Place de la Concorde

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Place de la Concorde: Varaa liput ja kierrokset


Place de la Concorde: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Place de la Concorde? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Place de la Concorde : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 891 arvosteluun

Se oli kaunista, vaikka säästä ei ollut ihanteellista. Mutta koska melkein kaikki penkit olivat peitossa, baari mukaan lukien, ei sade meitä haitannut. Ja yöllä on melkein sama, onko kirkasta taivaasta vai sadetta, sillä öinen Pariisi on maaginen! Meitä seurasi viileä ja ei liian kova musiikki ja lasi samppanjaa - se ei voisi olla parempi. Eiffel-torni syttyy lähdettäessä ja saapuessa. Se oli todella mukavaa!

Se oli kaunis risteily, jaoin hauskaa mieheni kanssa hääpäivänämme. Toisaalta olisi hyvä, jos risteily olisi nimeltään '' Risteily juomalla '' eikä '' risteily aperitiivin kanssa '', koska meillä oli vain yksi valitsemasi juoma (virvoitusjuoma tai olut).

Mukava veneretki erittäin ystävällisellä henkilökunnalla. Voit nähdä paljon ja koska tapahtuma järjestettiin vasta klo 19.30, lämpötila oli täydellinen. Annoin vain 4 5 tähden sijasta, koska kuvauksen mukaan veneretken pitäisi kestää 1,5 tuntia, mutta todellisuudessa näin ei ollut ...

Erittäin rento tapa nähdä kaikki kuuluisat kohokohdat eri puolelta. Muista, että auringonlasku alkaa hieman myöhemmin kesällä kuin talvella ... Koska emme voineet varata myöhempää venettä kuin lähtö klo 19, ei tietenkään ollut auringonlaskua eikä valoja. ;-))

Kaikki sujui sovitusti ja sääkin suosi

Mukavaa ja turvallista. Tulostetut paperiliput toimivat hienosti, vaikka teksti olikin pääosin suomea. Monikielinen selostus kaijuttimista oli hetkittäin hankalaa kuulla.