Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Pohjois-Unkari

Parhaat aktiviteetit

Pohjois-Unkari: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pohjois-Unkari?

Pohjois-Unkari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pohjois-Unkari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pohjois-Unkari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 58 563 arvosteluun

Löysimme varauksen osastolta tarkalleen missä meille kerrottiin sen olevan, nuori tyttö oli erinomainen nopeudessa, jolla hän kirjasi meidät sisään, menimme odotusalueelle ja siellä oli näyttö, joka ilmoitti sinulle sukkulan numeron ja se saapui melko nopeasti. . Kuljettaja lastasi nopeasti matkatavaramme perävaunuun ja ohjasi meidät bussiin (se oli melko kiireinen). Olimme kolmas pudotus, joten näimme hieman kaupunkia. Kuljettaja tunsi kaupungin hyvin ja ajoi melko hyvin, menimme määränpäähän ja hän näytti meille tarkalleen kuinka päästä rakennukseen. Paluumatkalla meille lähetettiin viesti, jossa kerrottiin noutoaika, olin skeptinen! He kuitenkin osoittivat minun olevan täysin väärässä ja saapuivat käytännössä paikalle annettuun aikaan. Jälleen virheetön matka ja silti hyvin ajettu, en voi moittia palvelua, koska olen töykeä ihminen, mikä on suuri kohteliaisuus!

Kaunis! se on sen arvoista! paras aika oli mielestäni se, jonka valitsin, eli klo 17. Tapasimme auringonlaskun kanssa ja se oli kaunista. meillä oli aikaa arvostaa kaikkea, koska sumun laskettua emmekä nähneet enää mitään. luultavasti seuraava kierros ei ole arvostanut mitään .. joka tapauksessa 12 euroa ovat kaiken sen arvoisia !!!

Ensimmäinen kokemus tämäntyyppisestä palvelusta, olimme hieman epäilyttäviä, mutta se osoittautui erittäin hyödylliseksi. Lentokentällä odotimme sukkulaa reilu puoli tuntia, sitten se lopulta saapui ja meidät vietiin suoraan B&B:n eteen. Erittäin käytännöllinen palvelu, erinomainen vastine rahalle

Erinomainen palvelu. Kaikki hyvin järjestetty. Kun saavut lentokentälle, nouda varauslippu MiniBud-pisteestä ja odota siellä bussin (pakettiauton) saapumista. Kun numero ilmestyy näytölle, se tarkoittaa, että sukkula on saapunut ja voit mennä ulos hakemaan sitä. Erittäin mukava.

Bussimatka Budapestiin oli erinomainen. Meitä henkilökohtaisesti häiritsi saksan kielen puhuja (täten vapaaehtoisesti puhun kuvaukset ;-) ), koska tämä mies puhuu murteella ja myös erittäin nopeasti ja siksi käsittämättömästi. Mutta kiertue on ehdottomasti hintansa väärti.