Lisää päivät

Piste, MeksikoLuolakierrokset

Suosituksemme kategoriassa Piste, Meksiko Luolakierrokset

Cenoten, Chichen Itzan ja Valladolidin kattava kierros

1. Cenoten, Chichen Itzan ja Valladolidin kattava kierros

Tämä elämys vie sinut oppaan johdolla tutustumaan Mayojen arkeologisiin raunioihin Chichen Itzassa. Pulahda sitten uimaan mayoille pyhään cenote-vajoamaan ja ihaile sen sinistä vettä. Kierrokseen kuuluu myös buffet-tyyliin tarjoiltava lounas sekä Valladolidin opastettu kävelykierros. Elämys alkaa, kun sinut noudetaan joko hotellisi luota tai jostain ennalta määrätystä, lähellä sijaitsevasta tapaamispaikasta. Suuntaa seuraavaksi kohti Yucatanin niemimaan kiehtovimpia nähtävyyksiä.   Perillä Chichen Itzassa voit ihailla upeaa El Castillo -nimelläkin tunnettua Kukulcanin pyramidia. Ihaile, kuinka auringonvalon luomat varjot muodostavat pyramidin portaille käärmettä muistuttavia muotoja.   Suuntaa sitten muinaiselle cenote-vajoamalle. Cenotet olivat mayoille merkittäviä vajoamia ja osa heidän pyhiä maanalaisia jokiaan.Seuraavaksi on aika nauttia lounas buffet-tyyliin. Koe sitten oppaan johdolla Valladolidin siirtomaakaupungin nähtävyydet ja opi kaupungin taustoista.

Cancun: Chichen Itza, Ik Kil Cenote ja Valladolid Day Trip

2. Cancun: Chichen Itza, Ik Kil Cenote ja Valladolid Day Trip

Matkusta ajassa taaksepäin opastetulla kierroksella Mayan Chichen Itzan raunioilla. Ui Ik Kil Cenoten taivaansinisten vesien läpi ja pidä vapaa-aikaa tutustuaksesi viehättävään Valladolidin kaupunkiin. Katso live Mayan ruoanlaittoesittelyä ja istu herkullisen buffetlounaan ääressä. Nauti siitä, että sinut noudetaan majoituksestasi Cancunissa. Istu alas ja rentoudu luonnonkauniilla ajomatkalla Chichen Itzaan kokeaksesi yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Maksa paikallinen vero ja seuraa oppaasi kiertueella muinaisissa mayojen pyhissä paikoissa. Aktivoi aistisi elävällä ruoanlaittoesityksellä. Hämmästy, kun kokki valmistaa ihastuttavia maya-ruokia paikallisilla vihanneksilla ja eläimistöllä. Ylitä rajat ja koe Meksikon kulinaarinen monimuotoisuus. Nauti buffetlounas, joka on täynnä suussa sulavia makuja. Suuntaa Ik Kil Cenotelle ja laskeudu kiveen kaiverrettua portaikkoa pitkin syvään uima-altaaseen. Uppoudu tämän mayojen pyhän paikan viileisiin vesiin. Jatka Valladolidin kaupunkia ja pidä vapaa-aikaa kävellä kaduilla ihaillaksesi siirtomaa-arkkitehtuuria. Palaa majoituksellesi Cancuniin retken päätyttyä.

Riviera Mayasta: Chichen Itza, Cenote, ja Valladolid Tour

3. Riviera Mayasta: Chichen Itza, Cenote, ja Valladolid Tour

Aloita matkasi noutamalla Tulumin. Tutustu Chichen Itzaan, upeaan arkeologiseen paikkaan ja historiasta ja kulttuurista kiinnostuneiden pakollinen nähtävyys. Katso oppaasi kanssa tunnettuja rakenteita, kuten Kukulkanin pyramidi ja Great Ball Court. Tutustu mayojen sivilisaation saavutuksiin. Chichen Itzan jälkeen suuntaa Valladolidiin, kaupunkiin, jossa menneisyys ja nykyisyys kohtaavat. Hämmästy värikkäästä arkkitehtuurista ja paikallisesta ruokakulttuurista. Nauti lounasta kunnostetun siirtomaakartanon pihalla ja kulje aukiolla ja läheisillä kaduilla. Ota valokuvia ja nauti ostoksista, kun saat maistaa hidastempoisesta meksikolaisesta elämästä. Päivän päätteeksi mene paikallisen yhteisön ylläpitämään cenoteen, joka on täydellinen paikka päästä eroon väkijoukosta ja vilvoitella virkistävän sinisissä vesissä.

Cancun/Playa del Carmen: Balam Tour: Chichen Itza, Cenote, Ek'Balam Tour

4. Cancun/Playa del Carmen: Balam Tour: Chichen Itza, Cenote, Ek'Balam Tour

Löydä Jukatanin taika tällä päiväretkellä Cancunista tai Playa del Carmenista Chichen Itzan ja Ek Balamin mayaraunioille ja vieraile cenote Saamalissa. Hyödy hotellin nouto ilmastoidulla pakettiautolla, lounaslaatikko ja opas. Matka Chichen Itzan muinaiseen kaupunkiin, joka on yksi maailman ikonisimmista arkeologisista kohteista. Ole asiantuntijaoppaan seurassa koko päivän ajan ja opi kiehtovia faktoja ja kansanperinnettä mayasivilisaatiosta. Seuraavaksi vierailet Ek Balamissa, syrjäisellä jukatek-maijalaisten arkeologisella alueella, jossa on viidakkomaisemaan kätkettyjä uskomattomia kaiverruksia. Kiipeä kohoavaan Akropolis-pyramidiin, joka on raunioiden korkein kohta. Voit toipua Jukatanin kuumuudesta sukeltamalla maanalaisen, puoliavoimen Cenote Saamalin kristallinkirkkaisiin vesiin. Nauti vesiä valaisevasta luonnonvalosta ja uppoavaan veteen syöksyvistä puun juurista.

Méridasta: Chichén Itzá ja Cenote-kierros buffetlounaalla

5. Méridasta: Chichén Itzá ja Cenote-kierros buffetlounaalla

Koe historiallisen Chichen Itzán kaupungin mystiikka vierailemalla sen arkeologisessa paikassa, joka on nimetty yhdeksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Tee kiertotie Yucatán-matkallasi ja liity Méridan retkelle oppiaksesi historiasta, uidaksesi pyhässä cenotessa ja maistelemassa aitoa ruokaa. Suuntaa suoraan Chichén Itzáon bussimatkalla Méridasta. Ota kaikki irti matka-ajasta kuulemalla Maya-sivilisaatiosta ja sen historiasta asiantuntijaoppaaltasi. Saavuta Chichén Itzá, kun on vielä aikaista, ennen kuin väkijoukkoja saapuu ja lämpö alkaa. Ihaile El Castillon täydellisyyttä, joka on tunnustettu kompleksin mestariteokseksi. Vieraile vanhalla kentällä, jossa pelattiin esilatinalaisamerikkalaista pallopeliä, Mayan tähtitieteellisessä observatoriossa, joka tunnetaan nimellä El Caracol, ja Warriors-temppelissä. Ota aikaa tutkiaksesi omaan tahtiisi. Maista seuraavaksi herkullinen meksikolainen buffetlounas kasvisvaihtoehtoineen ja lataa energiaa ennen kuin suuntaat seuraavalle pysäkille. Löydä kaunis cenote, luonnollinen makean veden uima-allas, jossa voit uida sen viileissä vesissä, jotka ovat Mayojen pyhiä. Hyppää takaisin bussiin ja palaa turvallisesti Méridaan.

Meridasta Cancuniin: Chichen Itza, Valladolid & Cenote: Chichen Itza, Valladolid & Cenote

6. Meridasta Cancuniin: Chichen Itza, Valladolid & Cenote: Chichen Itza, Valladolid & Cenote

Aloitat päiväkierroksen kätevästi noutamalla sinut hotelliltasi Meridassa ja lähdet matkalle yhdelle tärkeimmistä mayojen monumenteista. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Chichén Itzá, jossa näet Kukulcanin pyramidin (El Castillo), joka tunnetaan päiväntasauksen valon leikistä, joka heittää varjoja jokaiselle askelmalle luoden kuvan laskeutuvasta käärmeestä. Täällä sinua seuraa asiantunteva, sertifioitu kaksikielinen opas, joka selittää tämän muinaisen kaupungin kaikkien tärkeimpien temppelien historiallisen merkityksen ennen kuin jätät sinut nauttimaan Chichen Itzasta omassa rauhassasi. Kävelykierroksen jälkeen lähdemme muinaiselle cenotelle, joka on yksi niistä vajoamista, jotka ovat osa mayakansalle pyhien maanalaisten jokien verkostoa; siellä nautit herkullisen jukatekalaisen buffet-aterian, ja sen jälkeen kävelet Valladolidin siirtomaa-aikaisessa kaupungissa täydentämään kokemuksesi; Valladolid on yksi Jukatanin kauneimmista siirtomaa-aikaisista kaupungeista, ja se tunnetaan temppeliensä majesteettisuudesta ja vanhojen kortteleidensa muinaisjäännöksistä; nykyään se on rauhallinen kaupunki, jossa voit ihailla kauniita vanhoja taloja. Sitten jatkamme pudottamaan sinut Cancunin tai Playa del Carmenin kaupunkiin, jotta voit rentoutua ja nauttia loppulomastasi.

Cancun: Chichen Itza -kierros ruoan ja rajoittamattomien juomien kanssa.

7. Cancun: Chichen Itza -kierros ruoan ja rajoittamattomien juomien kanssa.

KOE MILTÄ TUNTUU OLLA MAYA YHDEN PÄIVÄN AJAN! Kyllästä aistisi yhden muinaisen maailman kehittyneimmän kulttuurin suuruudella! Mukana ovat alueen aidot alkuasukkaat (sertifioidut oppaat), jotka jakavat kanssasi esi-isiensä sukupolvelta toiselle perimää tietoa. Tutustu CHICHEN ITZAn majesteettiseen arkeologiseen alueeseen, joka on yksi "maailman seitsemästä uudesta ihmeestä" ja yksi suosituimmista matkakohteista, jonka vierailijat ympäri maailmaa valitsevat. Matkasuunnitelma Pysähdy osoitteessa: Xocenpich, Jukatan, Meksiko. 1- Saapuminen mayakyläämme | 2- Lämmin tervetuloseremonia mayasamaanin toimesta | 3-maakunnallinen buffetravintolamme Yaax Kiin | 4- Nauti folkloristisesta baletista ravintolassa | 5- Aika vilkaista käsityömyymäläämme. Kesto: 1: 1 tunti Pysähdy osoitteessa: Chichen Itza Meksiko Opastettu kävelyretki yhteen maailman uusista 7 ihmeestä ja yhteen muinaisen mayakulttuurin tärkeimmistä arkeologisista alueista, Chichen Itzaan. Tutustu hämmästyttäviin pyramideihin, mukaan lukien "El Castillo", pyhä cenote "Cenote Sagrado", suuri pallo kenttä "Juego de Pelota" ja toinen suuri rakennukset runsaasti mystiikkaa ja historiaa jokaisessa veistetty pinta ja sisätiloissa. Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia Pysähdyspaikka: Cenote Saamal, Valladolid Meksiko Yksi kauneimmista cenoteista ympäri Jukatania. Tämä Cenote sijaitsee hämmästyttävän "Hacienda Selva Mayan" sisällä. Uiminen on sallittua, joten valmistaudu kameraan ja räiski tämän luontoon kuuluvan vajoamisreiän parantavissa kristallivesissä. Retken kesto: 1 tunti Pysähdyspaikka: Klo: Merida - Valladolid, Centro, 97780 Valladolid, Yuc., Meksiko. Nopea bonusvierailu! Tämän viehättävän kaupungin perustivat espanjalaiset valloittajat vuonna 1543, ja se on täynnä historiaa. Keskustaan saavuttuasi tapaat pääkeskustan puiston "Francisco Cantón Rosado" ja San Servacion katedraalin, joka sijaitsee kaupungin pääaukiolla. Tämä katedraali on tehty 1500-luvulla mayojen raunioiden jäänteistä saadusta materiaalista. Kesto: 20 minuuttia Lähtötiedot: Matkustajan nouto on tarjolla. OTA YHTEYTTÄ, JOTTA VOIMME ANTAA SINULLE NOUTOA KOSKEVAT TIEDOT (AIKA, PAIKKA, SUOSITUKSET JA COVID-19-PROTOKOLLAT). Tässä aktiviteetissa tarjottu kuljetus on "jaettu". Se tarkoittaa, että jokaisella hotellilla on määrätty aika ja paikka noutoa varten. Noutomme kattaa suurimman osan Cancúnin keskustan, Cancúnin hotellialueen ja Riviera Mayan hotelleista. AirBnB:t tai muut osoitteet, annamme sinulle lähimmän KOKOONTUMISPAIKAN, joka on sijaintisi lähellä. Jos olet ISLA MUJERESissa tai COZUMELissa, ota huomioon, että noudettavaksi sinun on ylitettävä ja saavuttava annettuun tapaamispaikkaan. Emme tee noutoja näillä saarilla. Cancún & Riviera Maya, Meksiko Ota meihin yhteyttä (sähköposti, WhatsApp, tekstiviesti...), jotta voimme antaa sinulle Noutoa koskevat tiedot (aika, paikka, suositukset ja Covid-19-protokollat). Paluun yksityiskohdat: Paluu alkuperäiseen lähtöpaikkaan

Méridasta: Chichen Itza & Izamal Opastettu päiväretki

8. Méridasta: Chichen Itza & Izamal Opastettu päiväretki

Kokeile Chichen Itzan kauneutta ja historiaa ja tutustu siihen Meridasta lähtevällä opastetulla päiväretkellä. Opi lisää muinaisesta sivilisaatiosta, joka rakensi Chichen Itzan, ota virkistävä uinti cenotessa, vieraile Kukulcanin temppelissä ja vaella Izamalissa.Hyvä on, että voit tutustua Chichen Itzaan. Lähde oppaan kanssa Meridasta ja matkusta Chichen Itzan kauniiseen ja historialliseen paikkaan. Nauti kahden tunnin opastetusta kierroksesta, jossa opit paikan ja sen tärkeimpien rakennusten, kuten Kukulcanin temppelin (El Castillo), pallopelikentän, observatorion ja sen viereisen 1000 pylvään temppelin, historiasta ja merkityksestä. Varaa aikaa tutustua kohteeseen omaan tahtiisi ja ihastele muistomerkkejä ja ota valokuvia samalla, kun tutkit paikkaa. Jatka kierrosta siirtymällä Xcajum Cenotelle ja opi lisää vajoamista, jotka ovat osa maailman suurinta maanalaisten jokien verkostoa. Hemmottele seuraavaksi herkullisella aterialla ja nauti erilaisista paikallisista ruoista. Siirry yhteen Meksikon kauneimmista kaupungeista, Izamaliin. Opi lisää kaupungista, joka tunnetaan "kolmen kulttuurin kaupunkina" monien kulttuurivaikutteidensa vuoksi. Kävele kaduilla ja ihaile keltaisia ja valkoisia rakennuksia, joista kaupunki on kuuluisa. Päätä kiertoajelu Izamalissa ennen kuin palaat Meridan noutopisteisiin ja voit rentoutua ja nauttia loppulomastasi.

Riviera Maya: Cobá ja Chichén Itzá Tour with Cenote & Lounas

9. Riviera Maya: Cobá ja Chichén Itzá Tour with Cenote & Lounas

Lähde päiväretkelle Cobáan ja Chichén Itzáan ja tutustu Jukatanin niemimaan viidakoihin. Rentoudu Cenotessa, nauti näkymistä Nohoch Mulissa, nauti lounasta ja karta väkijoukkoja aikaisin aamulla lähdössä. Suuntaa ensin Cobáan, jonka rauniot ovat peräisin vuosilta 100-300 eaa. Opi viiden läheisen järven merkityksestä ja ihaile valtavien kivirakennelmien vaikuttavaa arkkitehtuuria. Vieraile Chichén Itzássa, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Tunne itsesi ajassa eksyneeksi rakkaudella hoidetuissa pyramideissa ja tutustu kaupungin ainutlaatuisten rakenteiden nerokkuuteen. Uskaltaudu syvemmälle viidakkoon rentoutumaan mystisessä Cenote Chichi Kanissa, joka on täydellinen paikka uida ja ottaa häikäiseviä valokuvia. Nauti seikkailusi aikana herkullinen buffetlounas. Päätä kierros nopeaan panoraamakierrokseen Valladolidissa.

Cancún: Klassinen Chichen Itza -päiväretki lounaalla

10. Cancún: Klassinen Chichen Itza -päiväretki lounaalla

Tee päiväretki Cancúnista Chichen Itzaan, muinaisen mayasivilisaation pääkaupunkiin, johon sisältyy hotellikuljetus ja sisäänpääsy. Tutustu tämän Unescon maailmanperintökohteen muinaisiin raunioihin oppaan johdolla. Vieraile Ik Kilin cenotessa ja ui sen vesissä. Nauti buffetlounaasta ja kansantanssiesityksestä.Hyvinvointilounas ja kansantanssiesitys. Aloita päivä ajelulla, joka pysähtyy vedenalaisella luolalla, Cenote Ik Kilillä. Ihaile kirkkaisiin sinisiin vesiin syöksyviä langanmuotoisia vihreitä köynnöksiä. Sukella pyhään vajoamisreikään uimaan.Mene uimaan. Seuraavaksi pysähdy buffetlounaalle, jossa on tuoreita salaatteja, keittoja, riisiä, kanaa, kalaa, vihanneksia ja alueellisia ruokia. Pääset nauttimaan juhlallisesta esityksestä, jossa alueen asukkaat esittävät perinteisiä tansseja kansanmusiikin tahtiin. Jatka matkaa edelleen Chichen Itzan arkeologiselle alueelle. Seuraa opastasi ja opi mayojen salaisuudet ja paikan lähes 1000-vuotinen historia. Saat käsityksen sen historiallisesta merkityksestä ennen kuin vaellat raunioilla omatoimisesti.

Saatavilla olevat aktiviteetit

18 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Piste, Meksiko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piste, Meksiko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piste, Meksiko : Mitä vierailijat sanovat

hieno kiertue!! Olin huolissani kunkin pysäkin ajoituksesta, koska joidenkin arvostelujen mukaan Valladolidin pysäkki oli hyvin lyhyt, mutta totuus on, että koko organisaatio vaikutti minusta hienolta. Kaunis cenote, erittäin runsas buffetruoka ja tietysti Chichen Itza ovat vaikuttavia. Oppaat ovat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Suosituksena uskon, että ohjeissa ennen kiertueen lähtöä on välttämätöntä ilmoittaa tai vahvistaa osoite ja lähtöaika (noudatetaan saapuvan 15 minuuttia ennen, mutta ei mihin aikaan tai minne). Kysyin WhatsAppilta ja he vastasivat minulle nopeasti. Kiitos Alan, Marco ja Norma!

Hieno kiertue! Vaikka meillä oli joitain ongelmia alkuperäisen noudon kanssa (ehkä johtuen varauksesta alle 24 tuntia ennen lähtöä), toimittaja todellakin tuli hakemaan meidät. Opas oli todella informatiivinen ja humoristinen, mikä nopeutti 2–3 tunnin bussimatkaa paljon. Nautin todella vierailusta Chichen Itzassa (jos haluat ostaa lahjoja, tämä on ostopaikka), mutta muista hattu tai sateenvarjo, koska varjoa on vähän. Cenote oli hauska kokemus, ja täällä oli mukava jäähtyä. Myös buffetissa on hyvä valikoima. Vaikka päivä on pitkä, suosittelen tätä matkaa, koska se on kerran elämässä.

Oppaamme Tino oli hämmästyttävä, hän todella kunnioittaa ammattia kokonaisuudessaan! Erittäin viihdyttävä, löysi oikean tasapainon meille tiedon/ohjeiden ja omien antamisen välillä, hän oli myös jokaisen pienen yksityiskohdan huipulla. Matka on erittäin sen arvoinen, koska pääset näkemään 3 eri paikkaa (perustamme Cancunissa). Chichen itza on tietysti kunnioitusta herättävä ja saat oppia melko vähän mayojen kulttuurista ja historiasta, buffet-ateria oli erittäin hyvä. Meillä oli niin hauskaa uida cenotessa! Pysähdys valladolidissa, vaikkakin hieman lyhyt, oli sen arvoista!

Meille tämä on ollut erittäin hyvä kokemus, se oli ensimmäinen kerta, kun matkustimme Meksikoon. Olemme oppineet paljon mayojen kulttuurista ja sen historiasta. Bussimatka on ollut erittäin nautinnollinen, olemme saaneet levätä toimintojen välissä mahtavan kuljettajamme Ricardon ansiosta :). Opas Pastori on erittäin ystävällinen ja on antanut meille erittäin hyviä suosituksia koko kiertueen ajan, jotta vierailumme olisi mahdollisimman miellyttävä. Yleensä suosittelemme tätä kiertuetta 100% ja arvostamme heidän meille antamaansa kohtelua. Terveisiä Andorrasta!

Matkaoppaallamme Luis Pancholla on uskomatonta tietoa mayoista, jonka hän jakoi kanssamme suurella innolla ja intohimolla. Oli ilo kuunnella häntä! Jokaisella pysäkillä hänellä oli erittäin hyviä vinkkejä, mistä osastoista ostaa mitä ja mistä ei. Cenote oli mukava, mutta melko tungosta. Pystyi silti uida hyvin ja ruoka paikan päällä oli erinomaista. Valladolid oli myös erittäin mukava. Noutomme oli ajoissa ja vaivaton. Suosittelemme! A 10/10! :-)