Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Pohjois-Hollanti

Pohjois-Hollanti: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pohjois-Hollanti parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Pohjois-Hollanti kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Pohjois-Hollanti: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pohjois-Hollanti? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pohjois-Hollanti : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 148 354 arvosteluun

Mikä aivan uskomaton kokemus. Tämä on pakko tehdä, kun olet Amsterdamissa. Tapasimme uskomattoman isännän nimeltä Ben. Älä anna hänen ulkonäkönsä tai ikänsä hämätä sinua, Ben on uskomattoman älykäs yksilö, jolla on paljon maallista tietoa ja kokemusta. Junior oli toinen loistava isäntä, jonka tapasimme tällä matkalla ja joka todella piti juhlat käynnissä. Kaikilla oli hyvä mieli ja heillä oli hauskinta mitä voit kuvitella. Suosittelemme tätä kiertuetta kaikille ja toivomme, että saat samat upeat isännät kuin me :)

Se oli unohtumaton ilta! Olimme 6 hengen ryhmä Ranskasta, tapasimme paljon ihmisiä kaikkialta maailmasta, henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä! Se oli ainutlaatuinen tapa tutustua Red Light Districtiin ja vierailla erilaisissa baareissa. Ehdottomasti jotain, jonka teen uudelleen seuraavalla matkallani Amsterdamissa!

Tämä oli hieno kokemus, hauska ja hyvin organisoitu. Se oli itse johtama kierros, mikä tarkoitti, että voit tehdä sen omaan tahtiisi sen sijaan, että kiirehdit ympäriinsä, kun se on opastettu kierros. Olimme myös hieman aikaisin ja meidät päästettiin sisään aikaisin, eikä siinä ollut kysymyksiä.

We had Rick tellin' us things about amsterdam and he was amazing. Cheese was good and so was the beer.

Monipuolinen, mielenkiintoinen, siistit selkeät tilat