Valitse päivämäärät

Pietarinkirkon kupoli

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Päiväretket
90 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Pietarinkirkon kupoli: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pietarinkirkon kupoli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pietarinkirkon kupoli : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 54 764 arvosteluun

Jos oleskelet Roomassa yli 4 päivää, tämä on hengenpelastaja. Minun on sanottava, että se on alussa hieman ylivoimaista, kun et tiedä mistä ja miten varata lähtö- ja saapumisaikoja, mutta sinun pitäisi alkaa laatia matkasuunnitelmaa, kun olet saanut tämän ja sinun tulee seurata sitä, jos haluat nähdä useimmat paikat 3:ssa. ,4 päivää. Voisimme säästää rahaa, jos varaamme ja ostaisimme erilliset nähtävyydet, koska emme käyttäneet paljoa julkista liikennettä (kävelimme aaaa loooot) ja hyppäämme bussiin/off-bussille todella hienosti. Roomassa on niin paljon historiaa, ja ne asiat, joita opit bussissa hop on/off -bussissa, eivät ole edes mainitsemisen arvoisia. Joka tapauksessa ota tämä, jos haluat olla monipuolinen ja pakattu Roomassa. Voit säästää muutaman dollarin luultavasti, mutta tämä on erittäin kätevää.

Teimme kiertueen Carolinan kanssa, joka huolimatta siitä, että hän oli kotoisin Uruguaysta, puhui portugalia. Erittäin asiantunteva, ystävällinen ja kaikkien epäilysten tavoitettavissa, hän pysähtyi ja kertoi koko tarinan. Harmi vain, että suora ovi Sikstuksen kappelilta Pietarinkirkolle ei ollut auki (paavin koesoittojen vuoksi), meidän piti mennä ulos.

erittäin hyvä vastaanotto ORP:ssä, mutta ei mahdollisuutta varata paikkoja kolosseumille. 1 erityinen maininta henkilölle, joka huolehtii OMNIA CARD -kortista St GIOVANIssa ja TIXIANille, joka lumoi matkamme VATikaanista Roomasta kauniilla äänellään. Suosittelen OMNIA CARDia kauniiseen ROOMAN kaupunkiin

Hyvä kokemus. Voisit lisätä lisätietoja kupongin noutomenettelystä Vatikaanista, koska ei ole kovin selvää, kuinka ilmoitetut ORP:t löytää, varsinkin niille, jotka ovat menossa Roomaan ensimmäistä kertaa ja eivät tiedä mitä tahansa.

Erinomainen opas DanieleV. Kertoi paljon. Oli äänessä 2,5 tuntia. Ryhmäkoko oli sopiva 11 henkilöä.