Tekemistä kohteessa
Počitelj

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Počitelj: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Počitelj? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Počitelj : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 873 arvosteluun

Hintansa arvoinen.

Nouto ajallaan sovitusta paikasta. Bussi ilmastoitu ja osaava opas, joka kertoi alueen historiasta ja elämästä. Sopivat kuvaustauot ja sujuvat rajanylitykset, ei tarvinnut jonottaa. Perillä aikaa 2,5h käydä sillalla ja vanhan kaupungin kierroksella, edullisia ruokapaikkoja löytyi helpolla. Paluumatka alkoi sovittuna aikana ja siihen kuuluvat rajanylitykset sujuivat joutuisasti. Matkalla oli monia kauniita maisemia. Antoisa ja mielenkiintoinen päiväretki, menemisen arvoinen.

Hienosti järjestetty, mielenkiintoinen päivä.

Matka oli helppo varata ja kuljettaja tuli sovittuun aikaan hakemaan sovitusta paikasta. Saimme jo matkanaikana paljon tietoa Kroatiasta sekä Mostarista. Paikanpäällä opas kierrätti meitä vanhassa kaupungissa ja kertoi sen historiasta.

Hyvin järjestetty ja mielenkiintoinen.

Hyvä, selkeäsanainen opas. Tutustumispaikoissa oli riittävästi aikaa. Sopivan pieni ryhmä. Ilmastoitu auto ja ripeä, taitava kuski. Täydet pisteet tälle reissulle.

Hyvä matka

Lähtöpaikalla epävarmuutta, tuleeko bussi ollenkaan. Lähdön kellonaika ei pitänyt ja varmaankin samasta syystä paluu reissulta oli vastaavasti myöhäinen.

Hyvä ja mielenkiintoinen matka.

Hyvä opas matkalla ja riittävästi aikaa tutustua kohteisiin.