Pietarinkirkon kupoli

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pietarinkirkon kupoli: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pietarinkirkon kupoli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pietarinkirkon kupoli : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 913 arvosteluun

Hei kaikki, Best of Rome All Access Pass oli loistava meille. Vahvistus saatiin välittömästi, Google Mapsin avulla oli helppo löytää suunta päästä. Meidän ei tarvinnut tehdä mitään riviä Vatikaanissa tai Colisseumissa, aikavarauksen voi varata Roomaan saapuessaan matkailutoimistosta. se oli täydellinen meille, koska jet lag meillä oli mahdollisuus varata keskipäivän jälkeen toipua, heidän henkilökuntansa oli erittäin informatiivinen useilla kielillä (meille: espanja). On todella sen arvoista, jos et halua tehdä linjoja koko päivän ja sinulla on vain pari päivää Roomassa päästäksesi tärkeimpiin nähtävyyksiin. Oppaat olivat todella kärsivällisiä ja keskittyivät olemaan menettämättä ketään, koska nähtävyyksien sisällä oli paljon ihmisiä. Todella ystävällinen käyttäjä viime hetken matkailijoille.

Erinomainen kokemus! Erittäin ystävällinen henkilökunta ja oppaamme olivat ammattitaitoisia, asiantuntevia, ystävällisiä ja tukevia. Kiertueella ei ollut kiire, ja minusta tuntuu, että näin ja opin paljon. Ainoa asia, jota mielestäni on parannettava, on tapa kertoa ihmisille, kuka ja missä olet kohtaamispaikalla. Ei ollut merkkiä. Näin juuri monia ihmisiä ja kysyin ympäri.

Passi on käyttökelpoinen 72 tuntia tai kauemmin riippuen siitä, onko sinulla muutama ylimääräinen päivä Roomassa etkä ole ehtinyt tehdä kaikkea.... 72 tuntiin rajoitettu kuljetus on mielenkiintoista, jos olet hieman Vatikaanin ulkopuolella monumentteja, suosittelen

Upea kohde ja paljon nähtävää. Ei sovi korkean paikan kammoisille. Portaikko kupoliin ja katolle on melko ahdas ja jyrkät portaat. Hyvät näköalat katolta ympäri Roomaa ja Vatikaania. Turvatarkastukseen ja hissin jonotukseen menee melko paljon aikaa.

Opastettu kierros oli alusta alkaen hyvin organisoitu, sopivan mittainen ja tehokas. Opas oli erittäin asiantunteva ja innostava, ja hänellä oli mainion määrätietoinen ja huumorintajuinen ote. Todella hyvä ja suositeltava kierros!