Suosittelemamme elämykset kaupungissa Playa del Carmen

Playa del Carmenista: Carmen Carmen: Tulum, Coba ja Cenotes päiväretki

1. Playa del Carmenista: Carmen Carmen: Tulum, Coba ja Cenotes päiväretki

Ensimmäinen pysähdyspaikka on Tulum, muinainen mayakaupunki, joka sijaitsee kalliolla Meksikon Karibianmeren yllä. Asiantunteva kaksikielinen oppaasi kertoo kiehtovaa tietoa arkeologisesta paikasta, sen merkityksestä historiassa ja asukkaiden jokapäiväisestä elämästä sen huipulla. Kuulet kaiken menneistä kulttuureista ja teorioista niiden tuhosta. Seuraavaksi käydään Cenote Kuxtalissa uimassa. Cenotet ovat ainutlaatuisia Jukatanin niemimaalla, kalkkikiviluolissa olevia luonnollisia vajoamia, jotka olivat pyhiä muinaiselle maya-kansalle. Sen jälkeen nautit aidon alueellisen lounasbuffetin ja lataudut päivän viimeistä pysähdystä varten. Tämän uskomattoman matkan viimeinen osa on opastettu kierros Coban maya-raunioille. Coba on yhä suurimmaksi osaksi viidakon lehtien alla piilossa, ja siellä sijaitsee Jukatanin korkein pyramidi, jonka huipulle kiipeämällä avautuvat uskomattomat näkymät. Kuule oppaaltasi tämän paikan löytämisestä. Ihaile luonnon ja ihmisen tekemien rakenteiden välistä rajaa sekä viidakon ja raunioiden välisiä yhteyksiä.

Xcaret Park: Plus koko päivän sisäänpääsy, iltaesitys ja lounas

2. Xcaret Park: Plus koko päivän sisäänpääsy, iltaesitys ja lounas

Voit nauttia kokopäivän pääsystä Xcaret Parkiin, paratiisimaiseen teemapuistoon Maya Rivieralla, jossa voit nauttia yli 40 aktiviteetista ja nähtävyydestä. Lippusi sisältää pääsyn kaikkiin tiloihin, mukaan lukien suihkut, pukuhuoneet ja snorklausvälineet mukavuuksiasi varten. Puistossa ollessasi voit valita itsellesi sopivia aktiviteetteja. Kohokohtiin kuuluvat Koralliriutta-akvaario ja merikilpikonnien alue. Ihaile manaattilaguunin manaatteja tai ihastu värikkäisiin perhosiin Butterfly Pavilionissa. Näe ulvoja-apinoita Spider Monkey Islandissa tai tutki, miten sieniä viljellään Mushroom Farmilla. Elävässä orkideamuseossa esitellään meksikolaisia orkideoita kaikessa komeudessaan. Vaella viidakkopolulla ja vieraile alueellisella villieläinten kasvatusfarmilla. Nouse pyörivään maisematorniin, josta avautuvat upeat näkymät, ja katso maya- ja meksikolaisen musiikin ja tanssin kulttuuriesityksiä. Voit jopa vierailla mayakylässä! Siirtomaahistoriaa ei ole unohdettu Pyhän Franciscus Assisilaisen kappelissa, ja kansantaidetta on esillä Hacienda Henequenerassa. Katsele taivaan muuttumista sateenkaaren väreihin Stained-Glass Plazalla tai tutustu esihispaaniseen pallokenttään oppiaksesi mayojen urheilutapahtumista. 30. lokakuuta ja 2. marraskuuta välisenä aikana pääset nauttimaan aktiviteeteista, jotka ovat osa elämän ja kuoleman festivaalia.

Playa del Carmen: Carmen Carmen: Riviera Maya Buggy Tour with Cenote Swim: Riviera Maya Buggy Tour with Cenote Swim

3. Playa del Carmen: Carmen Carmen: Riviera Maya Buggy Tour with Cenote Swim: Riviera Maya Buggy Tour with Cenote Swim

Opas toivottaa sinut ystävällisesti tervetulleeksi, ja varustaudu kaikilla tarvittavilla varusteilla ja suojalaseilla, jotka suojaavat sinua pölyltä. Aja viidakon sydämeen yhden upean 4WD-ajoneuvon ratissa. Tunne tuulenvire kasvoillasi, kun huristelet 29 kilometrin (18 mailin) pituisia koskemattomia viidakkopolkuja pitkin kauniin Riviera Mayan karussa maastossa. Hetki aikaa ihailla upeaa ympäristöä pysähtymällä perinteisellä maatilalla. Sen jälkeen voit viilentyä virkistävällä uinnilla yhdessä maya-kansan pyhistä vajoamisrei'istä. Sukella maanalaisen cenoten kristallinkirkkaaseen veteen ja ihastele viidakon keskelle hautautuneen joen kivimuodostelmia.

Xplor Park: Kaiken sisältävä pääsylippu

4. Xplor Park: Kaiken sisältävä pääsylippu

Xplor on jännitystä kaipaavien matkailijoiden paratiisi Riviera Mayalla. Kiidä näyttävien kivimuodostelmien ohi kokeillen adrenaliinia herättäviä aktiviteetteja kuten koskenlaskua, luolauintia ja köysiratoja. Tämä dynaaminen all inclusive -retki sukeltaa viidakon sydämeen täysin luonnollisessa ympäristössä. Ota kaikki irti Riviera Mayan seikkailustasi. Pysy turvassa moderneilla turvavarusteilla ja ammattitaitoisen henkilökunnan avustamana tällä upealla luontoseikkailulla. Aja 10 kilometrin reitti sekä vedellä että maalla kulkevilla ajoneuvoilla. Ihaile viidakon maisemia huippunäköaloilta liitäessäsi koko Etelä-Amerikan 14:sta suurimmalla köysiradalla. Näe kuuluisat kivimuodostelmat uidessasi luolien läpi. Tämä all inclusive -passi sisältää kaksi kierrosta jokaisella seitsemällä köysiradalla, kaksi ajelua, kaksi jokiuintia ja yhden koskenlaskun. Nauti myös lounas-buffetin antimista ja rajoittamattomista juomista päivän ajan.

Rivieralta: Tulum ja Akumal Swim with Turtles Express

5. Rivieralta: Tulum ja Akumal Swim with Turtles Express

Tutustu Tulumin, tarunhohtoisen muurien ympäröimän kaupungin, kiehtovaan viehätykseen ja uppoa sen rikkaaseen historiaan ja henkeäsalpaaviin luonnonihmeisiin unohtumattomalla tutkimusmatkalla. Lähde matkalle, joka ylittää ajan, kun sukellat mayakulttuurin sydämeen ja nautit Karibian rannikon lumoavasta kauneudesta. Tämä eksklusiivinen kiertomatka lupaa lumoavan yhdistelmän arkeologisia ihmeitä ja seesteisiä vesikohtaamisia. Valmistaudu kunnioitusta herättävään kohtaamiseen luonnon lempeiden jättiläisten kanssa. Koe jännitystä uidessasi upeiden merikilpikonnien rinnalla niiden luonnollisessa elinympäristössä. Akumalin kristallinkirkkaat vedet tarjoavat kiehtovan katsauksen vedenalaiseen maailmaan, jossa jaat taianomaisen hetken näiden sirojen otusten kanssa.

Playa del Carmen: Coco Bongo Nightclub Experience

6. Playa del Carmen: Coco Bongo Nightclub Experience

Sukella itsesi Coco Bongon non-stop-toimintailtaan tällä pääsylippukortilla. Koe lentävät akrobaatit, elävä musiikki ja unohtumaton juhlatunnelma. Ihmettele konfetteja ja valoshow'ta samalla kun siemailet herkullisia cocktaileja tässä Playa del Carmenin spektaakkelissa. Siirry kohti Coco Bongon häikäiseviä ovia, joka on vain korttelin päässä majesteettiselta Karibianmereltä sijaitseva klubi, ja valmistaudu viettämään yksi elämäsi järkyttävimmistä ja ikimuistoisimmista öistä.Valmistaudu nauttimaan yhdestä elämäsi järisyttävimmistä ja ikimuistoisimmista öistä. Sisään päästyäsi voit hämmästyä lentävistä akrobaateista, vaikuttavista musiikkiesityksistä ja jatkuvasta juhlatunnelmasta, joka on tehnyt Coco Bongosta maailmankuulun. Lyö tanssilattialle putoavien kimaltelevien konfettien alla tai nauti herkullinen cocktail samalla kun tribuuttiartistit tuovat mukanaan Madonnan, Michael Jacksonin ja Beyoncén parhaat palat.Hyvinvointikokemukset ovat aina läsnä. Valitse pääsylipuista Drink Pack, Regular, Gold Member, Double Gold ja Front Row -vaihtoehdot. Vaihtoehdosta riippuen voit nauttia erilaisista eduista koko illan ajan, kuten kansallisista juomista, premium-juomista, välipaloista ja paljon muuta. Hyödynnä ilmainen pääsy Beach Clubille, minkä tahansa vaihtoehdon valitsetkin.

Playa Del Carmen: Carmen Carmen: Edestakainen lauttalippu Cozumeliin/ Cozumelista.

7. Playa Del Carmen: Carmen Carmen: Edestakainen lauttalippu Cozumeliin/ Cozumelista.

Varaa etukäteen nopea edestakainen lauttayhteys Playa Del Carmenin ja Cozumelin välillä. Saat maksimaalisen joustavuuden jatkuvilla päivittäisillä lähdöillä ja 6 kuukauden lipun voimassaoloajalla. Nauti lisäeduista, kuten välipalabaarista, ulkoilmakansista, elävästä musiikista, televisioista ja sähköpistokkeista. Valitsemanasi lähtöpäivänä hyppää nopeaan 157-jalkaiseen JETLINE-luokan katamaraanityyppiseen lauttaan, joka on rakennettu alumiinista ja jossa on kolme kantta ja johon mahtuu 150-800 matkustajaa. Nauti uuden sukupolven käytävistä, jotka mahdollistavat nopean nousun laivaan ja käsimatkatavaroiden käsittelyn. Laivalla voit hyödyntää katettuja ja ulkoilmakansia, panoraamaikkunoita, TV-näyttöjä, välipalabaaria, sähköpistokkeita, elävää musiikkia ja vedenalaista valaistusta. Nauti matkustusmukavuudesta ilmastoinnin, nahkapenkkien ja vessojen ansiosta.Matkustaminen on mahdollisimman mukavaa. Kun suuntaat määränpäähäsi, voit rentoutua runsaan jalkatilan ansiosta laadukkaissa, ergonomisissa ja laadukkaissa nahkaistuimissa, jotka on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa samojen huipputeknologiayritysten toimesta, jotka työskentelevät Porschen ja Ferrarin kanssa.Hyvä on myös, että sinulla on runsaasti jalkatilaa. Premium-luokan lippuihin sisältyy edestakainen kuljetus, jossa on yleinen lauttayhteys. Jos haluat matkallesi hieman enemmän, valitse First Class -liput, joilla saat viitoitetun pääsyn lautalle, luotettavat istuimet, joissa on enemmän tilaa, ja pääsyn lounge-alueelle. Valitsitpa minkä lippuvaihtoehdon tahansa, pääset kokemaan lauttakuljetuksen, jossa keskitytään matkustajiin ja siihen, että heidän matkastaan tehdään entistäkin erikoisempi. Saarten kauneus yhdistettynä laivojen mukavuuteen ja nopeuteen tekevät tästä matkasta suosikkimatkan tämän alueen vierailijoille.

Xel-Há Parkin kaiken sisältävä yhden päivän lippu

8. Xel-Há Parkin kaiken sisältävä yhden päivän lippu

Xel-Há tarjoaa koko perheelle ainutlaatuisen elämyksen niin maa- kuin vesiaktiviteeteillaan. Kasvien ja eläinten suojelua varten suunniteltu alue tarjoaa jatkuvasti ympäristönkehitysohjelmia toteuttaakseen ympäristöä koskevia tavoitteitaan. Päivälipulla pääset vierailemaan puiston kaikissa laitteissa sekä nauttimaan meksikolaisista ja kansainvälisistä herkuista ja juomista koko päivän ajan. Sukella Xel-Hán vesiin, maailman kauneimpaan luonnonakvaarioon ja snorklaa trooppisten kalojen ja kasvien vierellä Karibian vesissä. Liu'u alas Salpichangaa ja lennä köydellä viileämpiin vesiin maanalaiseen jokeen. Kokeile tasapainoasi Trepachangassa ja kävele joen yllä kahta köyttä pitkin. Hammock Island on täydellinen paikka rentoutua ja tuntea ihollaan Karibianmeren tuulenvire. Nauti herkullisia cocktaileja ja nauti rauhallisesta maailman menosta ympärilläsi. Tutustu mayojen kulttuuriin metsän salaperäisissä tunnelmissa. Ohita luonnonsuojelualue ja löydä matkan varrelta mielenkiintoisia mietelauseita. Hämmästele Ixchelin rotkoa. Vuosisatojen kuluessa joen kaivertama luolasto ohittaa pienen mutkikkaan kanjonin ja päätyy sen toiselle puolelle. Näe, kuinka valo heijastuu Grotto El Doradon pohjavedessä ja anna sielusi rentoutua nauttien näistä historiallisista luonnonmaisemista. Vie lapsesi lasten leikkikentälle nauttimaan hauskoista keinuista, telineistä ja liukumäistä, antaen lasten näin pysyä liikkeessä ja pitää hauskaa samaan aikaan. Ihaile mangrovemetsiä joelta ja seuraa pientä kiertotietä upean kasviston seassa. Levähdä harmonisessa paratiisipuistossa alueelle tyypillisten puiden keskellä.

Riviera Maya: Maya Adrenaline Park Tour

9. Riviera Maya: Maya Adrenaline Park Tour

Löydä Mayan Adrenaline -puisto Tulumissa. Nauti päivästä täynnä hauskoja ulkoilma-aktiviteetteja. Aloita noutamalla sinut kyytiin ja vie sinut tähän valtavaan puistoon, jossa voit pitää eniten hauskaa. Tutustu mayaviidakkoon ATV:llä ajellen karuja maastopolkuja pitkin. Sitten varustautukaa kiipeämään alas kalliorinnettä. Lennä pitkin 4 köysirataa, joista yksi on Riviera Mayan pisin. Osallistu lyhyeen perinteiseen mayaseremoniaan ja osallistu opastetulle kierrokselle LanbnaHa cenotessa. Nauti lopuksi herkullinen meksikolainen lounas, ennen kuin palaat tapaamispaikkaan.

Playa del Carmen: Chichen Itzá, Valladolid ja Cenote

10. Playa del Carmen: Chichen Itzá, Valladolid ja Cenote

Tämä Playa del Carminista alkava elämys vie sinut tutustumaan Chichen Itzáan opastetun kierroksen avulla. Suuntaa viidakossa olevaan kohteeseen. Nauti myös lounas buffet-tyyliin ja hyppää uimaan cenoteen. Elämyksesi alkaa Playa del Carmenista. Ensin suuntaat kohti viidakossa olevaa ekopuistoa. Pulahda cenote-vajoamaan uimaan ja nauti sen veden parantavasta vaikutuksesta. Koe seuraavaksi makumatka ekopuistossa buffetlounaan parissa. Herkuttele Yucatanin alueen herkuilla sekä meksikolaisilla klassikoilla. Kun olet kylläinen, menet kohti Chichen Itzán legendaarisia mayaraunioita. Opi kadonneen mayasivilisaation tarina ja käy opastetulla kierroksella seremonia-alueella. Chichen Itzán tarinan herättää eloon asiantuntevat oppaat Koe kulttuuri, joka oli kuin tulevaisuudesta. Käveleskele mayojen jäljillä itsenäisesti. Viimeinen etappi kierroksella on pikainen pysähdys Valladolidissa. Tämä Meksikon "taianomainen kaupunki" oli ennen siirtomaakeskus. Katsele vaikuttavaa kirkkoa. Näe upea zocalo, eli keskusaukio, ja ota kuvia nauttien Yucatanin tunnelmasta. Kierros päättyy Playa del Carmeniin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Playa del Carmen
Ota aurinkoa trendikkäällä rannalla, ja suuntaa sitten läheiseen viidakkohuvipuistoon kokemaan jännittäviä elämyksiä.

Parhaat aktiviteetit

Playa del Carmen: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

207 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 13

Immersiivisiä elämyksiä

Playa del Carmen: Koe enemmän

Näytä kaikki

Playa del Carmen: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Playa del Carmen parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Playa del Carmen?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Playa del Carmen ovat

Tulum

Playa del Carmen: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Playa del Carmen? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Playa del Carmen : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 227 arvosteluun

Tour não está pela ordem que estava descrita. Apesar de nos irem buscar ao hotel às 7 da manhã e nos levarem para um ponto de encontro com outras tours, só saímos praticamente às 9h e tal... Chegamos ao final da manhã a um centro turístico Maya com apresentesana de apresentetaçã rituais de purificação e almoçamos aí. A comida era um buffet, podia-me repetir, era de qualidade e as bebidas á parte. Depois de almoçar fomos para o Chichén Itzá e estivemos lá 2h (1h e pouco com guia eo resto tempo livre), seguimos para o cenotel (50min) e por fim Valladolid onde tivemos apenas 30min saama já de noite. Penso que a manhã podia ter sido melhor aproveitada visto que nós foram recolher tão cedo e não havia necessidade de andar a fazer tudo tão á pressa de tarde. Mas os guias passaram muito bem a informação, autocarros confortáveis, no geral valeu bem a pena!

Toller opas. Aber elendig lange Anreise, da bei jedem Kuhdorf Leute aufgeladen werden mussten. Außerdem hatte ein nicht angekündigter Aufenthalt in einem "Maya-Dorf" nur Kaffeefahrtcharakter. Sowohl die Ruinen in Kombination mit dem sehr kundigen Guide machen vieles Wett, aber leider nicht alles. Zum Abschluss 30 Minuten Aufenthalt in Valladolid waren ebenfalls sehr kurz, da es eine sehr charmante Stadt wäre.

Opas oli mahtava ja kohteet hienoja. Ainut miinus pitkästä pysähdyksestä täydelliseen turisteilta rahat pois-paikkaan, jossa yritettiin myydä sitä sun tätä (sama paikka jossa lounas syötiin). Tuon ajan olisi voinut käyttää mielummin Valladolidissa.