Lisää päivät

Piste, MeksikoRyhmille

Suosituksemme kategoriassa Piste, Meksiko Ryhmille

Chichen Itza: Chichencesa: Opastettu kävelykierros

1. Chichen Itza: Chichencesa: Opastettu kävelykierros

Käy sertifioidun oppaan johdolla kierroksella maailmankuulussa Chichen Itzassa, joka on Unescon maailmanperintökohde Jukatanin niemimaalla. Tutustu muinaiseen mayojen maailmaan ja tutustu sen kiehtovaan historiaan samalla, kun vierailet paikan merkittävimmissä maamerkeissä. Valitse ryhmä- tai yksityisvaihtoehdoista ja kulje mayojen entisen kaupankäynnin, politiikan, armeijan ja uskonnon keskuksen läpi. Uppoudu El Caracolin, El Observatorion ja El Castillon, joka tunnetaan myös nimellä Kukulcánin temppeli, Chichén Itzán keskuspyramidin kiehtoviin tarinoihin. Kun vaellat tämän pyhän arkeologisen paikan tuhatvuotisten raunioiden läpi, anna oppaasi paljastaa mayasivilisaation kiehtova historia ja kulttuuri. Valmistaudu sukeltamaan Chichén Itzán mysteereihin ja saamaan syvempi ymmärrys mayakansasta.

Cancun: Chichen Itza, Ik Kil Cenote ja Valladolid Day Trip

2. Cancun: Chichen Itza, Ik Kil Cenote ja Valladolid Day Trip

Matkusta ajassa taaksepäin opastetulla kierroksella Mayan Chichen Itzan raunioilla. Ui Ik Kil Cenoten taivaansinisten vesien läpi ja pidä vapaa-aikaa tutustuaksesi viehättävään Valladolidin kaupunkiin. Katso live Mayan ruoanlaittoesittelyä ja istu herkullisen buffetlounaan ääressä. Nauti siitä, että sinut noudetaan majoituksestasi Cancunissa. Istu alas ja rentoudu luonnonkauniilla ajomatkalla Chichen Itzaan kokeaksesi yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Maksa paikallinen vero ja seuraa oppaasi kiertueella muinaisissa mayojen pyhissä paikoissa. Aktivoi aistisi elävällä ruoanlaittoesityksellä. Hämmästy, kun kokki valmistaa ihastuttavia maya-ruokia paikallisilla vihanneksilla ja eläimistöllä. Ylitä rajat ja koe Meksikon kulinaarinen monimuotoisuus. Nauti buffetlounas, joka on täynnä suussa sulavia makuja. Suuntaa Ik Kil Cenotelle ja laskeudu kiveen kaiverrettua portaikkoa pitkin syvään uima-altaaseen. Uppoudu tämän mayojen pyhän paikan viileisiin vesiin. Jatka Valladolidin kaupunkia ja pidä vapaa-aikaa kävellä kaduilla ihaillaksesi siirtomaa-arkkitehtuuria. Palaa majoituksellesi Cancuniin retken päätyttyä.

Cancún/Playa del Carmen: Chichen Itzá, Cenote ja Coba Tour: Chichen Itzá, Cenote ja Coba Tour

3. Cancún/Playa del Carmen: Chichen Itzá, Cenote ja Coba Tour: Chichen Itzá, Cenote ja Coba Tour

Tutustu muinaisten mayojen kiehtovaan maailmaan tällä eksklusiivisella kiertomatkalla, jolla on asiantunteva kaksikielinen opas. Vieraile kolmessa Jukatanin niemimaan huippunähtävyydessä - Chichen Itzassa, Kobassa ja Saamal-kenotessa - ja uppoa täysin alueen historiaan, kulttuuriin ja luontoon. Aloita matka ilmastoidussa ajoneuvossa. Tapaa oppaasi ja kuljettajasi, jotka takaavat turvallisuutesi ja mukavuutesi matkallasi Jukataniin. Nauti lounaslaatikon välipalasta ja ohikiitävistä viidakkomaisemista, kun suuntaat yhdelle maailman kuuluisimmista arkeologisista kohteista. Kierrä Chichen Itza mitä lippusi, joka antaa sinulle täyden pääsyn tähän Unescon maailmanperintökohteeseen ja yhteen maailman uusista seitsemästä ihmeestä. Todista majesteettisia temppeleitä, kuten ikoninen Kukulkanin pyramidi. Seuraa opastasi, joka kertoo sinulle uskomattomia tarinoita tästä muinaisesta kaupungista. Tutustu hyvin erilaiseen kohteeseen opastetulla kierroksella Coban mayajäännöksillä, jotka ovat edelleen suurimmaksi osaksi piilossa Jukatanin viidakon kasviston alla. Vaella läpi vehreän viidakon ja tutustu pallokenttiin ja vaikuttavaan Nohoch Mul -pyramidiin, joka on Jukatanin niemimaan korkein. Pysähdy uimaan läheiseen Saamalin pyhään cenotekseen. Virkistäydy mielesi, kehosi ja henkesi raikkaissa vesissä tässä viidakon keidakossa ennen kuin teet paluumatkan takaisin Cancúniin tai Playa del Carmeniin.

Riviera Maya: Cobá ja Chichén Itzá Tour with Cenote & Lounas

4. Riviera Maya: Cobá ja Chichén Itzá Tour with Cenote & Lounas

Lähde päiväretkelle Cobáan ja Chichén Itzáan ja tutustu Jukatanin niemimaan viidakoihin. Rentoudu Cenotessa, nauti näkymistä Nohoch Mulissa, nauti lounasta ja karta väkijoukkoja aikaisin aamulla lähdössä. Suuntaa ensin Cobáan, jonka rauniot ovat peräisin vuosilta 100-300 eaa. Opi viiden läheisen järven merkityksestä ja ihaile valtavien kivirakennelmien vaikuttavaa arkkitehtuuria. Vieraile Chichén Itzássa, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Tunne itsesi ajassa eksyneeksi rakkaudella hoidetuissa pyramideissa ja tutustu kaupungin ainutlaatuisten rakenteiden nerokkuuteen. Uskaltaudu syvemmälle viidakkoon rentoutumaan mystisessä Cenote Chichi Kanissa, joka on täydellinen paikka uida ja ottaa häikäiseviä valokuvia. Nauti seikkailusi aikana herkullinen buffetlounas. Päätä kierros nopeaan panoraamakierrokseen Valladolidissa.

Chichen Itza, Valladolid & Cenote Yokdzonot

5. Chichen Itza, Valladolid & Cenote Yokdzonot

Ensin pysähdymme tutustumaan Valladolidin kauniiseen maagiseen kaupunkiin ja nauttimaan sen vertaansa vailla olevasta kauneudesta. Sitten saavumme legendaariseen mayojen Chichen Itzá -kaupunkiin ihailemaan yhden maailman seitsemästä ihmeestä suuruutta. Tunnustetaan sen historiasta, rakennuksista ja itse kulttuuria edustavista malleista. Ihaile Chichen Itzan mayajäännöksiä, kuten El Castillo -pyramidia (Kukulkan-pyramidi), suurta pallokenttää, etanankuorta ja paljon muuta. Seuraava pysähdys on Yokdzonot-kenotessa, joka on upea paikka vilvoitteluun, ja palaa sitten takaisin kauniiseen Méridan kaupunkiin päättäen tämän ainutlaatuisen kiertomatkan, josta tiedämme, että tulet pitämään. *Kohteisiin saapuessasi sinun on maksettava sisäänpääsymaksu. Sunnuntaisin Chichen on ilmainen paikallisille, kansalaisille ja Meksikossa asuville ulkomaalaisille*.

Cancun: Tulum: Chichen Itza, Coba, & Tulum päiväretki nouto kanssa

6. Cancun: Tulum: Chichen Itza, Coba, & Tulum päiväretki nouto kanssa

Lähde pienryhmäretkelle asiantuntevan oppaan johdolla ja tutustu kolmeen Jukatanin kiehtovimpaan arkeologiseen kohteeseen. Tutustut 12 tunnin aikana Tulumin, Coban ja Chichen Itzan muinaisiin mayaraunioihin ja uppoudut alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin. Aloita päiväsi Tulumista, joka on upea rannikkopaikka, josta on näkymät Karibianmerelle. Ihaile muinaisten mayaraunioiden ja turkoosin meriveden välistä hämmästyttävää kontrastia. Tutustu freskojen temppeliin ja laskeutuvan jumalan temppeliin ja opi kaupungin roolista mayamaailman merkittävänä satamana. Vieraile seuraavaksi Cobassa, vaikuttavassa ja vähemmän vieraillussa kohteessa, jossa on Jukatanin korkein pyramidi, ja tutustu kaupungin ainutlaatuisiin piirteisiin, kuten sacbeobiksi kutsuttujen korotettujen kiviteiden verkostoon. Päätä päivä Chichen Itzassa, joka on yksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Oppaasi herättää muinaisen kaupungin eloon, kun tutustut ikoniseen pyramidiin, soturien temppeliin, pallokenttään ja observatorioon. Tutustu mayasivilisaation uskomattomiin insinööritaitoihin ja opi rakennusten merkityksestä ja niiden yhteydestä tähtitieteeseen ja uskontoon. Kun kiertelet näissä uskomattomissa kohteissa, pulahda virkistävään uimaan "cenotessa", luonnollisessa maanalaisessa altaassa, ja nauti herkullinen buffetlounas tankataksesi. Koko päivän ajan saatte nauttia kuljettajatyylisestä kuljetuksesta yksinomaan pienelle ryhmällenne, mikä takaa mukavan ja stressittömän kokemuksen. Tämä pienryhmämatka tarjoaa yksilöllisen ja mukaansatempaavan tavan tutustua joihinkin Jukatanin kuuluisimmista maamerkeistä. Asiantuntevan oppaan johdolla saatte käsityksen alueen kiehtovasta historiasta ja kulttuurista, mikä tekee seikkailusta todella unohtumattoman. Älä missaa tilaisuutta nähdä nämä merkittävät kohteet läheltä ja samanhenkisten matkailijoiden seurassa.

Chichen Itza: Cancúnista ja Riviera Mayasta.

7. Chichen Itza: Cancúnista ja Riviera Mayasta.

Ihastu muinaiseen mayasivilisaatioon Chichén Itzán täydellisellä opastetulla kierroksella. Saat paikalliselta arkeologilta kiehtovaa tietoa Jukatanin niemimaan menneisyydestä ja vierailet sitten viehättävässä cenotessa, jossa voit pulahtaa virkistävään uimaan. Tutustu Valladolidin siirtomaa-aikaiseen kaupunkiin ja nauti buffetlounaasta ja tequilan maistelusta. Aloita kiertomatka auringon heittäessä ruusuisen hehkunsa Meksikon maaseudulle. Saavu Chichén Itzáan, Unescon maamerkkiin ja mayasivilisaation tärkeään jäänteeseen. Opit, miksi massiivinen kaupunki oli niin merkittävässä asemassa myöhäisklassisesta kaudesta jälkiklassisen kauden alkuun ja miksi se pysyi merkittävänä pyhiinvaelluskeskuksena. Seuraa opastasi, kun opit kaiken tärkeimmistä rakennuksista, kuten Kukulcán-pyramidista, El Castillosta tai El Juego de Pelotasta. Nauti tästä kierroksesta, joka on täynnä kiehtovia tarinoita, uskomattomia yksityiskohtia ja upeita valokuvamahdollisuuksia. Chichén Itzá -seikkailun jälkeen voit uppoutua meksikolaiseen kulttuuriin ja nauttia tequilan maistelusta ja tyydyttää ruokahalusi runsaalla buffetilla. Lopuksi, mikään vierailu alueella ei olisi täydellinen ilman pysähdystä cenotessa, luonnollisessa altaassa, jossa voit viilentyä ja nauttia hiljaisesta hetkestä mietiskelyssä seikkailujen jälkeen. Nauti tästä virkistävästä ja lumoavasta maanalaisesta vajoamisreiästä, joka on pyhä mayojen kansalle, ennen kuin palaat takaisin lähtöpaikkaasi. Jos valitset tämän vaihtoehdon, vierailet myös Valladolidin taikakaupungissa, joka on Jukatanin niemimaalla sijaitseva siirtomaakaupunki. Kävele mukulakivikaduilla, ota valokuvia ja etsi matkamuistoja.

Chichen Itza: Kukulkan Self-Guided Audio Tour with App: Kukulkan Self-Guided Audio Tour with App

8. Chichen Itza: Kukulkan Self-Guided Audio Tour with App: Kukulkan Self-Guided Audio Tour with App

Kävele läpi yhden maailman seitsemästä ihmeestä ja yhden suuren sivilisaation historian, joka muokkasi maanosaa vuosituhansien ajan. Tutustu heidän elämäänsä, uskontoonsa, arkkitehtuuriinsa ja tähtitieteen hallintaan. Vierailemme Kukulkanin pyramidissa - uskomattomassa rakennelmassa, joka on suunniteltu matemaattisella tarkkuudella toimimaan kalenterina sekä todisteena vallasta eliitille ja näytöksenä massoille. Pysähdy observatoriossa, ainutlaatuisessa pyöreässä rakennelmassa, jonka tarkoituksena oli tutkia Venus-planeetan kiertorataa; planeettaa palvottiin auringon kaksosena. Ihaile Suuren pallokentän loistoa, joka on suurin Mesoamerikkalaisen kulttuurin koskaan rakentama ja joka oli keskeisessä asemassa mayojen, atsteekkien, toltekkien ja kaikkien muiden esikolumbialaisten sivilisaatioiden uskonnollisessa ja sosiaalisessa elämässä tuhansien vuosien ajan. Nämä ja muut hämmästyttävät temppelit ja rakenteet odottavat sinua Chichen Itzassa, veden velhojen kaupungissa ja Kukulkan-kultin, höyhenpeitteisen käärmeen, keskuksessa.

Cancun & Rivera Maya: Xcaret Plus & Chichen Itzá 2 päivän yhdistelmä

9. Cancun & Rivera Maya: Xcaret Plus & Chichen Itzá 2 päivän yhdistelmä

Uppoudu Meksikon muinaisten sivilisaatioiden historiaan ja perinteisiin kahdella retkellä Xcaret Parkiin ja historialliseen mayakaupunkiin Chichén Itzá. Hyödynnä deluxe-kuljetus molempina päivinä ja mahdollisuus vierailla jokaisessa nähtävyyskohteessa 15 päivän sisällä. Paketti yhdistää 2 suosittua matkaa yhdessä: seikkailunhaluinen "Xcaret Plus Tour" ja kulttuurinen "Xichen Itza Deluxe Tour" vapaa-ajan ja gourmet-elämysten kera Valladolidin kaupungissa. Xcaret Plus Tour Koe Meksikon paras ympäristösuojelualue Xcaret Parkissa ja tutustu kauniisiin alueisiin omaan tahtiisi. Etsi joitain poikkeuksellisista esityksistä ja kulttuurinäyttelyistä, mukaan lukien ratsastusnäytökset ja "Voladores" -rituaaliset seremoniat. Ui delfiinien, manaatin tai haiden kanssa (omalla kustannuksella). Hyödynnä ilmainen buffetlounas ja pääsy rannoille, lahdille ja luonnonaltaille. Ui maanalaisessa joessa tai vain kävele pihalla ja vietä aikaa rannalla. Pelastusliivit ja sisäkumit sisältyvät sisäänpääsyyn. Xichen Itza Deluxe -kierros: Lähde ylelliselle opastetulle kierrokselle Chichén Itzán raunioille ja nauti valikoimasta herkullisia ruokia Valladolidissa. Hyödynnä vapaa-aikaa ja kävele rauhassa siirtomaakaupungissa matkan varrella. Aloita nopeimmalla ja tehokkaimmalla kuljetuksella Cancunista ja Riviera Mayasta ja nauti kevyestä gourmet-aamiaisesta kiertoajelubussissa. Pysähdy buffetlounaalle ja juomille eksklusiivisessa Casona de Valladolidissa ja hanki rajattomasti virvoitusjuomia, hedelmämehua, kahvia, pullotettua vettä ja olutta bussissa. Istu alas ja rentoudu katsellessasi panoraamaikkunoista ohikulkevia maisemia ja osallistu opastetulle kierrokselle Chichén Itzán arkeologiselle alueelle, jossa nähtävyyksiä ovat Tuhannen soturin temppeli, jaguaarivaltaistuin El Castillon pyramidin sisällä ja paljon muuta. lisää.

Cancunista/Playa del Carmenista: Chichen Itza & Valladolid Tour

10. Cancunista/Playa del Carmenista: Chichen Itza & Valladolid Tour

Chichen Itza oli aikanaan uskonnollisen ja kaupallisen vallan keskus, mutta se on edelleen yksi tärkeimmistä esihispaanisten sivilisaatioiden paikoista. Rakennukset, kuten Soturien temppeli, observatorio, pallopelikenttä ja Pyhän Cenoten alue, muodostavat kaikki osaltaan nämä merkittävät rauniot, jotka ovat maya-arkeologian keskipisteessä. Chichen Itzan kierroksen jälkeen vieraat voivat nauttia kävelykierroksesta Valladolidissa, joka on yksi Meksikon vanhimmista kaupungeista. Vieraat voivat tutustua tähän arkkitehtonisesti kauniiseen siirtomaa-aikaiseen kaupunkiin ja ihailla sen vanhoja rakennuksia, kuten San Bernardino de Sienan luostaria, kaupungintaloa ja kirkkoa. Herkuttele meksikolaisen ja kansainvälisen keittiön kulinaristisella taidolla La Casonan all inclusive -buffetissa. Vierailemme myös Tsukán Santuario de Vida Cenotessa. Tämä merkittävä paikka on nimetty mayojen legendan mukaan Tsukán-käärmeestä.

17 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Piste, Meksiko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piste, Meksiko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.