Suosittelemamme elämykset kaupungissa Pointe aux Biches

Tutustu sukeltamiseen Mauritiuksen pohjoisosassa

1. Tutustu sukeltamiseen Mauritiuksen pohjoisosassa

saapuessasi opit perusturvallisuusohjeet ja taidot, joita tarvitaan sukeltamiseen padin ammattilaisen suorassa valvonnassa. Harjoittelet taitojasi matalassa vedessä valmistautuaksesi seikkailuun. lähde sitten valvotulle avovesisukellukselle tutustumaan mauritiuksen vedenalaisiin ihmeisiin. mauritiuksen pohjoisrannikolla sanotaan olevan alueen parhaita sukelluspaikkoja. nauti kristallinkirkkaasta vedestä, lämpimästä lämpötilasta ja runsaista jännittävistä vedenalaisista nähtävyyksistä värikkäistä koralleista 18. vuosisadan laivanhylkyihin.

Mauritius: Black River Gorges Opastettu vaellus hotellin noutoineen

2. Mauritius: Black River Gorges Opastettu vaellus hotellin noutoineen

Tutustu Black River Gorges National Parkin upeaan, puhtaaseen ja villiin luontoon tämän aktiviteetin aikana. Puisto sijaitsee saaren lounaisosassa, ja sen tavoitteena on suojella Mauritiuksen endeemisen kasviston ja eläimistön luonnonperintöä ja luoda tietoisuutta siitä. Puisto on Mauritiuksen jäljellä olevista metsistä suurin ja kattaa 3,5 prosenttia saaren kokonaispinta-alasta. Se on Mauritiuksen sydän tai pikemminkin keuhkot. Asiantuntija huolehtii siitä, että vieraat ottavat kaiken irti tästä retkestä puolen päivän vaelluksella, joka kestää noin 3-4 tuntia ja on vaikeustasoltaan keskivaikea. Nauti kauniista panoraamanäkymistä ja matkan varrella vaihtuvista mikroilmastoista. Kuuntele luonnon kauniita ääniä ja lintuja, kuten vaaleanpunaisia kyyhkysiä, mauritanialaisia tuulihaukkoja ja kaikupapukaijoja. Puistossa on harvinaisia endeemisiä puita, kuten musta eebenpuu. Kun olet hämmästynyt upeista näkymistä, saat mahdollisuuden uida joessa ennen matkan päättämistä.

Kokeile Ultimate jännittävää polkupyörä-zip-lining aktiviteettia!

3. Kokeile Ultimate jännittävää polkupyörä-zip-lining aktiviteettia!

nauti Ainutlaatuinen polkupyörä zip line kokemus saarella, niin yksinkertaista kuin se! Adrenaliinin ystävät nauttivat tästä uusimmasta lisäyksestä kasvavaan viihdetarjontaamme, kun he nauttivat intensiivisistä hetkistä ilmassa (18 metriä maanpinnan yläpuolella) polkupyörän kyydissä 2 x 200 metrin pituisen köysiradan yli! Polkupyörän vetoketju mahdollistaa neljän osallistujan ajamisen samanaikaisesti, ja se koostuu kahdesta alustasta, jotka on suunniteltu hauskaksi ja ympäristöystävälliseksi tavaksi nauttia adrenaliinihuipusta. Polkupyörän vetoketju on suunniteltu ympäristövaikutuksiltaan nollavaikutteiseksi ja se on itsekulkeva, joten se on yhteydessä ajomatkan luonnonympäristöön. Lentävät polkupyörät saattavat näyttää taikuudelta, mutta zip-pyöräily ei ole sellainen yritys. Voit olla varma, että polkupyörät on kiinnitetty ylhäältä ja alhaalta vankkoihin köyden näköisiin vaijereihin, jotka on todistetusti kestävät maksimaaliset turvallisuustestit. Ratsastajat pujotetaan yläpuolella olevaan köyteen kiinnitettyihin valjaisiin ja poljetaan alempaa köyttä pitkin. Ainutlaatuinen aktiviteetti jättää sinut varmasti adrenaliinipöhinään, ja tämä on yksi niistä asioista, jotka sinun on saatava ämpärilistallesi. Vähimmäiskorkeus: 1m35 Enimmäispaino: 100 kg

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Pointe aux Biches

Pointe aux Biches
3 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Pointe aux Biches: Koe enemmän

Näytä kaikki

Pointe aux Biches: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pointe aux Biches? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.