Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Päivämatka

Edinburgh: Glenfinnan, Fort William ja Glencoe Winter Tour

Aktiviteetin tarjoaja: Timberbush Tours

Edinburgh: Glenfinnan, Fort William ja Glencoe Winter Tour

Aktiviteetin tarjoaja: Timberbush Tours

alkaen 63,77 € per henkilö

Koe Glencoen, Fort Williamin ja Glenfinnanin maasillan kauneus opastetulla päiväretkellä Edinburghista. Katso monien Harry Potter -kohtausten, dramaattisen Glencoen ja Loch Shielin kuvauspaikat.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 12 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti

Elämys

Kohokohdat
  • Nauti dramaattisista ja kummittelevista maisemista Glencoessa
  • Pidä rentouttava pysähdys Fort Williamissa, Ison-Britannian korkeimman vuoren juurella
  • Katso "Harry Potter Bridge" Glenfinnanissa ja "Black Lake"; Loch Shiel
Koko kuvaus
Glenfinnan-, Glencoe- ja Fort William Adventure -seikkailumme talvisarja alkaa Edinburghin keskustan sydämestä, lähtöpisteestämme Royal Milen varrella. Poistu Edinburghin vilkkailta kaduilta, ohitat sen ikonisimpia nähtävyyksiä, kuten Edinburghin linnan matkalla ulos, ja aloita matkasi pohjoiseen Skotlannin karuille ylämaille. Pysähdymme nauttimaan virvokkeita Callanderissa, Highlandsin portissa, ennen kuin jatkamme Glencoeen. Tunnettu, dramaattinen Glen esiintyy monissa elokuvissa, kuten James Bondsin Skyfallissa, ja on taustana joillekin Harry Potter ja Azkabanin vanki -kohtauksille, mikä saa sinut tuntemaan tunnelman vierailemaan kuuluisalla "Harry Potter -sillalla". ", jonka näet myöhemmin kiertueella. Pysähdymme tähän valokuviin ja oppiaksemme kaiken Glencoen historiasta, mukaan lukien MacDonald-klaanin verilöyly vuonna 1692. Tunnelliselta Glencoelta matkaamme edelleen Loch Linnhen rantaa pitkin Highlandin Fort Williamin kaupunkiin, joka sijaitsee Ison-Britannian korkeimman vuoren Ben Nevisin juurella. Pysähdymme täällä, jotta voit venytellä jalkojasi ja pitää varhaisen lounastauon, ennen kuin matkaamme eteenpäin Glenfinnanin maasillalle. Glenfinnanin maasilta tuli luultavasti tunnetuimmaksi Harry Potterin kohtauksista, ja sitä ympäröivät vuoret Loch Shielin upeilla rannoilla. Tämä paikka ei ole vain kuuluisa Jacobite Steam Train -junasta (jota ei pidä sekoittaa Tylypahkan pikajunaan), mutta Loch Sheil oli "Mustan järven" sijainti. Katso, huomaatko "grindylowin" aiheuttavan ongelmia pinnan alla! Se on myös puitteet Buckbeakin kauniille lennolle, kohtauksille Triwizard Tournamentista ja myös upealle järvelle, jolla Tylypahka istuu. Ihailemme maasiltaa ja valokuvaamme ennen vierailua läheiselle Glenfinnan-monumentille, joka symboloi yhtä Skotlannin historian tärkeimmistä tapahtumista; vuoden 1745 jakobiittien kapina. Lähdemme Glenfinnanista ja aloitamme paluumatkamme Edinburghiin ja pysähdymme matkan varrella nauttimaan virvokkeita pienessä Pitlochryn kylässä. Nauti ajasta venytellä jalkojasi ja nappaa välipala syötäväksi ennen kuin palaamme Edinburghiin, jossa Glenfinnanin, Glencoen ja Fort Williamin seikkailumme päättyy.
Sisältää
  • Pääsy nähtävyyksiin
  • Ateriat ja juomat
  • Jacobite Steam Train
Ei sovellu
  • Alle 4-vuotiaat lapset

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaa The Ensign Ewart -pubin ulkopuolella, 521-523 Lawnmarket, Edinburgh EH1 2PE, UK.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

  • Lemmikit (opaskoirat sallitaan)

Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Jacobite Steam Train (Harry Potter -juna) kulkee 28. lokakuuta asti. Tämän jälkeen et voi nähdä junaa tällä kiertueella.

Tuotteen tunnus: 420965