Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Platanes

Platanes: huippunähtävyydet

Platanes: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Platanes? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Platanes : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 198 arvosteluun

Erittäin mukava kiertue Elafonissiin. Matkaopas Barbara oli erittäin mukava ja yritti kovasti, ja hän kertoi myös monia mielenkiintoisia asioita Kreetalta. Plussaa oli myös, että päivämme ohjelmaa hieman muutettiin - Barbara sanoi, että ajetaan suoraan Elafonissiin ja pysähdytään Agia Sofian luolassa vasta iltapäivällä, koska elokuu on sesonkiaika ja meillä on vielä pieni mahdollisuus solariumiin Elafonissiin - mikä osoittautui oikeaksi päätökseksi! Kaikilla bussissa oli lepotuoleja, puoli tuntia myöhemmin kaikki oli täynnä. Ravintolassa meillä oli tunne, että meitä käsiteltiin suuria määriä, koska siellä oli muutamia muita retkiryhmiä ja kaikki oli erittäin hektistä ja (mielestäni) jotkut ruoat olivat jo valmiiksi kypsennettyjä ja siksi eivät aivan lämpimiä - mutta Sanoin, että olimme siellä sesonkiaikana. Siitä huolimatta matka on erittäin suositeltavaa!

Elafonisi on niin kaunis! Tietysti sinne on melko pitkä bussimatka Rethymnonista, mutta mielestäni se oli sen arvoista! Oppaamme yritti kovasti varmistaa, että kaikki voivat hyvin matkan aikana, kysyi useammin, oliko liian kylmä vai lämmin ja oli vain erittäin persoonallinen kaveri! Hänellä oli meille monia hyviä vinkkejä. Pienemmästä ryhmästä johtuen se oli melko rentoa. Varasimme toisen kiertueen suoraan palveluntarjoajalta.

Upea kiertue ja upeat oppaat, kaikkien olisi pitänyt nähdä Elafonissi! Barbaran vinkkien ansiosta löysimme myös mukavan paikan, jossa ei ollut niin ruuhkaa. Pysähdys paluumatkalla olisi riittänyt minulle henkilökohtaisesti (ajoimme Hagia Sofiaan iltapäivällä Eloksen kylän jälkeen aamun sijaan). Voi vain suositella kiertuetta!

Asiantunteva opas Barb ja tehokas kuljettaja Costa veivät meidät rannalle nopeasti ja ajanhallinta oli niin täydellistä ja erinomaista. Barb antoi meille niin monia hyödyllisiä neuvoja, ja Costa pudotti / poimi meidät parhaalta rannalta. Se oli yksi parhaista kiertueista minulle :) kiitos!!!! Satoko ja Paul

Voimme vain yhtyä hyviin aikaisempiin arvosteluihin. Tämä sai meidät myös varaamaan Tpurin. Costas ja Barbara panivat paljon vaivaa päiväretkelle ja se oli vain niin hauskaa. Barbarad Tips for Elafonissi olivat aivan upeita ja meillä oli hieno päivä! Vain suositella! Kiitos jälleen :)