Lisää päivät

Piste, MeksikoViidakkoretket

Suosituksemme kategoriassa Piste, Meksiko Viidakkoretket

Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid, cenote, ruoka

1. Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid, cenote, ruoka

Tämä elämys tutustuttaa sinut mayojen kulttuuriin Chichén Itzássa, joka on yksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Halutessasi voit varata kuljetukset Cancunin tai Rivviera Myasta. Pysähdy cenotella ja Valladolidissa, herkuttele meksikolaisbuffetilla ja maista tequilaa. Elämyksesi ensimmäinen kokemus on aamupalan, kahvin ja leivän nauttiminen perinteisessä maya-kommuunin ravintolassa. Rentoudu ja herää aamupalan parissa ja osta sitten matkamuistoja Chichén Itzán saapuessasi opas kertoo sinulle tietoa merkittävimmistä kohteista. Näe muun muassa kymmeniä tuhansia maya-asukkaita majoittanut Kukulcan-pyramidi sekä joko El Caracolin tai El Castillon pyramidi. Tutustu kiehtoviin tarinoihin ja ota vaikuttavia valokuvia. Tutustu ajasta aina 600 jaa vuoteen 1200 sekä siihen, miksi kyseessä on yksi merkittävimmistä pyhiinvaelluskohteista. Voit myös nähdä mayoille pyhän cenoten, eli maanalaisen vajoaman. Maistele sitten tequilaa ja meksikolaista buffet-ruokaa. Pistäydy ihastuttavassa Valladolidissa, joka tunnetaan barokkiajan San Gervasio -katedraalista sekä 1500-luvun Siena San Bernardino -luostari. Katsele maisemia hetki alueella.

Cancun: Chichen Itza, Ik Kil Cenote ja Valladolid Day Trip

2. Cancun: Chichen Itza, Ik Kil Cenote ja Valladolid Day Trip

Matkusta ajassa taaksepäin opastetulla kierroksella Mayan Chichen Itzan raunioilla. Ui Ik Kil Cenoten taivaansinisten vesien läpi ja pidä vapaa-aikaa tutustuaksesi viehättävään Valladolidin kaupunkiin. Katso live Mayan ruoanlaittoesittelyä ja istu herkullisen buffetlounaan ääressä. Nauti siitä, että sinut noudetaan majoituksestasi Cancunissa. Istu alas ja rentoudu luonnonkauniilla ajomatkalla Chichen Itzaan kokeaksesi yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Maksa paikallinen vero ja seuraa oppaasi kiertueella muinaisissa mayojen pyhissä paikoissa. Aktivoi aistisi elävällä ruoanlaittoesityksellä. Hämmästy, kun kokki valmistaa ihastuttavia maya-ruokia paikallisilla vihanneksilla ja eläimistöllä. Ylitä rajat ja koe Meksikon kulinaarinen monimuotoisuus. Nauti buffetlounas, joka on täynnä suussa sulavia makuja. Suuntaa Ik Kil Cenotelle ja laskeudu kiveen kaiverrettua portaikkoa pitkin syvään uima-altaaseen. Uppoudu tämän mayojen pyhän paikan viileisiin vesiin. Jatka Valladolidin kaupunkia ja pidä vapaa-aikaa kävellä kaduilla ihaillaksesi siirtomaa-arkkitehtuuria. Palaa majoituksellesi Cancuniin retken päätyttyä.

Cancún: Chichén Itzá & ATV- ja Zipline-seikkailu 2-päiväinen combo

3. Cancún: Chichén Itzá & ATV- ja Zipline-seikkailu 2-päiväinen combo

Nauti 2-päiväisestä yhdistelmästä tekemällä ensimmäisenä päivänä unohtumaton vierailu Chichén Itzáan ja kokemalla puhtaimman seikkailun viidakon halki Selváticassa, seikkailukansassa! Tartu tilaisuuteen vierailla yhdessä Uuden maailman seitsemästä ihmeestä: Chichén Itzá, kun pääset ajoissa tämän yhdistelmämatkan ensimmäisenä päivänä. Se oli arvoituksellinen kaupunki ja seremoniallinen keskus, jolla oli suuri vaikutus mayojen sivilisaatioon. Opit kaiken käydessäsi arkeologisella vyöhykkeellä asiantuntijaoppaan ansiosta, joka kertoo tarinoita, joita tämä paikka isännöi. Sitten, kun opastettu vierailu on ohi, on vapaata aikaa tutustua alueeseen itsenäisesti. Chichén Itzá -vierailun jälkeen voit nauttia meksikolaisen buffet-aterian ja maistella maan parasta perinteistä ruokakulttuuria! Ja kun vatsa on täynnä herkullista ruokaa, sukella Mayojen pyhään Cenoteen, älä missaa mahdollisuutta uida sen sinisissä ja lämpimissä vesissä samalla, kun mietit maisemaa, jonka tämä Cenote tarjoaa. Toisena päivänä voit osallistua seikkailukokemukseen viidakon keskellä ja tutkia aluetta mönkijällä. Voit myös tuntea itsesi linnuksi käyttäessäsi tämän paikan kuutta hämmästyttävää köysirataa, ja lopuksi voit sukeltaa eksklusiiviseen cenoteen rentoutuaksesi tässä mahtavassa ilmapiirissä.

Cancun: Go City Explorer Pass 3-10 nähtävyydelle.

4. Cancun: Go City Explorer Pass 3-10 nähtävyydelle.

Valitse 3, 4, 5, 7 tai 10 Cancunin nähtävyyttä, joihin voit tutustua digitaalisella passilla. Vieraile niissä omaan tahtiisi 60 päivän kuluessa. Poista muutama kiinteä suosikki listaltasi ja säästä jopa 50 %* verrattuna erillisten nähtävyyslippujen ostamiseen. Lähde seikkailuun Isla Mujeresin Royal Garrafon -puistoon, nauti romanttisesta illallisristeilystä, snorklaa riuttojen ympärillä tai tutustu Maya-raunioihin Chichen Itzassa tai Tulumissa. El Explorer Passin sisältämät nähtävyydet ja retket, joista voit valita: - Kolumbuksen romanttinen illallisristeily pihvi- tai kasvisruokaa tarjoten - Kuljetus Chichen Itzaan ja Valladolidiin edestakaisin - Laskuvarjohyppyseikkailu Cancunissa - Sky Wheel Cancun - Riutta-, kilpikonna- ja laivahylkyjen snorklauskierros. - Royal Garrafon Natural Reef Park -seikkailu Isla Mujeresissa - Cancunin tanssijaristeily snorklaamalla - Ventura Pass Ventura Parkissa - Tulumin pikakierros hotellin noutopalvelun kanssa - Extreme Adventure Puerto Morelosin snorklausretki - Adore MediSpa Cancunin "Glow on the Go" -kasvohoito (kasvohoito) - Valokuvaussessio rannalla - Meksikon tekstuurit: Cancunin katuruokaa ja taidetta sekä paikallisten markkinoiden päiväkierros - Isla Mujeresin löytöpurjehdus - Albatros-katamaraanipurjehdusseikkailu "Plus". - Coba ja Cenote-uinti lounaalla -retki (Coba and Cenote Swim with Lunch Tour) - Flowrider "Ride the Wave" -elämys Aquaworldissa. - Delfiinikohtaaminen lounaalla ja pääsy Maroma Beach Clubille. - Colors of Mexico Taco Tour ja paikallisen oluen maistelu - Ostoskierros Playa del Carmenissa - Delfiinien kohtaaminen Akumalissa - Ostoskierros Cancunissa - 20 dollaria sisältyvä luottohyvitys juomiin Fred's Housessa. - Paradise SubSee -retki Paraiso Nizucissa (Paraiso Nizuc) - Avoin baari Congo Bar Cancunissa - Snorklaaminen Musa Nizucissa sekä Subsee Experience -kokemus. - Vedenalaisen museon snorklaus Paraiso Nizucissa - AquaTwister-pikaveneajelu AquaWorldissa (AquaWorld) - 30 minuutin Waverunner-vuokraus Lagoonside - Snorklaa Native Park Tour ruokineen ja juomineen - Auringonnousu Wildlife Stand-Up Paddleboard- tai kajakkikierros - Kuunvalon bioluminesenssi snorklauskierros (Moonlight Bioluminescence Snorkeling Tour) - Viidakkokierros pikaveneellä Cancunissa - Akvaarioretki & Cancunin interaktiivinen akvaario - Adore MediSpa Cancunin Microderm-kasvohoito (kasvohoito) - Ripley's Believe it or Not (Ripleyn uskokaa tai älkää) - Lucha Libre, Tacot ja olut Tarkista mukana olevasta digitaalisesta oppaasta ajantasaisin luettelo nähtävyyksistä ja ohjeet siitä, miten pääset kullekin nähtävyydelle passilla. *Säästöt perustuvat Go Cityn verkkosivuston reittisuunnitelmiin.

Jukatanin niemimaa: Xel-Há ja Chichen Itzá -retket

5. Jukatanin niemimaa: Xel-Há ja Chichen Itzá -retket

Kokea kaikki Jukatanin niemimaan kohokohdat. Snorklaa, näe panoraamanäkymiä ja hyppää kalliolta Xel-Hassa, joka on yksi Meksikon harvoista täysin luonnollisista puistoista. Näe majesteettinen Chichén Itzá ja tutustu sen pitkään historiaan. Kiertomatkasi ensimmäisenä päivänä tapaat kuljettajasi majapaikkasi ulkopuolella. Ihaile upeaa Xel-Há-luonnonpuistoa. Rentoutu lahden safiirinvärisissä vesissä ja näe upeita trooppisia kaloja mukana toimitetuilla snorklausvälineillä. Ajelehdi jokea pitkin mukavassa sisäputkessa ja ihaile kaunista vehreyttä ja sinistä taivasta yläpuolellasi. Kiipeä 131 jalan korkuiselle maisemalliselle majakalle, nauti 360 asteen näköaloista ja kiidä takaisin alas Cancúnin pisintä liukumäkeä. Leipää buffetpöydässä ja nauti erilaisista juomista ennen kuin suuntaat puiston seikkailupuolelle. Kilpailkaa köysiratoja pitkin, hyppää kallioilta ja vaella upeita viidakkopolkuja pitkin. Tutki koskemattomia cenotteja ja poukamia tai loikoile riippumatossa virkistävän juoman kera. Palaat seikkailuntäyteisen päivän jälkeen hotellillesi ja olet valmis kiertomatkasi toisen puoliskon alkamiseen.Hyvä on, että olet valmis aloittamaan matkasi toisen puoliskon. Tapaat seuraavana aamuna oppaasi hotellisi ulkopuolella ja matkustat Valladolidiin, joka on piilotettu aarre Jukatanin laaksossa. Löydä herkullisia herkkuja La Casonassa, kunnostetussa kartanossa, jossa tarjoillaan paikallisista tuotteista valmistettuja perinteisiä ruokia. Hämmästele upeaa Santuario Tsukán Cenotea, joka on kirkkaalla sinisellä vedellä täytetty maanalainen luola.Hyväksy Santuario Tsukán Cenotea. Kävele aterian jälkeen katsomaan tämän upean kaupungin kauniita rakennuksia ennen kuin seuraat opastasi Chichén Itzáan. Opi Chichén Itzán 1500-vuotisesta historiasta ja ihaile maailman suurinta kalenteria. Palaa majapaikkaasi mukavassa bussissa tietäen, että olet nähnyt Jukatanin kohokohdat.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Piste, Meksiko, Viidakkoretket

Viidakkoretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Piste, Meksiko?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Piste, Meksiko ovat:

Piste, Meksiko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piste, Meksiko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piste, Meksiko : Mitä vierailijat sanovat

Ehdottomasti kirja! Kiertue oli loistava. Oppaamme Daniel oli uskomattoman asiantunteva ja intohimoinen Chichen Itzan ja mayojen historiasta. Kiertueella oli nopea lähtö ja hieman seisonta-aikaa, ennen kuin Daniel esitti syvällisen historian saapuessamme ensimmäiseen määränpäähämme Valladolidiin. Sieltä menimme ravintolaan varhaiselle buffetlounaalle, Chichen Itzalle ja lopuksi Cenotélle. Daniel jatkoi mielenkiintoisen tiedon tarjoamista itse Chichen a Itzassa, mikä auttoi suuresti ymmärtämään tätä hämmästyttävää paikkaa. Kiertueen historiallisen puolen jälkeen tequilan maistelu oli seuraava, ja se oli hienoa, kokeilemalla vain Meksikossa saatavilla olevaa premium-tequilaa, mitä seurasi puoli tuntia uida kauniissa Cenotessa. Jokaisessa paikassa oli runsaasti vapaa-aikaa myös kuville. Kaiken kaikkiaan hämmästyttävä koko päivän kiertue, jos haluat historiaa ja rastittaa kolme suurta asiaa Meksikossa; Chichen Itza, Tequila ja uinti Cenotéssa, tämä on kiertue. Iso kiitos Danielille!

Tämä kiertue on upea! Ensimmäinen asia on sanoa, että oppaamme Frank oli fantastinen, hän tarjosi niin paljon tietoa bussissa ja pysäkeillä, joten jos haluat oppia historiaa ja yksityiskohtia, Frank on miehesi. Itse kiertue, se on varhainen aloitus, mutta ne sisältävät paljon matkaa. Valladolid on kunnossa, mukava kaupunki venytellä jalkoja matkalla. Sitten on turistikauppa, joka on melko hyvä hinta-laatusuhde verrattuna itse chichen itzaan, mutta sinulla on enemmän myyjävaihtoehtoja chichen itzassa. Lounas oli hieno, yksinkertainen, mutta buffet, vaikka söimme klo 10, joten vähän aikaisin. Chichen itza on upea, ja sinulla on erilainen opas omalla kielelläsi, jälleen uskomatonta nähdä. Tequilan maistelu on loistava, kokeilemalla kalliita tequilaa, joka on herkku, jota seuraa virkistävä cenote-uinti. Frank sanoi, että chichen itza oli tungosta ja on aina, mutta minun oli helppo löytää paikkoja ottaa kuvia yksin. Suosittelen tätä matkaa ja Amigo-matkoja!

Meillä oli hämmästyttävä aika retkellämme! ! David oli 10/10 opas: mukaansatempaava, informatiivinen, hauska ja avulias. Yhdessä Juanin kanssa he muodostivat mahtavan joukkueen. Aloitimme aikaisin klo 5.45 nouto, oli aika ottaa nopeat torkut ja sitten vähän puhetta päivästä ja mayoista. Pysähdyimme sitten varhaiselle lounaalle ennen kuin suuntasimme Chi Chen Itzaan, 2 tunnin jälkeen Chi Chen Itzassa menimme läheiseen cenoteen virkistävään pulahtamiseen. Jos et osta all inclusive -lippua, sisäänpääsy Chi Chen Itzaan on 31 dollaria per henkilö, jos et ota maskia mukaan, se on 1 dollari per henkilö, myös pelastusliivi on vuokrattava (en muista kuinka paljon se oli), joten pohjimmiltaan sanon, että tuo ylimääräistä rahaa odottamattomia avaruksia ja vinkkejä varten!

Yksi halvimmista matkoista Chichen itzaan. Nouto oli ajoissa ja noutoaika lähetettiin päivää aikaisemmin sähköpostitse. Vaikka kiertueella annettu kieli on espanja, he puhuvat myös englantia. Edwin oli todella hyvä. He eivät pysäyttäneet bussia Valladolidiin. Se on vain panoraamanäkymä kaupunkiin bussissa. Buffet-lounas tarjoiltiin klo 9.30. Se oli kiertueen ainoa haittapuoli, ja ruoka ei ollut niin hyvä. Kaiken kaikkiaan hyvä. Paras hinta 12 tunnin kiertueelle

Hieno kiertue. Mahtava bussikuski. Oppaamme Daniel oli mahtava. Lounas oli hyvin ...... täyttävä ☺ poski että siellä kärjessä INSIST. Mutta järjestäjä ei voi sille mitään. Lähdimme juuri ja annoimme kiusata itseämme jälkeenpäin. Cenotella oli valitettavasti aikaa vain tequilan maisteluun TAI uimiseen. Kaikkien pitäisi todella mennä uimaan. Kokemus