Suosittelemamme elämykset kaupungissa Pokolbin

Pokolbin: Hunter Valleyn puolipäiväretki juustojen ja viinin kera

1. Pokolbin: Hunter Valleyn puolipäiväretki juustojen ja viinin kera

Aika vähissä Hunter Valleyssa? Lähde mukaan aamupäiväkierrokselle 3 boutique-viinitilalle puolen päivän retkelle maistelemaan paikallisia viinejä ja juustoja. Ihanteellinen esimakua siitä, mitä Hunter Valleylla on tarjota. Vieraile vähintään 3 ainutlaatuisella viinitilalla ja nauti niiden herkullisista viineistä yksityisissä maisteluissa. Yksi vierailtavista viinitiloista on Two Fat Blokes Gourmet Kitchen. Täällä voit nauttia heidän kuuluisasta juusto- ja viinikokemuksestaan, jossa yhdistetään 9 erilaista juustoa 9 eri viiniin. Pitäkää silmänne horisontissa kierroksen aikana, sillä Hunter Valley on monien australialaisten villieläinten koti, ja on hyvä mahdollisuus nähdä kenguruja hyppimässä viinitarhojen seassa. Hauskojen ja viihdyttävien isäntien kanssa, jotka ovat intohimoisia viinin ystäviä, saat puolen päivän kierroksellasi maistiaisen Hunterista lyhyessä ajassa.

Hunter Valley: Uncork the Hunter Full-Day Wine Tour

2. Hunter Valley: Uncork the Hunter Full-Day Wine Tour

Korkkaa odottamattomia ja ainutlaatuisia kokemuksia Australian Hunter Valleyn kiertomatkalla. Seitsemän tunnin retkesi sisältää useita viininmaistiaisia, juusto- ja viinimestarikurssin, mysteeriviinikokemuksen, suklaa- ja viinipareja, runsaan lounaan, lasillisen viiniä ja kierroksen toimivassa panimossa. Mene pienen ryhmäsi kanssa syrjäseudulle ja löydä hienoja Hunter-viinejä, joita on pullokaupan hyllyjen ulkopuolella. Älä odota kulkevasi kuljettua polkua - siellä on liian kiireistä, eikä yllätyksille ole tilaa. Yllätyksistä puheen ollen, kiinnittikö mysteerinen viinikokemus huomiosi? Kierrokseen sisältyy ainutlaatuinen viinikohtaaminen, jota tavallinen viininmaistaja ei voi tavata. Mysteerinen viinikokemus on suunniteltu kartuttamaan viinitietämystäsi samalla, kun saat sinut osallistumaan, nauramaan ja opettamaan, mikä tekee Hunter Valleyn viineistä ainutlaatuisia. Paras päiväsi ei olisi täydellinen ilman unelmien kutojia: asiantuntevat oppaat ovat suuri osa sitä, mikä tekee päivästäsi unohtumattoman. He ovat intohimoisia paikallisia, jotka rakastavat viiniä ja Hunter Valleytä. Oletko siis valmis kaikkien aikojen parhaaseen päivään?

Pokolbinista: Hunter Valleyn viininmaistelukierros lounaalla

3. Pokolbinista: Hunter Valleyn viininmaistelukierros lounaalla

Nouto majoituspaikastasi Pokolbinissa. Nouse mukavaan, ilmastoituun ja hyvin huollettuun ajoneuvoon. Ihaile Hunter Valleyn vehreitä kukkuloita matkalla viinitiloille, kellarioville ja viinitarhoille. Tunne, kuinka jännitys kasvaa, kun lähdemme tutustumaan paikalliseen alueeseen ja pääsemme maistelemaan Hunter Valleyn viinejä. Vierailulla maistelemme hienoja boutique-viinejä neljässä viinikellarissa. Voit uppoutua oppimaan maistamiesi boutique-viinien monet erilaiset tarinat ja tuntea intohimon jokaisen tarinan takana. Pysähdymme, jotta voit nauttia raikkaan lounaan lasillisen paikallisen viinin kera, ennen kuin lähdemme jälleen maistamaan lisää viinejä lounaan jälkeen sekä käymään juustolassa. Hemmottele itsellesi jotain makeaa käsintehdyssä suklaa- ja toffeeliikkeessä ennen kuin päiväsi päättyy Luota paikallisen isäntäväen ilahduttaa sinua kommentoimalla matkan varrella. Havaitse matkalla paikallisia villieläimiä, kuten kenguruita. Palaa retken päätteeksi majapaikkaasi Pokolbiniin.

Hunter Valley: Hunter Valleyn villieläinpuiston pääsylippu

4. Hunter Valley: Hunter Valleyn villieläinpuiston pääsylippu

Koe Hunter Valley Wildlife Park, joka on koti monille erilaisille eläimille, kuten koaloille, albiinokenguruille, wombateille, tasmanialaisille paholaisille, riikinkukoille, huijareille, leijonille, kirahveille, alligaattoreille ja monille muille. Voit ostaa tiimiltämme pienen määrän ruokaa, jonka avulla pääset lähelle ja lähelle kenguruitamme, kun ruokit niitä. Sinulla on myös mahdollisuus kokea kirahvien ruokinta, jossa pääset nauttimaan läheltä ja henkilökohtaisesti kirahviemme kanssa, kun ruokit niitä. Tutustu puistoon omalla ajallasi ja saat tilaisuuden oppia lisää monipuolisesta kokoelmastamme kuunnellessasi yhtä eläintenhoitajiemme puheista tai istu alas ja nauti eläinten katselusta.

Pokolbinista: Pokolinbin: Piknik ja viininmaistelu

5. Pokolbinista: Pokolinbin: Piknik ja viininmaistelu

Koe Audrey Wilkinsonin Cellar Door, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Brokenback Mountain Rangesin juurella, josta on upeat näkymät Hunter Valleyhin. Kellarin ovelta sinut opastetaan paikan päällä sijaitsevaan museoon, jossa on paljon historiaa nähtäväksi ja opittavaksi. Kokenut isäntä opastaa sinua viinimestarikurssilla ennen kuin nautit ensiluokkaisesta maistiaisesta esittelyviineistä, joita viinintekijät pitävät klassikkoina. Kun olet saanut maistelun päätökseen ja toivottavasti valinnut suosikkiviinisi, voit kerätä mukaan pakatun pikniklounaan ja viinipullon ja suunnata johonkin paikan päällä sijaitsevista maisemallisista paikoista. Istu viiniköynnösten keskellä ja nauti upeista näkymistä, valitse aurinkoinen paikka nurmikolla, josta avautuu näkymä ympäröiville alueille, tai istahda yhteen verannan katetuista pöydistä. Kokemus on todellakin sinun omasi, nauti siitä pariskuntana tai ystäväporukalla.

Hunter Valley: Auringonnousu ilmapallolennolla ja kupliva aamiainen

6. Hunter Valley: Auringonnousu ilmapallolennolla ja kupliva aamiainen

Hyppää kuumailmapallon kyytiin ja lähde taikamaiseen auringonnousulentoon Hunter Valleyn upeiden viinitarhojen yllä. Nauti kultaisesta valosta Pokolbinin, Lovedalen ja Rothburyn takana olevien kukkuloiden yllä. Juhli sitten seikkailua gourmet-aamiaisen ja kuohuviinin äärellä Peterson House Winery -viinitilalla. Aloita aamusi lentoa edeltävällä matkustajien turvallisuustiedotuksella ja mahdollisuudella auttaa ilmapallojen puhalluksessa. Seuraavaksi nouset taivaalle Hunter Valleyn yläpuolelle ja ihailet vehreää aluetta ylhäältä auringon noustessa sen ylle.Kuinka? Laskeutumisen jälkeen suuntaat Peterson House Winery -viinitilalle, jossa sijaitsee kuplivasta aamiaisestaan tunnettu palkittu ravintola. Nauti a-la-carte-aamiainen kuohuviinin kera ja päätä unohtumaton aamuseikkailu.

Hunter Valley: Pokolbinin alue: Ylellinen yksityinen viinikierros - Pokolbin Area

7. Hunter Valley: Pokolbinin alue: Ylellinen yksityinen viinikierros - Pokolbin Area

Ota kaikki irti Hunter Valley -kokemuksestasi valitsemalla ylellinen räätälöity kiertoajelu, jossa voit valita, missä boutique-paikoissa haluat vierailla. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan oma seikkailusi viinistä, väkevistä alkoholijuomista ja oluesta juustoon ja suklaaseen, kun teemme matkan niihin piilotettuihin helmiin, joista et ehkä ole tiennyt. Parasta on, että jaamme kokemuksemme oliivintuottajina ja esittelemme sinulle ystäviämme, jotka kertovat, miten he valmistavat viininsä. Saatat jopa päästä maistamaan viiniä tynnyristä. Yksityisen kiertomatkasi aikana vierailemme neljällä boutique-viinitilalla (maistiaismaksut sisältyvät hintaan), joissa pääset tutustumaan Hunter Valleyn parhaimpiin. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla viinitiloja. Voimme vierailla myös tislaamoissa ja panimoissa tai miksei vaikka siideritalossa. Voimme jopa sisällyttää maistiaisiin juustoa tai suklaata. Lounas nautitaan valitsemassasi paikassa, mutta älä huoli, voimme auttaa sinua ehdotusten kanssa. Jos olet enemmänkin kiinnostunut salaperäisestä kiertoajelusta, anna meidän luoda jotain erityistä ja unohtumatonta, kun luomme päivän kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymystesi mukaan. Takaan, että päivästäsi tulee unohtumaton. Varaa nyt ja aletaan suunnitella seuraavaa ikimuistoista seikkailua.

Hunter Valley: Viini-, väkevät alkoholijuomat ja juustokierros lounaalla

8. Hunter Valley: Viini-, väkevät alkoholijuomat ja juustokierros lounaalla

Maista hienoimpia Australiassa tuotettuja viinejä hämmästyttävällä Hunter Valleyn maistelukierroksella. Maistele alueen parhaita tuotteita, kuten juustoja, suklaata ja muita kulinaarisia herkkuja. Sammuta janosi paikallisella oluella ja maistele tislattuja alkoholijuomia ja liköörejä. Matkusta pienessä ryhmässä upean musiikkisoittolistan kanssa rentoon tyyliin ja tahtiin. Hanki sisäistä tietoa tämän ainutlaatuisen alueen putiikkiviinitiloista ja muista tuottajista. Osallistu kolmeen hauskaan ja opettavaiseen viininmaistajaiseen maistellaksesi sekä punaisia että valkoisia lajikkeita paikallisten gurujen kanssa. Nauti vapaa-ajasta rentoutuaksesi lounaalla lasillisen viiniä tai enemmän. Kokeile luomuvodkaa, snapsia, giniä ja liköörejä, jotka tarjoillaan koeputkissa matkan varrella. Valitse eri makuista, kuten mangosta, suklaamintusta tai chilista, jos olet rohkea.

Hunter Valley: 1 tunnin juusto- ja tynnyriviininmaistelu

9. Hunter Valley: 1 tunnin juusto- ja tynnyriviininmaistelu

Brokenback Mountain Rangesin juurella sijaitseva Audrey Wilkinson Cellar Door on täydellinen pakopaikka ruoan ja viinin ystäville. Istumajärjestyksellä tapahtuva maistelu tapahtuu talon sisäisen viiniasiantuntijan johdolla kulttuuriperintöön kuuluvassa museotilassamme. Erilaisten ensiluokkaisten viinien maistelun lisäksi isäntäsi tarjoaa kolme runsasta maistiaista suoraan tynnyristä, jossa väkevöidyt viinimme kypsyvät - kokemus, joka kuuluu yksinomaan tähän pakettiin. Viinit yhdistetään herkullisesti juustoihin, jotka on hankittu tunnetuilta paikallisilta tuottajilta.

20 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

10. 20 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

Beyond Range lento niille, jotka haluavat nähdä enemmän kuin viinialueella. Näet viinitilat, viinitarhoja, liikkuvan vihreät kukkulat, rikki takaisin Range ja Hunter Valley Gardens. Sitten voit kantama ylitetään, jossa näet laaksot makealla vedellä puroja niiden kautta kulkeva, Cedar Creek, laakso näkymät etelään suuntautuvat Congewai, ja näkymät alas kohti Wollombi Valley. Joten saada suuren yleiskuvan alueen, Beyond the Range on ehdottomasti lento, jolla pääsee hymyillen. Kohokohtia: - Flying helikopterilla - Hunter Valley Gardens ilmasta - Kaunis Hunter viinitarhoja - The Broken Back alue - Näkymät valtava Australian Kordillieerit ja Hunter Valley Majoitus pick-up saatavilla, ota yhteyttä eräs ystävällinen henkilökunta. Tähditys.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Pokolbin

Parhaat aktiviteetit

Pokolbin: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

25 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Pokolbin: Koe enemmän

Näytä kaikki

Pokolbin: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pokolbin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.