Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Pisa

Tämä italialainen kaupunki tarjoaa paljon muutakin kuin vain torninsa, vilkkaista baareista aukioihin.

Aktiviteetit saatavilla

  • Tutustu Pisaan
  • Toscanalainen ruoka ja viini
  • Pisa pyörillä
  • Päiväretket Firenzestä
  • Päiväretket Livornosta
132 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/9

Pisa: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pisa parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat kohteen Pisa parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pisa?

Pisa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pisa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pisa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 14 315 arvosteluun

hämmästyttävä kokemus! oppaamme, joka ajoi meidät viinitarhaan, oli erittäin ystävällinen ja asiantunteva. meillä oli 8 henkilöä kiertueellamme ja se oli täydellinen määrä ihmisiä. viinitarha oli upea ja viini ja ruoka olivat mahtavia. päädyimme ostamaan 6 pulloa viiniä toimitettavaksi meille ja hinnat ovat erittäin kohtuulliset. pysähdyimme sitten pieneen kaupunkiin, Vinoon. se oli suloisin paikka, jonka olen koskaan nähnyt. meillä oli vain 30 minuuttia kävellä. Toivon, että meillä olisi enemmän aikaa siellä!

Päädyin varaamaan ajan, joka oli liian myöhäistä mukavuuden kannalta Pisa Towerin kiipeämiseen, joten valitettavasti piti ohittaa se, koska oli liian myöhäistä muuttaa aikoja. Vaikka olimme myös jo hyvin väsyneitä Firenzessä kävelemisestä, ei se ehkä ollut iso juttu. Alue oli täynnä... niin täynnä. Mutta kiva paikka nähdä ainakin kerran. Pisan kaupunki oli söpö - olisi voinut viipyä siellä pidempään. Suosittele, jos osaat sovittaa ajan oikein!

Todella hieno reissu. Reissu saatiin päätökseen parista peruutuksesta huolimatta, joten meitä oli vain 2. Todella loistava opas, joka osasi kertoa meille kaiken matkan aikana paikkoihin, joihin olimme menossa. Voidaan ehdottomasti suositella

Gostamos do passeio. Recomendamos. Para quem quiser saber mais sobre a nossa viagem, acesse o canal Vamu Ver! ei YouTube com kuin nossas dicas.

Katso messujen aikaa, koska valitettavasti emme voineet nähdä koko kupolia