Pietarinkirkko

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pietarinkirkon majesteettinen arkkitehtuuri

Maailmankuulun Pietarinkirkon rakentaminen kesti 120 vuotta ja siinä olivat mukana aikakauden lahjakkaimmat arkkitehdit. Tässä myöhäisrenessanssin arkkitehtuurin helmen viisi kohokohtaa.

 • Pietarinaukio

  1. Pietarinaukio

  Kirkon vaikuttava sisäänkäynti muodostuu valtavasta aukiosta ja sen keskellä olevasta 25 m korkea obeliskista, jota ympäröivät vaikuttavat toskanalaiset nelinkertaiset pylväsrivistöt.

 • Kirkon julkisivu

  2. Kirkon julkisivu

  Barokkiarkkitehti Madernon suunnitelema julkisivu on 114 metriä leveä ja 45 metriä korkea. Se on tehty travertiinista ja on komeudessaan henkäsalpaava näky.

 • Keskilaiva

  3. Keskilaiva

  Madernon suunnitelema koristeltu keskilaiva on yksi kirkon useista valtavista yksityiskohdista, jotka tekevät rakennuksen valtavan koon hahmottamisesta haastavaa.

 • Kupoli

  4. Kupoli

  Michelangelon suunnitelema maailmankuulu 136-metrinen huippu on maailman suurin kupoli, joka on Rooman siluetin kiistaton kuningas. Kupolilta voi ihailla upeita näkymiä jokaiseen ilmansuuntaan.

 • Vatikaaniluolat

  5. Vatikaaniluolat

  Kirkon alla on suuri ja sokkeloinen tunneliverkosto, jonne on haudattu paaveja, kuten Johannes Paavali II sekä paaveista ensmmäinen, Pietari.

Suunnittele vierailusi

 • Muista noudattaa pukeutumissääntöjä

  Pietarinkirkko on katolinen rakennus, jossa tulee noudattaa pukeutumissääntöjä. Vaikka Roomassa onkin hyvin lämmintä kesäisin, shortsit, paljaat olkapäät sekä lyhyet hameet ovat kirkossa kiellettyjä.

 • Saavu paikalle ajoissa välttääksesi jonot

  Pietarinkirkon jonot saattavat venyä hyvinkin pitkisi. Saavu paikalle ajosisa etenkin kesäisin, jolloin lämpötila voi olla korkea. Huhtikuusta syyskuuhun kirkko on auki klo 7.00-19.00 ja lokakuusta maaliskuuhun klo 7.00-18.00. Ota huomioon, että aamuisin jonot saattavat kiemurrella pitkin aukiota jo klo 11.00 aikaan.

 • Näe paavi

  Paavi pitää keskiviikkoisin julkisen messun kesäisin Pietarinaukiolla ja talvisin messusalissa. Messu alkaa klo 10.30, mutta suurin osa vierailijoista saapuu paikalle hyvissä ajoin saadakseen hyvät paikat. Turvatarkastus avataan klo 8.00-8.30.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Joka päivä klo 7.00-18.30.
 • Hinta
  Lippujen hinnat vaihtelevat ryhmäkoon mukaan.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Suosittelemme, että varaat kirkkoon oppaan.
 • Kuinka päästä perille
  Bussit 64, 60 ja 40 vievät sinut Vatikaaniin. Voit myös matkustaa punaisella metrolinjalla Cipron asemalle.
 • Lisävinkkejä

  • Peitä olkapääsi äläkä pukeudu shortseihin tai lyhyeen hameeseen.

  • Käytä aurinkorasvaa ja mukaasi vesipullo, jos joudut jonottamaan ulkona.

Pietarinkirkko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pietarinkirkko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pietarinkirkko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 17 482 arvosteluun

Hei kaikki, Best of Rome All Access Pass oli loistava meille. Vahvistus saatiin välittömästi, Google Mapsin avulla oli helppo löytää suunta päästä. Meidän ei tarvinnut tehdä mitään riviä Vatikaanissa tai Colisseumissa, aikavarauksen voi varata Roomaan saapuessaan matkailutoimistosta. se oli täydellinen meille, koska jet lag meillä oli mahdollisuus varata keskipäivän jälkeen toipua, heidän henkilökuntansa oli erittäin informatiivinen useilla kielillä (meille: espanja). On todella sen arvoista, jos et halua tehdä linjoja koko päivän ja sinulla on vain pari päivää Roomassa päästäksesi tärkeimpiin nähtävyyksiin. Oppaat olivat todella kärsivällisiä ja keskittyivät olemaan menettämättä ketään, koska nähtävyyksien sisällä oli paljon ihmisiä. Todella ystävällinen käyttäjä viime hetken matkailijoille.

Helppo vaihtaa Pass kaikki pääsy Forum, Palatine Hill ja Coliseum. Vatikaanissa meillä oli kuitenkin vaikeuksia löytää vaihtopiste. Vatikaanin infopisteessä avustaja "lähetti" meidät vain osoittamalla, että se oli oikealla. Vatikaanin ja Sikstuksen kappelin museoissa opas oli erittäin tarkkaavainen ja selitti kaiken yksityiskohtaisesti, mutta noutettuaan liput Pietarinkirkolle "katosi" ilman, että ryhmä tajusi, pääsevätkö he sisään vai eivät ...

Suuri etu on, että sinun ei tarvitse odottaa jonoissa. Henkilökunta on todella tarkkaavainen, mutta eri tiloihin saapuminen vaatisi paljon enemmän yksityiskohtia. Yksinkertainen, erittäin tarkka kartta, jossa on kansio, joka tutkii järjestelmää. Mahdotonta muistaa kaikkea ensimmäisen selityksen aikana. Ohjeemme on kirjoitettu paperitaskuun

Big Bus pysäkin löytäminen oli työläistä

Tuntui, että Big Bus Hop-On ja Hop-Off pysäkkejä oli vaikeata löytää. Muut saman kaltaiset bussit kulkivat useammin. Big Bussilla oli silloin poikkeus reittikin. Vatikaanissa nähtiin vain Oikeustalo, ei muuta ja se oli pettymys.

Vaimo joka osallistui ylisti opastaja ol tyytyväinen runsaaseen uuteen tietoon.Paavinkin näkivät.Täydet pisteet.