Lisää päivät

Piste, MeksikoIltakierrokset

Suosituksemme kategoriassa Piste, Meksiko Iltakierrokset

Cenoten, Chichen Itzan ja Valladolidin kattava kierros

1. Cenoten, Chichen Itzan ja Valladolidin kattava kierros

Tämä elämys vie sinut oppaan johdolla tutustumaan Mayojen arkeologisiin raunioihin Chichen Itzassa. Pulahda sitten uimaan mayoille pyhään cenote-vajoamaan ja ihaile sen sinistä vettä. Kierrokseen kuuluu myös buffet-tyyliin tarjoiltava lounas sekä Valladolidin opastettu kävelykierros. Elämys alkaa, kun sinut noudetaan joko hotellisi luota tai jostain ennalta määrätystä, lähellä sijaitsevasta tapaamispaikasta. Suuntaa seuraavaksi kohti Yucatanin niemimaan kiehtovimpia nähtävyyksiä.   Perillä Chichen Itzassa voit ihailla upeaa El Castillo -nimelläkin tunnettua Kukulcanin pyramidia. Ihaile, kuinka auringonvalon luomat varjot muodostavat pyramidin portaille käärmettä muistuttavia muotoja.   Suuntaa sitten muinaiselle cenote-vajoamalle. Cenotet olivat mayoille merkittäviä vajoamia ja osa heidän pyhiä maanalaisia jokiaan.Seuraavaksi on aika nauttia lounas buffet-tyyliin. Koe sitten oppaan johdolla Valladolidin siirtomaakaupungin nähtävyydet ja opi kaupungin taustoista.

Chichén Itzá: Ohita jono -lippu

2. Chichén Itzá: Ohita jono -lippu

Vältä pitkät jonot yhdellä Meksikon suosituimmista arkeologisista kohteista tällä Chichén Itzán pääsylippuun oikeuttavalla lipulla. Pääset suoraan arkeologiselle alueelle ja voit viettää päivän tutustumalla mayaraunioihin omaan tahtiisi. Tutustu siihen, miten tämä suuri esikolumbiaaninen kaupunki oli merkittävässä asemassa mayojen sivilisaatiossa noin 600-1200 jKr. ja pysyi palvonnan ja pyhiinvaelluksen keskuksena espanjalaisten saapumiseen asti. Jukatanin niemimaan mayakansa pitää sitä pyhänä vielä nykyäänkin. Kuten monet muinaisen Meksikon kaupungit, paikka oli hylätty, ja sen rauniot olivat piilossa viidakossa. Koe sen rikas historia ja upeat rauniot.

Chichen Itza: Itseopastettu kierros äänikerronnalla ja kartalla

3. Chichen Itza: Itseopastettu kierros äänikerronnalla ja kartalla

Aloita lataamalla sovellus, joka toimii henkilökohtaisena matkaoppaana, äänikierroksena ja karttana yhdessä. Osta yksi kierros per auto, ei per henkilö. Kaikki kuuntelevat yhdessä! Kun olet ladannut sovelluksen, Chichen Itzan kierroksesi alkaa arkeologisen alueen sisäänkäynniltä. Kun astut sisään ja vilkaiset ensimmäisen kerran ympärillesi, näet ensimmäisenä muinaisen muurin, joka aikoinaan ympäröi tätä paikkaa. Seuraavaa maamerkkiä on vaikea olla huomaamatta - se on kunnioitusta herättävä Kukulcánin temppeli, Chichen Itzan kuuluisin rakennus. Mutta et vain ihaile tätä porraspyramidia, vaan opit myös sen merkittävästä rakenteesta ja siitä, miten se rakennettiin päiväntasauksen kunniaksi. Kun jatkat matkaa, tulet toiselle kaupungin upeimmista nähtävyyksistä: Suurelle pallokentälle. Täällä mayat pelasivat aikoinaan kiihkeää ja monimutkaista peliä, joka muistutti koripallon ja jalkapallon risteytystä - mutta 20-kiloisella pallolla! Täällä opit paitsi pelistä myös kentän epätavallisesta rakenteesta. Seuraavaksi ohitatte pahaenteisen kalloseinän, joka esittää uhriuhrien päitä! Sitten saavut Kotka- ja Jaguaarisotureiden tasanteelle. Täällä monimutkaiset kaiverrukset ja veistokset kuvaavat näiden korkeasti koulutettujen, pelottavien sotureiden urotekoja. Tämän jälkeen on Venuksen tasanne, jossa aikoinaan pidettiin uhreja tähdille. Täällä opit mayojen monimutkaisesta uskomusjärjestelmästä, siitä, miten he käyttivät tätä alustaa, ja paljon muuta. Pian saavut Valkoiselle tielle, muinaiselle kivitielle, joka on yksi suurimmista ja ehjimmistä olemassa olevista kiviteistä. Se johtaa Sacred Cenotelle, jossa muinaiset mayat suorittivat ihmisuhreja lepyttääkseen sadejumalaansa. Seuraavaksi on vuorossa Soturien temppeli, vaikuttava, monikerroksinen temppeli, joka kätkee sisäänsä synkän salaisuuden. Reittisi vie sinut tuhannen pylvään salin viereen, jossa ihmiset aikoinaan jakoivat aterioita yhdessä, ja sen jälkeen Ossuaariin, jossa on ylipapin hauta. Sitten on vuorossa observatorio. Täällä saat tietää, miten mayat katsoivat taivasta ja mitä he uskoivat tähtien kertovan tulevaisuudesta. Lopuksi saavutte vaikuttavaan mutta oudosti nimettyyn nunnaluostariin, jota seuraa kirkko. Nämä kaksi ikivanhaa rakennusta kuuluvat koko kaupungin kuvatuimpiin kohteisiin, ja hyvästä syystä! Kierroksesi päättyy tähän.

Cancun: Chichen Itza -kierros ruoan ja rajoittamattomien juomien kanssa.

4. Cancun: Chichen Itza -kierros ruoan ja rajoittamattomien juomien kanssa.

KOE MILTÄ TUNTUU OLLA MAYA YHDEN PÄIVÄN AJAN! Kyllästä aistisi yhden muinaisen maailman kehittyneimmän kulttuurin suuruudella! Mukana ovat alueen aidot alkuasukkaat (sertifioidut oppaat), jotka jakavat kanssasi esi-isiensä sukupolvelta toiselle perimää tietoa. Tutustu CHICHEN ITZAn majesteettiseen arkeologiseen alueeseen, joka on yksi "maailman seitsemästä uudesta ihmeestä" ja yksi suosituimmista matkakohteista, jonka vierailijat ympäri maailmaa valitsevat. Matkasuunnitelma Pysähdy osoitteessa: Xocenpich, Jukatan, Meksiko. 1- Saapuminen mayakyläämme | 2- Lämmin tervetuloseremonia mayasamaanin toimesta | 3-maakunnallinen buffetravintolamme Yaax Kiin | 4- Nauti folkloristisesta baletista ravintolassa | 5- Aika vilkaista käsityömyymäläämme. Kesto: 1: 1 tunti Pysähdy osoitteessa: Chichen Itza Meksiko Opastettu kävelyretki yhteen maailman uusista 7 ihmeestä ja yhteen muinaisen mayakulttuurin tärkeimmistä arkeologisista alueista, Chichen Itzaan. Tutustu hämmästyttäviin pyramideihin, mukaan lukien "El Castillo", pyhä cenote "Cenote Sagrado", suuri pallo kenttä "Juego de Pelota" ja toinen suuri rakennukset runsaasti mystiikkaa ja historiaa jokaisessa veistetty pinta ja sisätiloissa. Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia Pysähdyspaikka: Cenote Saamal, Valladolid Meksiko Yksi kauneimmista cenoteista ympäri Jukatania. Tämä Cenote sijaitsee hämmästyttävän "Hacienda Selva Mayan" sisällä. Uiminen on sallittua, joten valmistaudu kameraan ja räiski tämän luontoon kuuluvan vajoamisreiän parantavissa kristallivesissä. Retken kesto: 1 tunti Pysähdyspaikka: Klo: Merida - Valladolid, Centro, 97780 Valladolid, Yuc., Meksiko. Nopea bonusvierailu! Tämän viehättävän kaupungin perustivat espanjalaiset valloittajat vuonna 1543, ja se on täynnä historiaa. Keskustaan saavuttuasi tapaat pääkeskustan puiston "Francisco Cantón Rosado" ja San Servacion katedraalin, joka sijaitsee kaupungin pääaukiolla. Tämä katedraali on tehty 1500-luvulla mayojen raunioiden jäänteistä saadusta materiaalista. Kesto: 20 minuuttia Lähtötiedot: Matkustajan nouto on tarjolla. OTA YHTEYTTÄ, JOTTA VOIMME ANTAA SINULLE NOUTOA KOSKEVAT TIEDOT (AIKA, PAIKKA, SUOSITUKSET JA COVID-19-PROTOKOLLAT). Tässä aktiviteetissa tarjottu kuljetus on "jaettu". Se tarkoittaa, että jokaisella hotellilla on määrätty aika ja paikka noutoa varten. Noutomme kattaa suurimman osan Cancúnin keskustan, Cancúnin hotellialueen ja Riviera Mayan hotelleista. AirBnB:t tai muut osoitteet, annamme sinulle lähimmän KOKOONTUMISPAIKAN, joka on sijaintisi lähellä. Jos olet ISLA MUJERESissa tai COZUMELissa, ota huomioon, että noudettavaksi sinun on ylitettävä ja saavuttava annettuun tapaamispaikkaan. Emme tee noutoja näillä saarilla. Cancún & Riviera Maya, Meksiko Ota meihin yhteyttä (sähköposti, WhatsApp, tekstiviesti...), jotta voimme antaa sinulle Noutoa koskevat tiedot (aika, paikka, suositukset ja Covid-19-protokollat). Paluun yksityiskohdat: Paluu alkuperäiseen lähtöpaikkaan

Xcaret, Xel-Ha, Xplor, Xichén ja muut: 2-Day Combo

5. Xcaret, Xel-Ha, Xplor, Xichén ja muut: 2-Day Combo

Säästät aikaa ja rahaa tällä kaiken kattavalla 2 päivän yhdistelmäkokemuksella. Valitse yhdistelmistä, jotka sisältävät Xcaret-, Xel-Há-, Xplor-, Xenses-, Xoximilco- ja Xichén-kierrokset. Tee matkastasi entistäkin mukavampi edestakaisella kuljetuksella ja 15 päivän voimassaoloajalla ensimmäisestä matkan lunastuksesta.P>Kerrotaan, että matka on voimassa 15 päivää. Xcaret-kierrosVietä päivä Meksikon luonnonkauneutta ja rikasta kulttuuria juhlien Xcaret-puistossa. Ui tai snorklaa Xcaretin maanalaisten jokien koskemattomissa vesissä, kävele trooppisella viidakkopolulla ja seuraa kulttuuriesityksiä, kuten voladores (lentäjien) rituaalia. Käytä ilmaisia snorkkelivarusteita (25 dollarin palautettava takuumaksu) ja nauti muista mukavuuksista, kuten pääsystä rannoille, lahdille, luonnonaltaille, lepotuoleihin, riippumatoihin ja lepoalueille. Nauti buffetlounas, johon sisältyy yksi olut ja rajoittamaton määrä juomia (virvoitusjuomia, maustettuja vesiä ja kahvia). Xel-Há TourKäy Xel-Ha-puistossa tutustumassa lahdelmiin, laguuneihin, vajoamiin, luoliin ja muuhun. Tutustu snorklausparatiisiin, jossa on häikäisevä lahdelma ja hauskoja aktiviteetteja. Luksusbussikuljetuksen ja puiston sisäänpääsymaksujen lisäksi saat käyttöösi pelastusliivit, sisäputket, snorklausvälineet ja polkupyörät, joilla voit tutustua puistoon maalla tai vedessä. Näe värikkäitä kaloja ja muita merieläimiä vajoamissa, opi lisää alueella viihtyvästä kasvistosta taimitarhalla ja paljon muuta. Siemaile rajattomasti juomia avoimessa baarissa ja maistele meksikolaista ja kansainvälistä ruokaa. Xplor TourVarustaudu toiminnantäyteiseen päivään Xplor-teemapuistossa, jossa voit kokeilla Riviera Mayan suurimpia köysiratoja ja nauttia runsaasta buffetista.Kaikkea on luvassa. Osallistu kahdelle zipline-radalle, seikkaile maanalaisessa joessa ja ratsasta vehreiden viidakoiden halki. Lähde viidakon huipulle ja hurauta alas yhdellä Latinalaisen Amerikan korkeimmista zipline-radoista, joka käsittää 14 eri rataa. XensesHerätä aistisi Xenses-huvipuistossa, jossa alas on joskus ylöspäin. Astu sisään epätavalliseen maailmaan, jossa näet, kuulet, haistat, maistat ja tunnet eri tavalla kuin mitä olet aina pitänyt totena. Xoximilco TourPyrähdä Trajinera-veneen kyytiin kelluvaan fiestaan. Koe alkuperäiset meksikolaiset juhlat Xoximilcossa perinteisten ruokien kera samalla, kun risteilet Tour Xoximilcon kanavia pitkin. Ole mukana meksikolaisessa kulttuurissa, tavoissa, musiikissa, ruoassa ja peleissä tässä iloisessa illassa. Tanssi aidon meksikolaisen musiikin, kuten mariachin, marimban, jarochon ja boleron tahtiin. Xichén-kierrosTutustu mayakulttuurin parhaimpiin puoliin Xichénissä. Vieraile Valladolidin siirtomaakaupungissa ja Chichén Itzássa, joka on yksi Meksikon suosituimmista arkeologisista kohteista. Kävele Chichén Itzán tuhannen soturin temppelin keskellä, näe Jaguaarin valtaistuin El Castillo (linna) pyramidin sisällä ja paljon muuta. Makua erilaisia paikallisia erikoisuuksia, vieraile San Gervasion kirkossa ja tutustu Valladolidin historiallisiin monumentteihin. Pysähdy mayojen Santuario Tsukán Cenotessa, joka on tunnettu luonnonkauneudestaan.

Cancun: Go City Explorer Pass 3-10 nähtävyydelle.

6. Cancun: Go City Explorer Pass 3-10 nähtävyydelle.

Valitse 3, 4, 5, 7 tai 10 Cancunin nähtävyyttä, joihin voit tutustua digitaalisella passilla. Vieraile niissä omaan tahtiisi 60 päivän kuluessa. Poista muutama kiinteä suosikki listaltasi ja säästä jopa 50 %* verrattuna erillisten nähtävyyslippujen ostamiseen. Lähde seikkailuun Isla Mujeresin Royal Garrafon -puistoon, nauti romanttisesta illallisristeilystä, snorklaa riuttojen ympärillä tai tutustu Maya-raunioihin Chichen Itzassa tai Tulumissa. El Explorer Passin sisältämät nähtävyydet ja retket, joista voit valita: - Kolumbuksen romanttinen illallisristeily pihvi- tai kasvisruokaa tarjoten - Kuljetus Chichen Itzaan ja Valladolidiin edestakaisin - Laskuvarjohyppyseikkailu Cancunissa - Sky Wheel Cancun - Riutta-, kilpikonna- ja laivahylkyjen snorklauskierros. - Royal Garrafon Natural Reef Park -seikkailu Isla Mujeresissa - Cancunin tanssijaristeily snorklaamalla - Ventura Pass Ventura Parkissa - Tulumin pikakierros hotellin noutopalvelun kanssa - Extreme Adventure Puerto Morelosin snorklausretki - Adore MediSpa Cancunin "Glow on the Go" -kasvohoito (kasvohoito) - Valokuvaussessio rannalla - Meksikon tekstuurit: Cancunin katuruokaa ja taidetta sekä paikallisten markkinoiden päiväkierros - Isla Mujeresin löytöpurjehdus - Albatros-katamaraanipurjehdusseikkailu "Plus". - Coba ja Cenote-uinti lounaalla -retki (Coba and Cenote Swim with Lunch Tour) - Flowrider "Ride the Wave" -elämys Aquaworldissa. - Delfiinikohtaaminen lounaalla ja pääsy Maroma Beach Clubille. - Colors of Mexico Taco Tour ja paikallisen oluen maistelu - Ostoskierros Playa del Carmenissa - Delfiinien kohtaaminen Akumalissa - Ostoskierros Cancunissa - 20 dollaria sisältyvä luottohyvitys juomiin Fred's Housessa. - Paradise SubSee -retki Paraiso Nizucissa (Paraiso Nizuc) - Avoin baari Congo Bar Cancunissa - Snorklaaminen Musa Nizucissa sekä Subsee Experience -kokemus. - Vedenalaisen museon snorklaus Paraiso Nizucissa - AquaTwister-pikaveneajelu AquaWorldissa (AquaWorld) - 30 minuutin Waverunner-vuokraus Lagoonside - Snorklaa Native Park Tour ruokineen ja juomineen - Auringonnousu Wildlife Stand-Up Paddleboard- tai kajakkikierros - Kuunvalon bioluminesenssi snorklauskierros (Moonlight Bioluminescence Snorkeling Tour) - Viidakkokierros pikaveneellä Cancunissa - Akvaarioretki & Cancunin interaktiivinen akvaario - Adore MediSpa Cancunin Microderm-kasvohoito (kasvohoito) - Ripley's Believe it or Not (Ripleyn uskokaa tai älkää) - Lucha Libre, Tacot ja olut Tarkista mukana olevasta digitaalisesta oppaasta ajantasaisin luettelo nähtävyyksistä ja ohjeet siitä, miten pääset kullekin nähtävyydelle passilla. *Säästöt perustuvat Go Cityn verkkosivuston reittisuunnitelmiin.

Chichen Itza: Kukulkan Self-Guided Audio Tour with App: Kukulkan Self-Guided Audio Tour with App

7. Chichen Itza: Kukulkan Self-Guided Audio Tour with App: Kukulkan Self-Guided Audio Tour with App

Kävele läpi yhden maailman seitsemästä ihmeestä ja yhden suuren sivilisaation historian, joka muokkasi maanosaa vuosituhansien ajan. Tutustu heidän elämäänsä, uskontoonsa, arkkitehtuuriinsa ja tähtitieteen hallintaan. Vierailemme Kukulkanin pyramidissa - uskomattomassa rakennelmassa, joka on suunniteltu matemaattisella tarkkuudella toimimaan kalenterina sekä todisteena vallasta eliitille ja näytöksenä massoille. Pysähdy observatoriossa, ainutlaatuisessa pyöreässä rakennelmassa, jonka tarkoituksena oli tutkia Venus-planeetan kiertorataa; planeettaa palvottiin auringon kaksosena. Ihaile Suuren pallokentän loistoa, joka on suurin Mesoamerikkalaisen kulttuurin koskaan rakentama ja joka oli keskeisessä asemassa mayojen, atsteekkien, toltekkien ja kaikkien muiden esikolumbialaisten sivilisaatioiden uskonnollisessa ja sosiaalisessa elämässä tuhansien vuosien ajan. Nämä ja muut hämmästyttävät temppelit ja rakenteet odottavat sinua Chichen Itzassa, veden velhojen kaupungissa ja Kukulkan-kultin, höyhenpeitteisen käärmeen, keskuksessa.

Cancun & Rivera Maya: Xcaret Plus & Chichen Itzá 2 päivän yhdistelmä

8. Cancun & Rivera Maya: Xcaret Plus & Chichen Itzá 2 päivän yhdistelmä

Uppoudu Meksikon muinaisten sivilisaatioiden historiaan ja perinteisiin kahdella retkellä Xcaret Parkiin ja historialliseen mayakaupunkiin Chichén Itzá. Hyödynnä deluxe-kuljetus molempina päivinä ja mahdollisuus vierailla jokaisessa nähtävyyskohteessa 15 päivän sisällä. Paketti yhdistää 2 suosittua matkaa yhdessä: seikkailunhaluinen "Xcaret Plus Tour" ja kulttuurinen "Xichen Itza Deluxe Tour" vapaa-ajan ja gourmet-elämysten kera Valladolidin kaupungissa. Xcaret Plus Tour Koe Meksikon paras ympäristösuojelualue Xcaret Parkissa ja tutustu kauniisiin alueisiin omaan tahtiisi. Etsi joitain poikkeuksellisista esityksistä ja kulttuurinäyttelyistä, mukaan lukien ratsastusnäytökset ja "Voladores" -rituaaliset seremoniat. Ui delfiinien, manaatin tai haiden kanssa (omalla kustannuksella). Hyödynnä ilmainen buffetlounas ja pääsy rannoille, lahdille ja luonnonaltaille. Ui maanalaisessa joessa tai vain kävele pihalla ja vietä aikaa rannalla. Pelastusliivit ja sisäkumit sisältyvät sisäänpääsyyn. Xichen Itza Deluxe -kierros: Lähde ylelliselle opastetulle kierrokselle Chichén Itzán raunioille ja nauti valikoimasta herkullisia ruokia Valladolidissa. Hyödynnä vapaa-aikaa ja kävele rauhassa siirtomaakaupungissa matkan varrella. Aloita nopeimmalla ja tehokkaimmalla kuljetuksella Cancunista ja Riviera Mayasta ja nauti kevyestä gourmet-aamiaisesta kiertoajelubussissa. Pysähdy buffetlounaalle ja juomille eksklusiivisessa Casona de Valladolidissa ja hanki rajattomasti virvoitusjuomia, hedelmämehua, kahvia, pullotettua vettä ja olutta bussissa. Istu alas ja rentoudu katsellessasi panoraamaikkunoista ohikulkevia maisemia ja osallistu opastetulle kierrokselle Chichén Itzán arkeologiselle alueelle, jossa nähtävyyksiä ovat Tuhannen soturin temppeli, jaguaarivaltaistuin El Castillon pyramidin sisällä ja paljon muuta. lisää.

Cancunista/Playa del Carmenista: Chichen Itza & Valladolid Tour

9. Cancunista/Playa del Carmenista: Chichen Itza & Valladolid Tour

Chichen Itza oli aikanaan uskonnollisen ja kaupallisen vallan keskus, mutta se on edelleen yksi tärkeimmistä esihispaanisten sivilisaatioiden paikoista. Rakennukset, kuten Soturien temppeli, observatorio, pallopelikenttä ja Pyhän Cenoten alue, muodostavat kaikki osaltaan nämä merkittävät rauniot, jotka ovat maya-arkeologian keskipisteessä. Chichen Itzan kierroksen jälkeen vieraat voivat nauttia kävelykierroksesta Valladolidissa, joka on yksi Meksikon vanhimmista kaupungeista. Vieraat voivat tutustua tähän arkkitehtonisesti kauniiseen siirtomaa-aikaiseen kaupunkiin ja ihailla sen vanhoja rakennuksia, kuten San Bernardino de Sienan luostaria, kaupungintaloa ja kirkkoa. Herkuttele meksikolaisen ja kansainvälisen keittiön kulinaristisella taidolla La Casonan all inclusive -buffetissa. Vierailemme myös Tsukán Santuario de Vida Cenotessa. Tämä merkittävä paikka on nimetty mayojen legendan mukaan Tsukán-käärmeestä.

Cancun & RM: Xcaret Park, Xel-Ha & Chichen Itza 3-Day Combo: Cancún: Xcaret Park, Xel-Ha & Chichen Itza 3-Day Combo

10. Cancun & RM: Xcaret Park, Xel-Ha & Chichen Itza 3-Day Combo: Cancún: Xcaret Park, Xel-Ha & Chichen Itza 3-Day Combo

Opi lisää mayoista ja heidän muinaisesta sivilisaatiostaan yhdistelmäpaketilla, joka sisältää kolme retkeä Chichen Itzan raunioille, Xcaretin maanalaiseen cenote (uimareikä) ja Xel-Han teemapuiston nurkkiin ja nurkkiin. Kolmen matkan combopaketti sisältää myös herkullisen valikoiman kulinaarisia erikoisuuksia Valladolidin siirtomaa-aikaisessa kaupungissa. Voimassa 15 päivää ensimmäisestä lunastuksesta alkaen, ja päivittäiset lähdöt tekevät tästä yhdistelmästä kätevän ja edullisen. Chichén Itzá: Vieraile Chichén Itzán arkeologisella alueella, ennen kuin lähdet Valladolidin siirtomaa-aikaiseen kaupunkiin, jossa voit nauttia herkullisesta valikoimasta gastronomisia erikoisuuksia, vierailla San Gervasion kirkossa ja tutustua keskustan historiallisiin muistomerkkeihin. Matkalla käydään myös Santuario Tsukánin mayojen vajoamiskuopassa, joka on tunnettu luonnonkauneudestaan (huomioithan, että aikarajoitusten vuoksi uiminen vajoamiskuopassa ei ole mahdollista. Kaksikielinen opas (espanjaksi ja englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi tai espanjaksi ja ranskaksi) vastaa kysymyksiin ja avustaa sinua kaikissa vaiheissa. Nauti kevyestä gourmet-aamiaisesta (patonkivoileipä, hedelmiä, muffinssi ja tuoremehu) kuljetusbussissa sekä buffetlounaasta ja juomista eksklusiivisessa Casona de Valladolidissa. Panoraamabussissa on täysin varusteltu 2 kylpyhuonetta (yksi naisille ja yksi herroille), ja tarjolla on rajattomasti virvoitusjuomia, hedelmämehua, kahvia, pullotettua vettä ja olutta. Chichén Itzá on yksi mayojen suurimmista kaupungeista ja yksi Meksikon suosituimmista arkeologisista kohteista. Kävele Tuhannen soturin temppelin pylväiden seassa, näe jaguaarin valtaistuin "El Castillon" pyramidin sisällä ja paljon muuta. Xcaret: Opi Meksikon mayojen historiaa ja perinteitä yksityisomistuksessa olevassa Xcaretin teemapuistossa. Katso kulttuuriesityksiä, kuten voladores (lentäjät) -rituaali. Tee matka mayojen viidakkoon ja ui maanalaisissa joissa. Snorkkelivarusteiden käyttö on ilmaista (25 Yhdysvaltain dollarin palautettava takuumaksu), ja muihin palveluihin kuuluu pääsy rannoille, lahdille ja luonnonaltaille, lepotuoleihin, riippumatoihin ja lepotiloihin sekä buffetlounas, johon sisältyy yksi olut ja rajoittamaton määrä juomia (virvoitusjuomia, maustettuja vesiä ja kahvia). Xel-Há: Xel-Há on snorklausparatiisi, jossa on häikäisevä sisääntulo ja hauskoja aktiviteetteja. Luksusbussikuljetuksen ja puiston sisäänpääsymaksujen lisäksi saat käyttöösi pelastusliivit, sisäputket ja polkupyörät, joilla voit tutustua puistoon maalla tai vedessä, snorkkelivarusteiden käytön (25 Yhdysvaltain dollarin palautettava takuumaksu), vesiaktiviteetit joessa ja lahdelmassa, nähtävyyksien katselun puutarhoissa ja viidakkopoluilla sekä lepotuoleja, riippumattoja ja lepoalueita, joilla voit nauttia Karibian auringosta. Näe värikkäitä kaloja ja muita merieläimiä vajoamissa, opi lisää alueella viihtyvistä kasveista taimitarhalla ja paljon muuta. All-inclusive-pakettiisi sisältyy myös rajattomat juomat ja avoin baari kotimaisia juomia varten sekä meksikolaista ja kansainvälistä ruokaa aamiaiseksi, lounaaksi ja välipaloiksi.

15 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Piste, Meksiko, Iltakierrokset

Iltakierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Piste, Meksiko?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Piste, Meksiko ovat:

Piste, Meksiko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piste, Meksiko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piste, Meksiko : Mitä vierailijat sanovat

hieno kiertue!! Olin huolissani kunkin pysäkin ajoituksesta, koska joidenkin arvostelujen mukaan Valladolidin pysäkki oli hyvin lyhyt, mutta totuus on, että koko organisaatio vaikutti minusta hienolta. Kaunis cenote, erittäin runsas buffetruoka ja tietysti Chichen Itza ovat vaikuttavia. Oppaat ovat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Suosituksena uskon, että ohjeissa ennen kiertueen lähtöä on välttämätöntä ilmoittaa tai vahvistaa osoite ja lähtöaika (noudatetaan saapuvan 15 minuuttia ennen, mutta ei mihin aikaan tai minne). Kysyin WhatsAppilta ja he vastasivat minulle nopeasti. Kiitos Alan, Marco ja Norma!

Hieno kiertue! Vaikka meillä oli joitain ongelmia alkuperäisen noudon kanssa (ehkä johtuen varauksesta alle 24 tuntia ennen lähtöä), toimittaja todellakin tuli hakemaan meidät. Opas oli todella informatiivinen ja humoristinen, mikä nopeutti 2–3 tunnin bussimatkaa paljon. Nautin todella vierailusta Chichen Itzassa (jos haluat ostaa lahjoja, tämä on ostopaikka), mutta muista hattu tai sateenvarjo, koska varjoa on vähän. Cenote oli hauska kokemus, ja täällä oli mukava jäähtyä. Myös buffetissa on hyvä valikoima. Vaikka päivä on pitkä, suosittelen tätä matkaa, koska se on kerran elämässä.

Oppaamme Tino oli hämmästyttävä, hän todella kunnioittaa ammattia kokonaisuudessaan! Erittäin viihdyttävä, löysi oikean tasapainon meille tiedon/ohjeiden ja omien antamisen välillä, hän oli myös jokaisen pienen yksityiskohdan huipulla. Matka on erittäin sen arvoinen, koska pääset näkemään 3 eri paikkaa (perustamme Cancunissa). Chichen itza on tietysti kunnioitusta herättävä ja saat oppia melko vähän mayojen kulttuurista ja historiasta, buffet-ateria oli erittäin hyvä. Meillä oli niin hauskaa uida cenotessa! Pysähdys valladolidissa, vaikkakin hieman lyhyt, oli sen arvoista!

Meille tämä on ollut erittäin hyvä kokemus, se oli ensimmäinen kerta, kun matkustimme Meksikoon. Olemme oppineet paljon mayojen kulttuurista ja sen historiasta. Bussimatka on ollut erittäin nautinnollinen, olemme saaneet levätä toimintojen välissä mahtavan kuljettajamme Ricardon ansiosta :). Opas Pastori on erittäin ystävällinen ja on antanut meille erittäin hyviä suosituksia koko kiertueen ajan, jotta vierailumme olisi mahdollisimman miellyttävä. Yleensä suosittelemme tätä kiertuetta 100% ja arvostamme heidän meille antamaansa kohtelua. Terveisiä Andorrasta!

Matkaoppaallamme Luis Pancholla on uskomatonta tietoa mayoista, jonka hän jakoi kanssamme suurella innolla ja intohimolla. Oli ilo kuunnella häntä! Jokaisella pysäkillä hänellä oli erittäin hyviä vinkkejä, mistä osastoista ostaa mitä ja mistä ei. Cenote oli mukava, mutta melko tungosta. Pystyi silti uida hyvin ja ruoka paikan päällä oli erinomaista. Valladolid oli myös erittäin mukava. Noutomme oli ajoissa ja vaivaton. Suosittelemme! A 10/10! :-)