Suosittelemamme elämykset kaupungissa Pigianos Kampos

Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

1. Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

Koe yksi maailman kauneimmista rannoista. Elafonissi on todellinen taivas maan päällä, jonka valkoinen ja vaaleanpunainen hiekka, kristallinkirkas vesi ja setripuu ulottuvat koko rannikolle. Se sijaitsee helposti saavutettavissa olevassa paikassa, Kreetan lounaisosassa. Sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00. Kierros käydään mukavassa pienryhmässä. Ensimmäinen etappi on Aghia Sofian luola, jossa voit viettää lyhyen tauon. Vieraile luolassa ja nauti halutessasi kahvia tai virvokkeita. Suuntaa seuraavaksi kohti Elafonissia. Matkalla voit nähdä pieniä kyliä ja katsella perinteistä välimerellistä maisemaa, sekä Topolian rotkon ympärillä olevaa karua maisemaa. Elafonississa voit viettää neljä tuntia nauttien auringosta sekä rannan tunnelmasta. Kierroksen päätteeksi sinut viedään takaisin majoituspaikkaasi Kreetaan.

Rethymnosta: Rethymnon: Santorini Boat Cruise ja opastettu kierros

2. Rethymnosta: Rethymnon: Santorini Boat Cruise ja opastettu kierros

Tutustu Santorinin kauniiseen saareen opastetulla päiväretkellä veneellä ja bussilla Rethymnosta. Vieraile Oiran ja Firan viehättävissä kaupungeissa ja käytä vapaata aikaa kierrellä kiemurtelevilla kaduilla ja ihailla maisemia ja upeaa arkkitehtuuria. Aloita matka noutamalla sinut hotellistasi tai tapaamalla suoraan Rethymnon satamassa. Nouse avokattoiselle laivalle ja rentoudu matkan aikana Egeanmeren yli Santorinille. Saavu Santorinin satamaan ja nouse bussiin, joka kuljettaa sinut pohjoiseen Oiaan. Kuule kuljetuksen aikana oppaaltasi mielenkiintoisia faktoja Santorinista, sen historiasta, ominaisuuksista ja salaisuuksista. Oiaan saavuttuasi voit nauttia 2 tunnin vapaa-ajasta, jonka aikana voit tutustua viehättäviin kapeisiin katuihin. Käy joillakin upeilla näköalapaikoilla ja ihaile upeita panoraamanäkymiä. Ihaile hienoja esimerkkejä Kykladien arkkitehtuurista valkoisten talojen ja kirkkojen ikonisine sinisine kupoleineen. Jatka seuraavaksi etelään Firan kaupunkiin, Santorinin pääkaupunkiin. Tutustu sen vilkkaisiin katuihin 90 minuutin ajan ja ihaile upeita näkymiä Santorinin kalderalle. Käy pääaukiolla sijaitsevassa ortodoksisessa katedraalissa tai suuntaa jollekin maisemallisista näköalapaikoista. Hyppää lopuksi takaisin bussiin ja matkusta takaisin Santorinin satamaan. Nouse laivaan ja rentoudu paluumatkalla Rethymnon satamaan.

Kournas-järvi - Hanian kaupunki - Souda Bay -kierros

3. Kournas-järvi - Hanian kaupunki - Souda Bay -kierros

Tutustu Hanian viehättävään kaupunkiin, Kournas-järven makeaan veteen ja veneretkelle Soudan lahdelta tällä päiväretkellä Rethymnosta. Nauti noutamisesta hotellista ja maisemallisesta matkasta Kournas-järvelle. Siellä voit tutustua järveen tai nauttia herkullisen aterian paikallisessa tavernassa. Nauti rentouttavista näkymistä kohoavien vuorten alla. Pidä myös silmällä paikallista luontoa - suokukko, ankerias ja kilpikonnat ovat tämän ystävällisen kosteikon vakituisia asukkaita. Suuntaa sitten kohti Haniaa, Kreetan luoteisrannikolla sijaitsevaa viehättävää kaupunkia. Ihaile vanhan venetsialaisen sataman vilkasta satamaa ja sen mahtavaa majakkaa. Kävele kaupungin tunnelmallisilla kapeilla kaduilla, jotka ovat täynnä kauppoja, kirkkoja ja tavernoita. Osta perinteisiä paikallisia tuotteita, kuten juustoa tai leivonnaisia, kunnan markkinoilta. Osta nahkatuotteita ja matkamuistoja kuuluisalta Halidon-kadulta. Vapaa-ajan jälkeen lähdet Soudan lahdelle, jossa veneesi odottaa sinua. Koe rento ja virkistävä kierros, jossa saat naamarit ja voit vapaasti snorklata siniseen mereen. Saavu Marathin rannalle ja nauti siellä kylvystä ja auringonotosta. Nauti luonnossa olemisesta kauniissa maisemissa, ennen kuin hyppäät takaisin ajoneuvoon ja palaat takaisin Rethymnoniin.

Samariá rotkon vaellus Rethymnonista

4. Samariá rotkon vaellus Rethymnonista

Lähde opastetulle vaellukselle Samarian rotkoon päiväretkellä Rethymnosta tai Hanian kaupungista. Hanki päivittäinen annoksesi liikuntaa, nauti panoraamanäkymistä ja käy uimassa. Tutustu Euroopan pisimpään rotkoon, joka on upean luonnonkaunis alue. Tutustu sen lukuisiin kukkiin ja yrtteihin sekä vuorilta virtaaviin kristallinkirkkaisiin lähdevesiin. Kun olet noussut varhain aamulla majoituspaikkasi lähimmästä pisteestä Rethymnossa tai Hanian kaupungissa, matkusta vuorten halki Omalosin tasangon ohi. Saavutte puuportaille Samariá-rotkon alkupäässä. Voit aloittaa vaelluksen heti tai nauttia aamiaista tavernassa ennen sen aloittamista. Vaella noin 6-7 tuntia ja koe upeat maisemat 16 kilometrin mittaisella kävelyllä. Kun olet lopettanut vaelluksen, sinulla on runsaasti aikaa uida ja nauttia lounasta Agia Roumelin tavernassa.

Heraklionista/Rethymnosta: Santorini Cruise with Pickup

5. Heraklionista/Rethymnosta: Santorini Cruise with Pickup

Kiehtova ihana risteily pariskunnalle, ystäville tai koko perheelle.Ota auringonlasku kiinni ilman rajoja! Me noutaa sinut hotellilta ja kuljetus Heraklion satamaan, jossa löydät oppaasi ja ryhmä.Purjehdus 2 tuntia kunnes Santorini ja sitten otamme bussit, jotka siirtävät teidät kuuluisimmat kylät saarella, Oia ja Fira voit viettää 4 tuntia molemmissa kylissä, katsellen täydellistä näkymää, tutkimalla, syöminen, ostokset ja kävelyä around.After menette tapaamispaikka purjehdit takaisin Heraklion.Take niin monta kuvaa kuin voit päässä kuvankaunein saari Kreikassa.

Rethymno: Rethmarno: Päiväretki Falassarnan rannalle

6. Rethymno: Rethmarno: Päiväretki Falassarnan rannalle

Falasarnan ranta sijaitsee Kreetan länsiosassa, noin 53 kilometrin päässä Hanian kaupungista. Se on melko suosittu päiväretkeilijöiden keskuudessa, sillä sen upeat rannat ja kirkas turkoosinsininen meri ovat ainutlaatuisia. Kierros alkaa ajamalla noin 2 tuntia ohi Hanian kaupungin ja Kastellin kautta ennen kuin saavumme Fallasarnaan. Siellä meillä on 4 täyttä vapaata tuntia aikaa nauttia uimisesta Fallasarnan lahden kristallinkirkkaissa vesissä. Sinulla on myös mahdollisuus ja aikaa vierailla Fallasarnan vanhan kaupungin muinaisissa paikoissa ja lisätä joitakin hyviä valokuvia kokoelmaasi, muutaman metrin päässä. Sinulla on myös mahdollisuus nauttia hyvästä ateriasta mukavassa ravintolassa, jonka voit valita. Falasarnan ranta sijaitsee Kreetan länsiosassa, noin 53 km Hanian kaupungista ja 13 km Kissamosin kaupungista. Melko suosittu päiväretkeilijöiden keskuudessa, sen upeat rannat ja kirkas turkoosinsininen meri ovat ainutlaatuisia. Se on saanut monia palkintoja kauneudestaan, mukavuuksistaan ja palveluistaan, joista kävijä nauttii. Pitkä hiekkaranta on yksi sen tärkeimmistä eduista, sillä se tarjoaa kävijöille mahdollisuuden nauttia siitä myös sesonkiaikana. Uiminen rannan kristallinkirkkaissa turkooseissa vesissä saa kenet tahansa tuntemaan äärimmäistä nautintoa. Sen ranta on täysin järjestetty, ja sen suurimmassa osassa on aurinkovarjoja ja aurinkotuoleja. On kuitenkin useita vapaita paikkoja niille, jotka haluavat laittaa oman sateenvarjonsa ja pyyhkeensä hiekalle. Se, mikä tekee sinuun suurimman vaikutuksen, on viehättävä ja ainutlaatuinen auringonlasku, joka on yksi Kreikan kauneimmista. Auringonlasku siellä on todella vaikuttava, sillä mikään ei estä näkökenttääsi rannan ja horisontin välillä.

Votaaninen puutarha-Spili-Preveli-Plakias

7. Votaaninen puutarha-Spili-Preveli-Plakias

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Kreetan upea neljän hehtaarin kokoinen kasvitieteellinen puutarha "Maravel Garden". Siellä voit tutustua valtavaan valikoimaan lääkekasveja, jotka kasvavat Kreetan endeemisten kasvien rinnalla. Opi kasviperäisten lääkkeiden salaisuudet tunnin mittaisella ilmaisella kierroksella. Seuraava lyhyt pysähdys on 10 minuutin valokuvauspysähdys Spilissä, jossa kohtaat 25 leijonan kivipäätä, joiden suusta virtaa loputtomasti kirkasta raikasta vuoristovettä. Seuraava pysähdys, 10 minuutin valokuvapysähdys Kourtaliotisin rotkossa. Prevelin ranta, jossa on upea laguuni ja paljon palmuja, tarjoaa idyllisen vaihtoehdon uimiseen ja rentoutumiseen. Pääsemme rannalle kävellen 10-15 minuutin helpon lyhyen kävelymatkan jälkeen kiehtovaa polkua pitkin. Siellä sinulla on 2,5tuntia vapaata aikaa uida meressä ja tutustua laguuniin. Viimeinen pysähdyspaikkamme on Plakias, pieni kylä Libyanmeren lahdella.

Kreeta: Loutro ja hotellin kuljetus: Edestakainen laivamatka Loutroon ja hotellin kuljetus

8. Kreeta: Loutro ja hotellin kuljetus: Edestakainen laivamatka Loutroon ja hotellin kuljetus

Aloitat päiväsi kulkemalla tietä Askifoun kauniille ylätasangolle, jossa voit jo nyt tuntea erilaista tunnelmaa kuin vilkkaalla rannikolla. Pysähdy pienessä kylässä kahvitauolle ja nauti maalaiselämän tunnelmasta ennen kuin suuntaat kohti Kreetan etelärannikkoa. Matkalla avautuu upea näkymä Imbrosin rotkoon ja Libyanmerelle. Saavut Chora Sfakionin satamaan, jossa sinua odottaa yksityinen taksivene. Kun olet ajanut kristallinkirkkaan meren yli, saavut pian Loutron kalastajakylään - yksikään auto, mopo tai kuorma-auto ei häiritse hiljaisuutta. Tämä pieni kylä on yhteydessä ulkomaailmaan vain kaksi kertaa päivässä lauttayhteydellä, ja siksi se on yleinen salaisuus ihmisille, jotka etsivät muutaman päivän rauhaa. Nauti ajasta kauniissa pienissä lahdissa uiden, kävellen tämän kauniin paikan kapeilla kaduilla tai rentoutuen pienessä kalatuvassa sataman äärellä. Iltapäivällä taksivene vie sinut takaisin sivistykseen ja bussi vie sinut pohjoisrannikolle ja hotelliisi.

Rethymno: Rethymnon: Gramvousa & Balos päiväretki, venelippu extra

9. Rethymno: Rethymnon: Gramvousa & Balos päiväretki, venelippu extra

Tutustu venetsialaiseen linnaan Gramvousan saarella ja nauti auringosta Balosin laguunin turkoosien vesien äärellä tällä edestakaisella bussikuljetuksella Rethymnosta tilavassa ja ilmastoidussa bussissa. Nouto majoituspaikastasi Georgioupolista, Violi Charakista, Pigianos Kampoksesta, Kalyvesistä, Adelianos Kampoksesta tai Rethimnosta. Rentoudu maisemallisella ajomatkalla Kissamosin satamaan ja osta lippu laivaan Gramvousan saarelle ja Balosin laguuniin.Hyvä on, että voit matkustaa laivalla Gramvousan saarelle ja Balosin laguuniin. Kruisailet Kissamosin golfin upeiden näköalojen lomassa, kunnes saavut Gramvousalle, merirosvosaarelle. Jää noin 1,5 tunniksi, jossa voit kävellä venetsialaiselle linnalle tai jäädä rannalle. Tunne tuuli hiuksissasi 20 minuutin veneretkellä Balosin laguuniin.Veneellä pääset Balosin laguuniin. Vapaa-aikaa on 3 tuntia, jonka aikana voit uida matalissa, taivaansinisissä vesissä ja harjoittaa rusketusta vaaleanpunaisella hiekkarannalla, joka on täynnä simpukankuoria. Ihaile kallioiden ja yläpuolellesi kohoavien jyrkänteiden luonnonkauneutta ennen kuin palaat Kissamosin satamaan ja siirryt takaisin majapaikkaasi.

Kournas-järvi: Kournas: Polkuveneen vuokraus ja valinnainen siirto

10. Kournas-järvi: Kournas: Polkuveneen vuokraus ja valinnainen siirto

Maaginen Kournas-järvi on yksi Kreetan kiehtovimmista kohteista, ihmeellinen luonnon aarre, joka tarjoaa paljon koettavaa. Ensivaikutelma järvestä on ällistyttävä, sillä sen uskomattomat siniset sävyt ympäröivät vihreää kasvillisuutta ja Valkoisten vuorten vaikuttavia kallioisia kukkuloita. Kournas-järvi on ihanteellinen paikka iltapäiväkävelylle tai päiväretkelle lähistöllä. Paikka sopii erinomaisesti kävelyretkiin ja kukkien poimimiseen, kun taas lapsille suurin hauskuus on polkuveneellä järven ympäri ajelu. Aja polkuveneellä järven vesillä, ui ja nauti ateria yhdessä pienistä tavernoista. Tarkkaile ankkoja ja ruoki niitä. Kournas-järvellä on paljon ankkoja ankanpoikasineen, ja kun ne kaikki alkavat kvaakata yhdessä, se voi olla korviahuumaavaa. Varaa haluamasi polkuvene ja nauti päivästä Kournas-järvellä. Sinulla on 4 tuntia vapaa-aikaa kävellä ja tutustua Kournas-järveen. Löydät paljon tavernoita, joissa voit nauttia lounaan järvinäkymällä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Pigianos Kampos

16 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Pigianos Kampos: Koe enemmän

Näytä kaikki

Pigianos Kampos: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pigianos Kampos?

Pigianos Kampos: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pigianos Kampos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pigianos Kampos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 315 arvosteluun

Rakastimme sitä ehdottomasti. Varsinkin kuinka kiertue oli hyvin järjestetty ja ajoissa. Myös kuljettajamme Kostas oli erittäin mukava ja hänen bussinsa oli erittäin puhdas ja mukava, ja ilmastointi oli hyvin asetettu, jotta se oli tarpeeksi viileä, mutta meillä ei myöskään ollut kylmä. Koimme sekä Balos- että Elafonissi-rantaretkiä Markidis-matkalla ja olisimme valinneet ne uudelleen. Arvostamme suuresti sitä, että kiertuetta säädettiin hieman ja menimme suoraan rannalle ja välttelimme tungosta rantaa. Mitä tulee itse retkiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja haluat kokea jotain uutta, mene Balos-kiertueelle. Jos haluat mieluummin mukavan hiekkarannan, mene Elafonissin kanssa. Elafonissin ranta on erittäin kaunis, mutta se on vähän "tylsää" - mukava hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sinun on myös etsittävä vaaleanpunaista hiekkaa, joten voit ottaa sen haasteena. Paluumatkalla menimme katsomaan luolaa, joka oli erittäin mielenkiintoinen, koska luolaa käytetti

Rethymnonista on parasta tehdä koko kierros bussilla päästäksesi sinne. Matkalla on kaunista katsella ympäristöä, ajetaan vuorten halki. Elafonisi on kaunis nähdä, mutta erittäin kiireinen. Ensimmäiset rannat olivat täynnä, joten jatkoimme reppujen kanssa matalassa vedessä, hyvä niin. Siellä oli paljon hiljaisempaa, koska sijaitsimme rannalla. Rannalla ei ole sänkyjä. Vesi on kristallinkirkasta ja ihanaa vilvoitella. Paluumatkalla Eloksen kylään söimme myöhäisen lounaan. Hyvä, ei kovin erikoista. Takaisin Rethymnoniin melko väsyneenä pitkästä päivästä.

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Kiertue oli erittäin mukava. Matkaopas Anastasia ja bussikuski Kostas olivat täydellinen joukkue ja erittäin ystävällisiä. Et ole vieraillut vain rannalla, vaan myös vuoren luolassa ja lopulta klassisessa kreikkalaisessa tavernassa. Päivä oli mahtava monien uusien vaikutelmien kera, kiertue on ehdottomasti suositeltavaa!

Nouto hotellilta ilman ongelmia. Costa ja Anastacia olivat erittäin persoonallisia, ahkeria ja sydämellisiä. Ranta oli upea. Viimeinen pysähdyspaikka oli Milin perheen tavernassa. Ruoka oli erinomaista ja joukkue erittäin ystävällinen. Kaiken kaikkiaan matka on erittäin suositeltavaa.