Tekemistä kohteessa
Pinhão

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Pinhão: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pinhão parhaat nähtävyydet?

Kohteen Pinhão parhaat nähtävyydet ovat:

Pinhão: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pinhão? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pinhão : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 6 849 arvosteluun

Päivä oli sanoinkuvaamaton! Opas haki meidät hotellilta ajoissa erittäin siistissä ja siistissä minibussissa. Aamulla oli sitten portvin maistelu ja sen jälkeen lounas, sitten iltapäivällä pöytäviinin maistelu yhdessä venematkan kanssa. Se on noin kahden tunnin ajomatkan päässä Portosta, joten melko pitkä ajomatka, mutta opas Milena sai sen tuntumaan ei ollenkaan! Hienoja tarinoita alueesta, Portosta, portviinistä ja pöytäviinistä sekä kaikkien päivän ruuan järjestämisestä ja siitä, että kaikki tietävät päivän suunnitelman ja kaikilla oli mukavaa. Milena oli todella upea! Lounasimme paikassa nimeltä River ja ruoka oli upeaa! Erittäin suositeltavaa. Yksi huomioitava asia on, että kyseessä on koko päivän aktiviteetti ja että saavut takaisin Portoon vasta noin klo 19, syö aamiaista ennen aktiviteettia, koska et halua aloittaa portin juomista tyhjään vatsaan.

Meillä oli hauskaa tällä kiertueella! Päivä oli täynnä upeita aktiviteetteja ja mahtavia ihmisiä. Nautin ryhmän koosta (8 henkilöä itseni mukaan lukien), sitä ei ollut liikaa ja kiertue oli miellyttävä. Oppaamme oli hämmästyttävä, ja myös viinitilojen oppaat olivat. Mitä tulee lounaaseen, he vievät sinut pikkukaupungin ravintolaan ja kaikki oli herkullista. Oli mukavaa syödä perinteistä portugalilaista ateriaa, ja ruokaa ja juomaa oli runsaasti! Tuntui, että melkein ruokaa vain tuli ja tuli. Ja lopuksi, jokiristeily oli myös hämmästyttävä. Myös pieni ryhmä meille veneessä, en ole varma, johtuiko se vuodenajasta (marraskuu), mutta se oli melkein yksityinen ja näkymät olivat upeat!

Matka oli niin hauska. Oppaamme Sofia oli aivan fantastinen. Matkallamme viinitarhoille Sofia jakoi niin monia mielenkiintoisia faktoja Portugalin historiasta, alueista, joiden ohi kuljimme, ja meillä oli hauskaa naurua! Vierailimme kahdella viinitarhalla. Ensimmäinen pysäkki oli Portwine-maistelu - aivan ihana. Jatkuu venematkalla, erittäin söpö ja rentouttava. Sitten meillä oli lounas: hyvin yksinkertainen, täyttävä. Päivä päättyi viininmaistajaiseen kauniilla terassilla, joka on Douron laaksoon päin.

Upea retki, etenkin Quints do Beijon Joãon viiniesitys. Oppaamme oli loistava, välitti paljon tietoa mukavalla tavalla. Lounas oli myös erittäin hyvä

Erinomainen opas, hyvä ohjelma ja loistava lounas.