Valitse päivämäärät

Piombi

  • Opastetut kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
  • Monen päivän matkat
  • Kaupunkikortit
18 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 18

Piombi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piombi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piombi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 666 arvosteluun

Matkustimme kello 9.30 junalla Trevisosta Venitia Santa Lucian asemalle, se oli kiireinen, mutta siellä oli paljon tyhjiä paikkoja. Saavuimme noin tunnissa. Venelippuihin oli jonoa, joten päätimme kävellä selkeästi merkittyjä polkuja pitkin St Marks/Realtoon. Menimme heti ohitusjonon ennakkoon varattuun sisäänkäyntiin, jonoa ei ollut, näytimme matkapuhelinsovelluksessa kuponkejamme ja menimme suoraan palatsiin. Nopean turvatarkastuksen jälkeen menimme pääaukiolle, muutaman valokuvan ottamisen jälkeen jatkoimme palatsin läpi kulkevaa helposti seurattavaa reittiä huoneesta toiseen, jokaisen huoneen tauluissa oli hyvät kirjoitetut kuvaukset, joissa oli juuri tarpeeksi tietoa. Taide- ja näyttöesineitä. Lopulta tulimme ylittämään huokausten sillan vankilaan, kohokohtaan, jota useimmat ihmiset odottivat innolla, me mukaan lukien. Tämä on vierailun arvoinen paikka, ja sinun on parasta varata etukäteen kaikki mahdollinen, jotta voit säästää arvokasta aikaa Queue'sissa.

Olin hieman epäileväinen siitä, oliko Get Your Guide aito ja toimiiko se, mutta niin kävi! Se oli 3 euroa kalliimpi kuin tavallinen lippu, mutta käyttökokemus suoraan Doge Palacen verkkosivulta varaamisesta on niin surkea, ettei sitä voi käyttää mobiilissa. Get Your Guiden UX lippujen varaamiseen on paljon parempi ja helpompi, varsinkin jos sinulla ei ole pääsyä suurempaan näyttöön. Sitten siirryt prepaid-lippujen linjalle, he yksinkertaisesti skannaavat GYG-kuponkisi ja olet mukana! Kolmen ylimääräisen euron arvoinen jonotuksen vähentämisestä tai suoran verkkosivuston käytön stressistä.

Jono on suuri, joten ennakkolippujen hankkiminen oli erittäin hyödyllistä. Saavuimme sisään noin 3 minuutissa, mutta ystävämme odottivat kaksi tuntia. Sisällä se on pääasiassa huoneita, ja jos et lue kylttejä tai sinulla ei ole opasta, se ei olisi kovin mielenkiintoista. Historia tekee siitä arvokkaan. Tietysti vankilan näkeminen ja Huokausten sillan ylittäminen on mielenkiintoista.

Varasimme tämän ennen kuin vierailimme Venetsiassa ja olimme niin iloisia, että teimme, sillä jono Doges-palatsiin oli erittäin pitkä niille, jotka eivät olleet varanneet varattua sisäänpääsyä. Menimme varatun sisäänpääsyn sisäänkäyntiin ja me pääsivät suoraan sisään

Kiefer in this surrounding Palazzo Ducale was spectaculous! The ticket-on-line wprked smoothly at the entrance