitä vierailijat sanovat

Osallistuimme tähän aktiviteettiin pienten lasten perheenjäseniemme kanssa. Retkeilymme, Misha ja Ksenya, olivat varsin avuliaita ja harkittuja tekemällä vierailun museossa. Me kaikki arvostamme heidän hoitomenetelmiään. Ja tietenkin, museossa viettämämme aika oli unohtumaton hänen erinomaisen opastuksensa avulla kokoelmien eri kappaleille. Voimme ehdottomasti suositella tätä toimintaa, varsinkin jos olet huolestunut pienten lasten tai vanhojen ihmisten viemisestä vieraassa paikassa.

Opastettu kierros oli erittäin ammattitaitoinen ja mielenkiintoinen. Saimme todella paljon tietoa sekä Pietarin historiasta että huomattavimmista taideteoksista. Täsmäkierros vei 3 tuntia aikaa ja oli sen väärti. Suosittelen 2 päivän lippua, koska yhtenä päivänä ei ehdi eikä jaksa nähdä kaikkea kiinnostavaa. Ravintola Jonna parin sadan päässä on erinomainen ruokapaikka

Ei tarvinnut opastamme etsiä. Löytyi sovitusta paikasta ajoissa. Kolmen tunnin mielenkiintoinen läpileikkaus Romanovien suvusta. Oppaamme Alla oli selkeästi vielä taiteen asiantuntija, joka antoi syvällisen perehdytyksen da vinchin ja rembrantin taiteeseen. Suosittelen tämän kokemuksen perusteella oppaan käyttämistä kierroksella. Kiitos.

Kierros oli kattava ja mielenkiintoinen. Oppaamme Tatjana oli osaava, ystävällinen ja puhui hyvin suomea. Olisimme saaneet myös itse vaikuttaa siihen mitä kierros kattoi, mutta luotimme oppaan valintoihin. Suosittelemme!

Olga oli asiantunteva ja innostunut opas. Mielenkiinto pysyi hyvin yllä pitkän kierroksen aikana.