Lisää päivät

Playa de La Malagueta

Playa de La Malagueta: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Malaga: Katamaraaniristeily lahdella

1. Malaga: Katamaraaniristeily lahdella

Koe Malagan lahti ainutlaatuisella tavalla katamaraanilla. Tapaa Malagan laiturilla aloittaaksesi purjehdusseikkailusi. Nouse Mundo Marino -katamaraaniin ja nauti purjehduksen ilosta tutustumalla viehättävään kaupunkiin uudesta näkökulmasta. Nauti joustavasta reitistä, joka on ainutlaatuinen ja erilainen joka päivä. Anna tuulen puhaltaa ja rentoudu. Hemmottele itseäsi kannen baaripalvelulla koko matkan ajan. Sinulla on myös mahdollisuus päivittää matkasi sisältämään ylimääräinen 30 minuutin pysähdys uimiseen tai DJ:n esiintyminen koko kiertueen ajan.

Katamaraaniseikkailu auringonlaskuvaihtoehdolla Malagassa

2. Katamaraaniseikkailu auringonlaskuvaihtoehdolla Malagassa

Suuntaa Malagasta alkavan elämyksen aikana ihailemaan upeita maisemia katamaraaniristeilyllä auringonlaskua katsellen. Siemaile cava-viiniä ja nauti musiikin rauhoittavasta säestyksestä. Valintasi mukaan koe joko valo- tai ei-valoshow'n sisältävä elämys. Malagasta alkava elämys alkaa, kun hyppäät katamaraanin kannelle. Katsele, kun aurinko laskee hitaasti horisontin taakse. Valojen syttyessä ihaile upeaa siluettia. Siemaile halutessasi cavaa, jos varaat sen sisältävän vaihtoehdon. Kuuntele romanttista musiikkia ja katsele valoesitystä Välimerellä. Lopuksi alus palaa sen lähtöpisteeseen. Musiikin säestämät elämykset järjestettävissä puoliväliin saakka syyskuuta. Erikoishinta keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina.

Malaga: Katamaraanipurjehdus, uinti ja Paella-lounas

3. Malaga: Katamaraanipurjehdus, uinti ja Paella-lounas

Lähde purjehtimaan katamaraanilla miehistön kanssa ja lähde rentoutumismatkalle. Matkusta istuen tai verkkoverkossa makoillen (lisämaksusta) samalla kun ihailet Malagan rannikkoa tämän tilavan katamaraanin kyydissä. Käy matkan aikana useilla pysähdyksillä ja koe siniset rauhalliset vedet kaukana ruuhkaisista rannoista. Ihaile Välimeren maisemia samalla, kun rentoudut auringossa tai varjossa. Nauti laivalla possupaellaa, jonka seurana on sekasalaattia, hedelmiä ja leipää, ennen kuin suuntaat takaisin satamaan.

Malaga: Hop-On Hop-Off -bussi ja Experience-kortti

4. Malaga: Hop-On Hop-Off -bussi ja Experience-kortti

Malaga on täynnä kauniita katuja, vehreitä bulevardeja ja kukoistavia puutarhoja. Tutustu tämän ihastuttavan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin 24 tunnin Malaga Essential Experience -lipulla, joka sisältää hop-on hop-off -kierroksen, tai Malaga Iconic -lipulla, joka sisältää sisäänpääsyn myös MIMMAan ja Malagan automuseoon. Kierroksen monikielisen äänioppaan avulla opit, miksi Malagan katedraalia kutsutaan nimellä La Manquita – yksikätinen leidi. Kuulet myös kaiken vanhasta palatsilinnoituksesta sekä sen kahdesta muurista. Kaksikerroksisen avokattoisen bussin kyydissä pääset nauttimaan myös upeista panoraamanäkymistä kaupunkiin. Voit vierailla Alcazabassa (sisäänpääsy ei sisälly), jossa on museo ja viihtyisät puutarhat sekä henkeäsalpaavat näköalat. Alueella ollessasi kannattaa pysähtyä myös Castillo de Gibralfarossa katsellaksesi suojavalleja sekä lisää upeita näkymiä. Saatat haluta nähdä muinaisen Teatro Romanon ja sen käynnissä olevat kunnostustyöt. Älä unohda vaikuttavaa Picasso-museota, joka on jälleen yksi tärkeä nähtävyys tässä hänen synnyinkaupungissaan. Kun valitset sopivan lipun, pääset myös ilmaiseksi interaktiiviseen musiikkimuseoon, jossa voit harjoittaa musiikillisia taitojasi ja kokeilla erilaisia soittimia. Automuseon sisäänpääsy sisältyy kaikkiin lippuihin.  Kierroksen pysäkit: Punainen linja: 1. Renfe / Vialian rautatieasema 2. Centro de Arte 3. Puerto Alborania -museo 4. Plaza de la Marina, pääkatu 5. Paseo del Parque -auditorio 6. Centro Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola -majakka 8. Playa de la Malagueta -ranta 9. Plaza de Toros -härkätaisteluareena 10. Castillo de Gibralfaro 11. Basílica de Sta. María de la Victoria -kirkko 12. Plaza de la Merced 13. Museo Carmen Thyssen 14. Avenida Andalucía Jos valitset Malaga Experience Card -lipun, saat myös paljon muita etuja Malagan seikkailusi aikana, kuten sisäänpääsyn joihinkinkaupungin parhaista nähtävyyksistä – näihin sisältyy esimerkiksi Picasso-museo ja paljon muuta. Malaga Experience, 24 tunnin lippu sisältää: 24 tunnin hop-on hop-off -bussikierrosVeneretkiPääsy mihin tahansa seuraavista kohteista:Casa Natal Picasso y Fundación PicassoMuseo Carmen ThyssenMuseo Picasso MálagaMuseo RusoMuseo PompidouMuseo Revello de ToroMuseo AlboraniaCuevas del Tesoro Veneretki kuuluu maanantaisin, tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin veneretken sijaan flamencoshow kuuluu lippuun.Opastettu kävelykierros 24 tunnin hop-on hop-off Iconoc Malaga -lippuun kuuluu 24 tunnin hop-on hop-off -bussikierros ja pääsy MiMMA:an (interaktiivinen musiikkimuseo) ja Malagan automuseoon

Malaga: Kaupunkikierros yksityisellä Eco Tuk Tukilla

5. Malaga: Kaupunkikierros yksityisellä Eco Tuk Tukilla

Lähde sähköiselle tuk-tuk-kierrokselle Malagassa ja tutustu joihinkin kaupungin tärkeimpiin kohokohtiin. Nauti täydellisestä esittelystä Malagaan, kun oppaasi suosittelee vierailukohteita lomasi aikana. Ihaile joidenkin Malagan ikonisimpien maamerkkien ulkoa, mukaan lukien Gibralfaron linna, Alcazaba ja Pompidou-museo. Aja La Malagueta Beachin ja Marina Squaren läpi. Katso Espanjan keskuspankki ja La Malaguetan härkätaisteluareena. Tutustu Malagan kaduihin.

Malaga: Kaupunkiin tutustumispeli ja kierros

6. Malaga: Kaupunkiin tutustumispeli ja kierros

Yhdistä kaupunkikierroksen jännitys ja peli tällä itseopastetulla älypuhelinkävelykierroksella Malagassa. Löydä nähtävyydet helposti sovelluksen navigointitoiminnon avulla. Lataa sovellus ja aloita peli menemällä ensimmäiseen kohteeseen. Käytä havainnointia, logiikkaa, mielikuvitusta ja tiimityötä ratkaistaksesi arvoituksen kussakin paikassa. Keskeytä sovellus missä tahansa vaiheessa, jos haluat pitää tauon, pysähtyä kahville tai viettää enemmän aikaa tutustumalla johonkin nähtävyyteen. Pelaa peliä omaan tahtiisi.Peliä voi pelata omaan tahtiin. Aloita kierros Plaza de la Mercediltä. Vieraile maailmankuulussa Teatro Romanossa, jossa on ainutlaatuinen akustiikka. Valokuvaa ainutlaatuinen Picasso-museo ja ihaile satumaista Encarnaciónin katedraalia. Malagan yliopisto jättää sinut sanattomaksi, sillä sitä pidetään pienenä mutta innovatiivisena yliopistona. Tutustu kaupungintaloon, barokkia edustavaan rakennukseen, jossa on modernistisia elementtejä. Ainutlaatuinen Malagan puisto on matkamuistosi ajan ja tilan arvoinen. Kiireä ja viileä La Malagueta on seuraava etappisi, älä tee mitään, jätä kännykät ja tavarat ja sukella sisään. Center Pompidou Malaga, vertaansa vailla oleva taidegalleria, odottaa lumotakseen sinut, ja tämän ainutlaatuisen kierroksen kuorrutuksena on Malagan historiallisessa keskustassa sijaitseva Palmeral de Las Sorpresas kiehtovalla maisema-arkkitehtuurillaan.Palmeral de Las Sorpresas, jonka maisema-arkkitehtuuri on valloittava.

Málaga: kohokohdat ja auringonlasku Opastettu kierros

7. Málaga: kohokohdat ja auringonlasku Opastettu kierros

Aloita Plaza de la Constituciónilta ja kuuluisalta Calle Larios -kadulta. Jatka katedraaliin, roomalaiseen teatteriin ja Alcazabaan, sitten upeaan subtrooppiseen Paseo del Parque -puistoon, joka sijaitsee aivan Malagan uuden sataman vieressä. Kävele vanhakaupungin maurilaisia kapeita katuja pitkin ja löydä kuuluisia muistomerkkejä ja paikallisten suosimia piilotettuja kulmia. Tutustu kaupungin kiehtovaan historiaan, joka ulottuu yli 3000 vuoden taakse. Saat selville tarinan "La Farolan", La Malaguetan rannalla sijaitsevan Málagan majakan takana. Opit, miksi grillatut sardiinit eli espetot ovat niin tärkeitä Costa del Solin gastronomian kannalta. Tämän jälkeen aloitat lyhyen vaelluksen päällystettyä polkua pitkin Malagan korkeimmalle näköalapaikalle. Oppaasi näyttää sinulle matkalla ylöspäin vanhan maurilaisen linnoitusmuurin jäänteet ja kertoo, miten elämä Malagassa muuttui kristittyjen takaisinvaltauksen jälkeen. Kun pääset huipulle ja saavut näköalapaikalle, hämmästy henkeäsalpaavia näkymiä Malagan lahdelle. Rentoudu. ihaile kaunista auringonlaskua ja ota kauniita valokuvia. Palaa keskustaan, ja oppaasi antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja, jotta saat kaiken irti oleskelustasi kaupungissa.

Málaga: Sähköpyörän vuokraus

8. Málaga: Sähköpyörän vuokraus

Vuokraa ensiluokkainen sähköpyörä ja tutustu Malagan kaupunkiin ilman rajoja. Näissä sähköpyörissä on Boschin moottori, joten voit polkea vaivattomasti. Matkailun ammattilaiset suosittelevat kaikkia ihania reittejä, joita voi tehdä. Sähköpyörän avulla avautuu monia reittivaihtoehtoja, kuten: vierailu Gibralfaron näköalapaikalla, vierailu Malagan vanhassa kaupungissa, vierailu Pedregalejon alueella, Malaguetan rantakadulla jne. Voit myös kulkea reittiä Torremolinokseen uuden sillan kautta, joka ylittää Guadalhorcen luonnonpuiston.

Malaga: Yksityinen kävelykierros

9. Malaga: Yksityinen kävelykierros

Luo unelmiesi kierros Malagassa mukautettavalla yksityisellä opastetulla kierroksella. Voit halutessasi tutustua kaupungin keskustan ja vanhan kaupungin viehätykseen asiantuntevan oppaan kanssa. Tutustu roomalaisen, arabialaisen ja kristillisen arkkitehtuurin sekoitukseen ja opi, miten kaupunki on kehittynyt vuosien varrella. Vieraile kuuluisilla monumenteilla, kuten roomalaisella teatterilla ja Alcazaballa, ja selvitä, miksi Malagan katedraalia kutsutaan yksikätiseksi naiseksi. Vaihtoehtoisesti voit lähteä ulos luontoon ja tutustua panoraamanäkymiin kaupungista maisemalliselta näköalapaikalta. Vaelluksen aikana voit oppia Malagan maurilaisajoista ja tutustua eksoottisiin kasveihin subtrooppisessa puistossa. Toinen vaihtoehto on tutustua johonkin kaupungin monista museoista. Tutustu espanjalaisiin taidemaalareihin, historiaan, flamencoon ja tietysti kuuluisimpaan malaguñoon - Picassoon. Museoita löytyy jokaiselle kiinnostuksen kohteelle, joten hyödynnä niitä ja opi jotain uutta. Voit myös päättää keskittyä retkelläsi satama-alueelle ja oppia lisää andalusialaisesta elämäntyylistä. Vieraile kuuluisalla majakalla, Malaguetan rannalla ja näe, miten paikalliset valmistavat mereneläviä.

Pablo Picasso Malagassa: Äänikierros kaupunkikävelyllä

10. Pablo Picasso Malagassa: Äänikierros kaupunkikävelyllä

Kävele Malagan kaduilla tutustumassa Pablo Picasson elämään. Kuljet hänen synnytyspaikkansa ohi, löydät hänen kastekirkkonsa ja paljon muuta. Opastamme sinut Picasso-museon, Centre Pompidoun ja Playa e la Malaguetan ulkopuolelle, jossa voit kuunnella ja uppoutua Picasson elämään. Älypuhelin oppaanasi, koe tämän teemakävelyn olemus samalla, kun kävelet leppoisasti Malagan lumoavilla kaduilla. Kuuntele oivaltavaa tarinankerrontaa kulkiessasi jokaisen kiinnostavan kohteen ohi. Voit valita, haluatko mennä sisään maamerkkeihin (omalla kustannuksellasi) tai nauttia niistä ulkopuolelta. Kävelykierrokseen kuluva aika on suhteellinen, sillä se riippuu siitä, kuinka nopeasti reitin eri kohdissa kuljetaan. Ilmoitettu aika viittaa kuunteluun (ääni) + laskettu keskimääräinen kävelyaika pisteestä toiseen ilman pysähtymistä. Tämä reitti on saatavilla vain englanniksi.

Saatavilla olevat aktiviteetit

13 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Playa de La Malagueta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Playa de La Malagueta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Playa de La Malagueta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 600 arvosteluun

Löysimme kohtaamispaikan melko helposti (juuri aseman sisäänkäynnin edessä). . Arvostamme pysäkkejä, joiden avulla voit jäädä pois vierailemaan. Jos meillä olisi ollut enemmän aikaa, olisimme ottaneet täydellisen kaavan käydäksemme kaupungin tärkeissä paikoissa (Alcazaba, Picasso-museo jne.)

Kaikki meni loistavasti! Bussit tulivat aina ajoissa eivätkä olleet koskaan täynnä, joten sinulla oli aina hyvä istumapaikka. Kuumuus oli paikoin sietämätöntä, mutta niin se on kesällä kaupungissa vieraillessa. Kiva taas :)

Jos joku Malagaan eksyy, niin kyllä tällaiseen kannattaa ottaa osaa. Hyvä ilta-aktiviteetti, joka virkistää eikä niin kamalan kalliskaan ole.

Me and my friend like a lot! It was nice to see Malaga from sea at evening.

The sunset in the end of the trip is really beautiful.