Pietari Retket/kierrokset
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde

Pietari: Suosikit / Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Katso kaikki
Kaikki 238 lippua ja kierrosta

Pietari : Mitä vierailijat sanovat

Upea kohde ja Olga oli erinomainen opas.

Vähän reilin kahden tunnin kierros Katariinan palatsissa ja lyhyesti puistossa oli erinomaisesti suunniteltu. Oppaamme Olga osasi kertoa kohteesta innostavasti ja asiantuntevasti ja hänen englanninkielistä opastustaan oli helppo seurata. Ainoa miinus oli, että sovittu tapaamisaikamme oli varauksen jälkeen aikaistunut 15 minuutilla ja tämä tieto ei olut meitä tavoittanuta - oli ihan hilkulla, että ehdimme opastukselle mukaan.

Kierros oli todella mielenkiintoinen ja opas aivan huippu.

Oppaamme oli todella ammattitaitoinen ja mahtava persoona. Hän teki kierroksestamme täydellisen kertoen Venäjän ja sen hallitsijoiden sekä Eremitaasin rakennusten historiasta. Hän kertoi myös taideteoksista todella ammattitaitoisesti. Hän teki kierroksestamme täydellisen.

Pietari: Ohita jonot -kierros Eremitaasiin Arvostelija: Sonja, 04.12.2017

Museon asiantunteva esittely antoi hyvän yleiskäsityksen Erartasta.

Aikataulut pitivät, opas puhui hyvää selkeää englantia, asiantuntijana Erartan oma opas. Kierros toteutettiin meidän neljän hengen porukalle, joten saimme todella hyvää palvelua.

Antoisa kaupunkikerros kattaen tärkeimmät nähtävyydet

Oikein hyvä tehdä heti kaupunkiin tullessa, jolloin saa yleiskuvan kaupungista ja on sitten helpompi suunnistaa paikkoihin, joihin haluaa tutustua paremmin.

Pietari: Hop-On Hop-Off -bussi ja -venekierros Arvostelija: Kaija, 17.10.2018

Ystävällinen palvelu ja esittely omalla kielellä.

Palvelu oli ystävällistä, esittely oli myös suomen kielellä ja bussi liikkui ruuhkasta huolimatta sujuvaa vauhtia. Bussi kiersi keskeiset nähtävyydet.

Pietari: Hop-On Hop-Off -bussi ja -venekierros Arvostelija: Sonja, 04.12.2017