Lisää päivät

Piste, MeksikoYksityiskierrokset

Suosituksemme kategoriassa Piste, Meksiko Yksityiskierrokset

Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid, cenote, ruoka

1. Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid, cenote, ruoka

Tämä elämys tutustuttaa sinut mayojen kulttuuriin Chichén Itzássa, joka on yksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Halutessasi voit varata kuljetukset Cancunin tai Rivviera Myasta. Pysähdy cenotella ja Valladolidissa, herkuttele meksikolaisbuffetilla ja maista tequilaa. Elämyksesi ensimmäinen kokemus on aamupalan, kahvin ja leivän nauttiminen perinteisessä maya-kommuunin ravintolassa. Rentoudu ja herää aamupalan parissa ja osta sitten matkamuistoja Chichén Itzán saapuessasi opas kertoo sinulle tietoa merkittävimmistä kohteista. Näe muun muassa kymmeniä tuhansia maya-asukkaita majoittanut Kukulcan-pyramidi sekä joko El Caracolin tai El Castillon pyramidi. Tutustu kiehtoviin tarinoihin ja ota vaikuttavia valokuvia. Tutustu ajasta aina 600 jaa vuoteen 1200 sekä siihen, miksi kyseessä on yksi merkittävimmistä pyhiinvaelluskohteista. Voit myös nähdä mayoille pyhän cenoten, eli maanalaisen vajoaman. Maistele sitten tequilaa ja meksikolaista buffet-ruokaa. Pistäydy ihastuttavassa Valladolidissa, joka tunnetaan barokkiajan San Gervasio -katedraalista sekä 1500-luvun Siena San Bernardino -luostari. Katsele maisemia hetki alueella.

Chichen Itza: Chichencesa: Opastettu kävelykierros

2. Chichen Itza: Chichencesa: Opastettu kävelykierros

Käy sertifioidun oppaan johdolla kierroksella maailmankuulussa Chichen Itzassa, joka on Unescon maailmanperintökohde Jukatanin niemimaalla. Tutustu muinaiseen mayojen maailmaan ja tutustu sen kiehtovaan historiaan samalla, kun vierailet paikan merkittävimmissä maamerkeissä. Valitse ryhmä- tai yksityisvaihtoehdoista ja kulje mayojen entisen kaupankäynnin, politiikan, armeijan ja uskonnon keskuksen läpi. Uppoudu El Caracolin, El Observatorion ja El Castillon, joka tunnetaan myös nimellä Kukulcánin temppeli, Chichén Itzán keskuspyramidin kiehtoviin tarinoihin. Kun vaellat tämän pyhän arkeologisen paikan tuhatvuotisten raunioiden läpi, anna oppaasi paljastaa mayasivilisaation kiehtova historia ja kulttuuri. Valmistaudu sukeltamaan Chichén Itzán mysteereihin ja saamaan syvempi ymmärrys mayakansasta.

Méridasta: Chichén Itzá ja Cenote-kierros buffetlounaalla

3. Méridasta: Chichén Itzá ja Cenote-kierros buffetlounaalla

Koe historiallisen Chichen Itzán kaupungin mystiikka vierailemalla sen arkeologisessa paikassa, joka on nimetty yhdeksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Tee kiertotie Yucatán-matkallasi ja liity Méridan retkelle oppiaksesi historiasta, uidaksesi pyhässä cenotessa ja maistelemassa aitoa ruokaa. Suuntaa suoraan Chichén Itzáon bussimatkalla Méridasta. Ota kaikki irti matka-ajasta kuulemalla Maya-sivilisaatiosta ja sen historiasta asiantuntijaoppaaltasi. Saavuta Chichén Itzá, kun on vielä aikaista, ennen kuin väkijoukkoja saapuu ja lämpö alkaa. Ihaile El Castillon täydellisyyttä, joka on tunnustettu kompleksin mestariteokseksi. Vieraile vanhalla kentällä, jossa pelattiin esilatinalaisamerikkalaista pallopeliä, Mayan tähtitieteellisessä observatoriossa, joka tunnetaan nimellä El Caracol, ja Warriors-temppelissä. Ota aikaa tutkiaksesi omaan tahtiisi. Maista seuraavaksi herkullinen meksikolainen buffetlounas kasvisvaihtoehtoineen ja lataa energiaa ennen kuin suuntaat seuraavalle pysäkille. Löydä kaunis cenote, luonnollinen makean veden uima-allas, jossa voit uida sen viileissä vesissä, jotka ovat Mayojen pyhiä. Hyppää takaisin bussiin ja palaa turvallisesti Méridaan.

Cancunista: Chichen Itza Early Access, Cenote ja lounas

4. Cancunista: Chichen Itza Early Access, Cenote ja lounas

Käy opastetulla kierroksella Chichen Itzan suojellulla arkeologisella alueella. Ui Mayojen pyhässä cenotessa viilentyäksesi Meksikon kuumuudesta. Nauti lopuksi tyypillinen meksikolainen buffetlounas. Nauti Chichen Itzan vierailun rauhasta aikaisin aamulla ennen kuin väkijoukot saapuvat. Opi, miten tämä suuri esikolumbialainen kaupunki oli tärkeä osa mayojen sivilisaatiota noin vuodesta 600-1200 jKr. ja pysyi palvonnan ja pyhiinvaelluksen keskuksena espanjalaisten saapumiseen asti. Kuten monet muinaisen Meksikon kaupungit, paikka oli hylätty, ja sen rauniot olivat viidakon peitossa. Lue, miten arkeologit löysivät ja paljastivat paikan, joka sai Unescon suojelun ja jota pidetään nykyään yhtenä maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Lataa voimiasi tyypillisellä meksikolaisella buffetlounaalla ennen kuin suuntaat Cenotelle. Nauti kokemuksesta uida mayojen Cenotessa ja sinulla on mahdollisuus tequilan maisteluun tässä maagisessa ympäristössä.

Riviera Maya: Cobá ja Chichén Itzá Tour with Cenote & Lounas

5. Riviera Maya: Cobá ja Chichén Itzá Tour with Cenote & Lounas

Lähde päiväretkelle Cobáan ja Chichén Itzáan ja tutustu Jukatanin niemimaan viidakoihin. Rentoudu Cenotessa, nauti näkymistä Nohoch Mulissa, nauti lounasta ja karta väkijoukkoja aikaisin aamulla lähdössä. Suuntaa ensin Cobáan, jonka rauniot ovat peräisin vuosilta 100-300 eaa. Opi viiden läheisen järven merkityksestä ja ihaile valtavien kivirakennelmien vaikuttavaa arkkitehtuuria. Vieraile Chichén Itzássa, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Tunne itsesi ajassa eksyneeksi rakkaudella hoidetuissa pyramideissa ja tutustu kaupungin ainutlaatuisten rakenteiden nerokkuuteen. Uskaltaudu syvemmälle viidakkoon rentoutumaan mystisessä Cenote Chichi Kanissa, joka on täydellinen paikka uida ja ottaa häikäiseviä valokuvia. Nauti seikkailusi aikana herkullinen buffetlounas. Päätä kierros nopeaan panoraamakierrokseen Valladolidissa.

Chichen Itza: Cancúnista ja Riviera Mayasta.

6. Chichen Itza: Cancúnista ja Riviera Mayasta.

Ihastu muinaiseen mayasivilisaatioon Chichén Itzán täydellisellä opastetulla kierroksella. Saat paikalliselta arkeologilta kiehtovaa tietoa Jukatanin niemimaan menneisyydestä ja vierailet sitten viehättävässä cenotessa, jossa voit pulahtaa virkistävään uimaan. Tutustu Valladolidin siirtomaa-aikaiseen kaupunkiin ja nauti buffetlounaasta ja tequilan maistelusta. Aloita kiertomatka auringon heittäessä ruusuisen hehkunsa Meksikon maaseudulle. Saavu Chichén Itzáan, Unescon maamerkkiin ja mayasivilisaation tärkeään jäänteeseen. Opit, miksi massiivinen kaupunki oli niin merkittävässä asemassa myöhäisklassisesta kaudesta jälkiklassisen kauden alkuun ja miksi se pysyi merkittävänä pyhiinvaelluskeskuksena. Seuraa opastasi, kun opit kaiken tärkeimmistä rakennuksista, kuten Kukulcán-pyramidista, El Castillosta tai El Juego de Pelotasta. Nauti tästä kierroksesta, joka on täynnä kiehtovia tarinoita, uskomattomia yksityiskohtia ja upeita valokuvamahdollisuuksia. Chichén Itzá -seikkailun jälkeen voit uppoutua meksikolaiseen kulttuuriin ja nauttia tequilan maistelusta ja tyydyttää ruokahalusi runsaalla buffetilla. Lopuksi, mikään vierailu alueella ei olisi täydellinen ilman pysähdystä cenotessa, luonnollisessa altaassa, jossa voit viilentyä ja nauttia hiljaisesta hetkestä mietiskelyssä seikkailujen jälkeen. Nauti tästä virkistävästä ja lumoavasta maanalaisesta vajoamisreiästä, joka on pyhä mayojen kansalle, ennen kuin palaat takaisin lähtöpaikkaasi. Jos valitset tämän vaihtoehdon, vierailet myös Valladolidin taikakaupungissa, joka on Jukatanin niemimaalla sijaitseva siirtomaakaupunki. Kävele mukulakivikaduilla, ota valokuvia ja etsi matkamuistoja.

Chichen Itza, Coba ja Tulum Yksityinen retki lounaalla

7. Chichen Itza, Coba ja Tulum Yksityinen retki lounaalla

Tutustu muinaisen mayasivilisaation kehtoon yksityisellä kierroksella Unescon maailmanperintökohteeseen kuuluvassa Chichen Itzassa. Ihaile tärkeimpiä monumentteja, kuten Kukulkan-pyramiditemppeliä ja Tuhannen soturin temppelin pylväitä. Opi lisää heidän muinaisista uskomuksistaan El Caracol -temppelin observatoriossa ja muissa nähtävyyksissä. Jäähdyttele sitten yhdessä pyhistä maanalaisista uimakuopista Ik-Kil cenote:ssa. Nauti buffetlounas ennen vierailua Coban kadonneeseen kaupunkiin. Tutustu Coban temppeliverkostoon polkupyörällä ja uppoa mayasivilisaation salaperäiseen maailmaan. Päätä vierailu Tulumin arkeologiseen kohteeseen. Ihaile Meksikon ainoiden Maya-raunioiden tärkeimpiä monumentteja, jotka sijaitsevat jyrkänteen reunalla. Nauti upeista näkymistä Karibianmerelle ja tunne pehmeä valkoinen hiekka jalkojesi välissä.

Cancún: Chichén Itzá, Ek Balam, Cenote & lounasbuffet

8. Cancún: Chichén Itzá, Ek Balam, Cenote & lounasbuffet

Tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin Cancúnin alueella vieraillessasi tällä päiväretkellä Chichen Itzaan ja Ek Balamiin. Tutustu muinaiseen ihmeeseen ja ota virkistävä uinti cenotessa. Ole ensimmäisten kävijöiden joukossa tutkimassa Ek Balamin arkeologista aluetta ja sen mayajäännöksiä aikaisin aamulla. Kiipeä pyramideille ja nauti panoraamanäkymistä jalkojesi juurella olevaan mayaviidakkoon. Sen jälkeen sinulla on vapaata aikaa tutustua omatoimisesti. Kun olet ihaillut näkymiä, suuntaa Chichen Itzaan. Anna oppaasi laajentaa tietojasi arkeologiasta ja mayakulttuurista. Kuvittele, miten mayat aikoinaan elivät tässä kaupungissa. Kävele hyvin säilyneiden raunioiden läpi samalla kun oppaasi kertoo sinulle mayojen mytologiasta, filosofiasta ja kosmologiasta. Saat syvällisemmän ymmärryksen kiviveistosten ja alustojen taustalla olevista merkityksistä. Kierroksen päätteeksi voit nauttia meksikolaisen buffetlounaan. Pidä tauko Cenote Chichi Kanissa. Ota tauko kuumuudesta virkistävällä uinnilla aivan sen vesiputouksen vieressä.

Merida: Chichen Itza, Yokdzonot Cenote ja ruoanlaittokurssi.

9. Merida: Chichen Itza, Yokdzonot Cenote ja ruoanlaittokurssi.

Lähde aamulla Meridasta ja vieraile Chichen Itzan arkeologisella alueella. Ihaile Kukulcanin pyramidia ja ympäröiviä rakennuksia, kuten pallopelikenttää ja observatoriota. Matkusta sitten Yokdzonotin yhteisöön ja tutustu sen hämmästyttävään ja ainutlaatuiseen cenoteen, jota ylläpitää pääosin paikallisista naisista koostuva osuuskunta. Ota virkistävä uinti cenoten sinisissä vesissä ja valitse aktiviteetteja, kuten zip-lining tai köysirata sen pystysuorien seinämien välissä. Jäähdyttelyn jälkeen voit osallistua ruoanlaittotunnille paikallisten kanssa. Valmista herkullisia jukatekalaisia ruokia, kuten salbutes (friteerattuja tortilloja) ja panuchos (täytettyjä tortilloja). Päätä vierailusi herkulliseen, perinteiseen ateriaan osuuskunnan ravintolassa. Kuljetus Yokdzonotista takaisin Meridaan, jonne saavut noin klo 17:00.

Chichen Itza, Coba ja Ik-Kil Cenote: Yksityinen retki

10. Chichen Itza, Coba ja Ik-Kil Cenote: Yksityinen retki

Nauti yksityisestä 11-tuntisesta matkasta kolmelle Jukatanin huippunähtävyydelle ja saavu Chichen Itzaan ennen väkijoukkoja. Chichen Itza nimettiin äskettäin yhdeksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Kävele pylväitä pitkin 1000 soturin temppelissä. Kiipeä El Castilloon, 98 metriä korkeaan pyramidiin, joka kohoaa muinaisen alueen yläpuolelle. Opi mayojen kulttuurista ja historiasta. Jatka Ik-Kil Cenotelle, makean veden uimapaikalle, jota mayat pitivät pyhänä. Kiipeä alas cenoteen ja pulahda mineraalipitoiseen turkoosiin veteen ja tankkaa sitten perinteinen meksikolainen buffetlounas. Lounaan jälkeen vierailet Cobassa, joka on jälleen yksi muinainen kaupunki, jossa voit kiivetä mayojen niemimaan korkeimpaan pyramidiin.

21 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Piste, Meksiko, Yksityiskierrokset

Yksityiskierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Piste, Meksiko?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Piste, Meksiko ovat:

Piste, Meksiko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piste, Meksiko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piste, Meksiko : Mitä vierailijat sanovat

Ehdottomasti kirja! Kiertue oli loistava. Oppaamme Daniel oli uskomattoman asiantunteva ja intohimoinen Chichen Itzan ja mayojen historiasta. Kiertueella oli nopea lähtö ja hieman seisonta-aikaa, ennen kuin Daniel esitti syvällisen historian saapuessamme ensimmäiseen määränpäähämme Valladolidiin. Sieltä menimme ravintolaan varhaiselle buffetlounaalle, Chichen Itzalle ja lopuksi Cenotélle. Daniel jatkoi mielenkiintoisen tiedon tarjoamista itse Chichen a Itzassa, mikä auttoi suuresti ymmärtämään tätä hämmästyttävää paikkaa. Kiertueen historiallisen puolen jälkeen tequilan maistelu oli seuraava, ja se oli hienoa, kokeilemalla vain Meksikossa saatavilla olevaa premium-tequilaa, mitä seurasi puoli tuntia uida kauniissa Cenotessa. Jokaisessa paikassa oli runsaasti vapaa-aikaa myös kuville. Kaiken kaikkiaan hämmästyttävä koko päivän kiertue, jos haluat historiaa ja rastittaa kolme suurta asiaa Meksikossa; Chichen Itza, Tequila ja uinti Cenotéssa, tämä on kiertue. Iso kiitos Danielille!

Tämä kiertue on upea! Ensimmäinen asia on sanoa, että oppaamme Frank oli fantastinen, hän tarjosi niin paljon tietoa bussissa ja pysäkeillä, joten jos haluat oppia historiaa ja yksityiskohtia, Frank on miehesi. Itse kiertue, se on varhainen aloitus, mutta ne sisältävät paljon matkaa. Valladolid on kunnossa, mukava kaupunki venytellä jalkoja matkalla. Sitten on turistikauppa, joka on melko hyvä hinta-laatusuhde verrattuna itse chichen itzaan, mutta sinulla on enemmän myyjävaihtoehtoja chichen itzassa. Lounas oli hieno, yksinkertainen, mutta buffet, vaikka söimme klo 10, joten vähän aikaisin. Chichen itza on upea, ja sinulla on erilainen opas omalla kielelläsi, jälleen uskomatonta nähdä. Tequilan maistelu on loistava, kokeilemalla kalliita tequilaa, joka on herkku, jota seuraa virkistävä cenote-uinti. Frank sanoi, että chichen itza oli tungosta ja on aina, mutta minun oli helppo löytää paikkoja ottaa kuvia yksin. Suosittelen tätä matkaa ja Amigo-matkoja!

Meillä oli hämmästyttävä aika retkellämme! ! David oli 10/10 opas: mukaansatempaava, informatiivinen, hauska ja avulias. Yhdessä Juanin kanssa he muodostivat mahtavan joukkueen. Aloitimme aikaisin klo 5.45 nouto, oli aika ottaa nopeat torkut ja sitten vähän puhetta päivästä ja mayoista. Pysähdyimme sitten varhaiselle lounaalle ennen kuin suuntasimme Chi Chen Itzaan, 2 tunnin jälkeen Chi Chen Itzassa menimme läheiseen cenoteen virkistävään pulahtamiseen. Jos et osta all inclusive -lippua, sisäänpääsy Chi Chen Itzaan on 31 dollaria per henkilö, jos et ota maskia mukaan, se on 1 dollari per henkilö, myös pelastusliivi on vuokrattava (en muista kuinka paljon se oli), joten pohjimmiltaan sanon, että tuo ylimääräistä rahaa odottamattomia avaruksia ja vinkkejä varten!

Yksi halvimmista matkoista Chichen itzaan. Nouto oli ajoissa ja noutoaika lähetettiin päivää aikaisemmin sähköpostitse. Vaikka kiertueella annettu kieli on espanja, he puhuvat myös englantia. Edwin oli todella hyvä. He eivät pysäyttäneet bussia Valladolidiin. Se on vain panoraamanäkymä kaupunkiin bussissa. Buffet-lounas tarjoiltiin klo 9.30. Se oli kiertueen ainoa haittapuoli, ja ruoka ei ollut niin hyvä. Kaiken kaikkiaan hyvä. Paras hinta 12 tunnin kiertueelle

Hieno kiertue. Mahtava bussikuski. Oppaamme Daniel oli mahtava. Lounas oli hyvin ...... täyttävä ☺ poski että siellä kärjessä INSIST. Mutta järjestäjä ei voi sille mitään. Lähdimme juuri ja annoimme kiusata itseämme jälkeenpäin. Cenotella oli valitettavasti aikaa vain tequilan maisteluun TAI uimiseen. Kaikkien pitäisi todella mennä uimaan. Kokemus