Tekemistä kohteessa

Pisa

Tämä italialainen kaupunki tarjoaa paljon muutakin kuin vain torninsa, vilkkaista baareista aukioihin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Pisa - seitsemän nähtävyyttä ja aktiviteettia

Pisassa on sen ilmeisimmän nähtävyyden lisäksi paljon muutakin koettavaa! Toskanalaisen kaupungin neljä historiallista aluetta tarjoavat elämyksiä joka lähtöön. Tässä muutama vinkki!

 • Kalteva torni

  1. Kalteva torni

  Pisan kalteva torni näyttää tosiaankin hieman omituiselta, mutta juuri sen vuoksi se on oiva paikka selfien ottamiseen!

 • Pisan katedraali

  2. Pisan katedraali

  Tämä tornin yhteydessä oleva rakennus on vähemmän tunnettu, mutta todella upea! Sisällä voit nähdä Galileon lampun, upeita freskoja sekä mahtavia marmoriteoksia.

 • 3. Cascianon kylpylät

  Yli tuhat vuotta vanha kylpylä tarjoaa yhä tänäkin päivänä upeat puitteet rentoutumiselle. Kylpylän luonnollinen lähdevesi, Acqua Mathelda, tehostaa verisuonien dilataatiota.

 • Viininmaistelua Toscanan kukkuloilla

  4. Viininmaistelua Toscanan kukkuloilla

  Tunnin tai kahden päässä Pisasta sijaitsevat Toscanan idylliset kukkulat tarjoavat erinomaisen tunnelman alueen viinien maistelulle.

 • Keith Haringin seinämaalaus

  5. Keith Haringin seinämaalaus

  Pisalla on tarjottavanaan paljon muutakin kuin renessanssitaidetta. 80-luvulla legendaarinen new yorkilainen taiteilija Keith Haring ihastui kaupunkiin niin paljon, että innostui maalaamaan tämän upean seinämaalauksen. Teoksen voi bongata Piazza Viattorrio Emanuele II:n alueella.

 • Yliopiston kasvitieteellinen puutarha

  6. Yliopiston kasvitieteellinen puutarha

  Vuonna 1544 perustettu puutarha oli Euroopan ensimmäinen yliopistopuutarha. Nauti sen vihreydestä ja ulkoilmarakennuksista!

 • 7. Museo Nazionale di San Matteo

  Tämä vähemmän tunnettu museo kätkee sisälleen suuren osan Pisan historiallisten rakennusten taideteoksista.

Suunnittele vierailusi

 • Kaltevat tornit

  Mikäli vähemmän tunnetut nähtävyydet innostavat sinua, tee seuraava makta Suurhuseniin, Saksaan, jonka kirkko päihittää Pisan tornin kaltevuudellaan 1,22 asteen verran.

 • Valojen juhla

  Luminara-festivaali järjestetään Pisassa aina kesäkuussa. Arno-joelle sytytettävät 10 000 kynttilää ovat ehdottomasti kokemisen arvoinen näky!

 • Syö edullisesti

  Kaltevan tornin alue on hyvin suosittu, joka tarkoittaa myös paisuneita hintoja. Käveleskele Pisan mutkittelevilla kaduilla löytääksesi perinteisiä ja aitoja ravintoloita, joissa ruokaileminen on huomattavasti edullisempaa!

 • Varo huijareita

  Turistit saattavat joutua huijauksen uhriksi myös Pisassa. Pidä tavaroitasi silmällä äläkä tartu tarjouksiin, jotka kuulostavat liian hyviltä.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Italia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +39
 • Paras aika vierailla
  Syyskuun loppupuolella ja lokakuussa vieraillessasi voit välttää kesän paahtavat lämpötilat ja väkijoukot. Mikäli et kaihda väkijoukkoja, kesällä kaupungissa järjestetään erilaisia katufestivaaleja. Muista, että paikalliset lomailevat elokuussa, joka saattaa vaikuttaa liikkeiden, ravintoloiden ja hotellien aukioloaikoihin.

Pisa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pisa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pisa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 716 arvosteluun

Päivä oli hyvä, kuitenkin pari rakentavaa palautepistettä sinulle 1) kun katsoin ensin matkaa, kohtaamispaikka oli tien päässä, jossa hotelli oli, e-lippu ja verkkosivustosi sai meidät kuitenkin pääsivulle linja-autoasema 20 minuutin raitiovaunumatkan päässä ja opas kommentoi, koska en ollut tarkistanut Julianin baarissa, kuten kaikilla muilla oli. 2) toinen kohta liittyy Sienan matkan viimeiseen osaan, kun sataa kaataessa sadetta ja olimme suunnassa takaisin linja-autoon ja matkaoppaiden pomo oli keksinyt uuden hienon idean pienin kustannuksin 3 euron hinnasta jokainen voisi saada treninon takaisin linja-autoon, puolet asiakkaista ei halunnut tehdä tätä ja meitä pakotettiin seisomaan sateessa kastetuksi, kun taas pääoppaan odottamassa treninon saapumista ennen kävelijöiden sallimista lähteä jalka takaisin linja-autoon. Jos en olisi astunut ylös ja pyytänyt kävelijöitä sallimaan kulkea oppaan kanssa odottamatta, meitä olisi liotettu!

Hieno kierros, erikieliset ryhmät yhdessä ja toisten myöhästely kokoontumista harmitti hiukan. Sade myös hiukan haittasi näkyvyyttä mutta siihen ei voi kukaan vaikuttaa️

Toimiva järjestely

Netin kautta tilattu sisäänpääsy yksinkertaisti ja nopeutti suositun kohteen sisäänpääsyä.

Hyvä paketti!

Todella hyvä paketti, jolla näät kaikki Pisan tärkeimmät nähtävyydet!