Lisää päivät

PokolbinGastronomia ja yöelämä

Suosituksemme kategoriassa Pokolbin Gastronomia ja yöelämä

Pokolbin: Hunter Valleyn puolipäiväretki juustojen ja viinin kera

1. Pokolbin: Hunter Valleyn puolipäiväretki juustojen ja viinin kera

Aika vähissä Hunter Valleyssa? Lähde mukaan aamupäiväkierrokselle 3 boutique-viinitilalle puolen päivän retkelle maistelemaan paikallisia viinejä ja juustoja. Ihanteellinen esimakua siitä, mitä Hunter Valleylla on tarjota. Vieraile vähintään 3 ainutlaatuisella viinitilalla ja nauti niiden herkullisista viineistä yksityisissä maisteluissa. Yksi vierailtavista viinitiloista on Two Fat Blokes Gourmet Kitchen. Täällä voit nauttia heidän kuuluisasta juusto- ja viinikokemuksestaan, jossa yhdistetään 9 erilaista juustoa 9 eri viiniin. Pitäkää silmänne horisontissa kierroksen aikana, sillä Hunter Valley on monien australialaisten villieläinten koti, ja on hyvä mahdollisuus nähdä kenguruja hyppimässä viinitarhojen seassa. Hauskojen ja viihdyttävien isäntien kanssa, jotka ovat intohimoisia viinin ystäviä, saat puolen päivän kierroksellasi maistiaisen Hunterista lyhyessä ajassa.

Hunter Valley: Uncork the Hunter Full-Day Wine Tour

2. Hunter Valley: Uncork the Hunter Full-Day Wine Tour

Korkkaa odottamattomia ja ainutlaatuisia kokemuksia Australian Hunter Valleyn kiertomatkalla. Seitsemän tunnin retkesi sisältää useita viininmaistiaisia, juusto- ja viinimestarikurssin, mysteeriviinikokemuksen, suklaa- ja viinipareja, runsaan lounaan, lasillisen viiniä ja kierroksen toimivassa panimossa. Mene pienen ryhmäsi kanssa syrjäseudulle ja löydä hienoja Hunter-viinejä, joita on pullokaupan hyllyjen ulkopuolella. Älä odota kulkevasi kuljettua polkua - siellä on liian kiireistä, eikä yllätyksille ole tilaa. Yllätyksistä puheen ollen, kiinnittikö mysteerinen viinikokemus huomiosi? Kierrokseen sisältyy ainutlaatuinen viinikohtaaminen, jota tavallinen viininmaistaja ei voi tavata. Mysteerinen viinikokemus on suunniteltu kartuttamaan viinitietämystäsi samalla, kun saat sinut osallistumaan, nauramaan ja opettamaan, mikä tekee Hunter Valleyn viineistä ainutlaatuisia. Paras päiväsi ei olisi täydellinen ilman unelmien kutojia: asiantuntevat oppaat ovat suuri osa sitä, mikä tekee päivästäsi unohtumattoman. He ovat intohimoisia paikallisia, jotka rakastavat viiniä ja Hunter Valleytä. Oletko siis valmis kaikkien aikojen parhaaseen päivään?

Pokolbinista: Hunter Valleyn viininmaistelukierros lounaalla

3. Pokolbinista: Hunter Valleyn viininmaistelukierros lounaalla

Nouto majoituspaikastasi Pokolbinissa. Nouse mukavaan, ilmastoituun ja hyvin huollettuun ajoneuvoon. Ihaile Hunter Valleyn vehreitä kukkuloita matkalla viinitiloille, kellarioville ja viinitarhoille. Tunne, kuinka jännitys kasvaa, kun lähdemme tutustumaan paikalliseen alueeseen ja pääsemme maistelemaan Hunter Valleyn viinejä. Vierailulla maistelemme hienoja boutique-viinejä neljässä viinikellarissa. Voit uppoutua oppimaan maistamiesi boutique-viinien monet erilaiset tarinat ja tuntea intohimon jokaisen tarinan takana. Pysähdymme, jotta voit nauttia raikkaan lounaan lasillisen paikallisen viinin kera, ennen kuin lähdemme jälleen maistamaan lisää viinejä lounaan jälkeen sekä käymään juustolassa. Hemmottele itsellesi jotain makeaa käsintehdyssä suklaa- ja toffeeliikkeessä ennen kuin päiväsi päättyy Luota paikallisen isäntäväen ilahduttaa sinua kommentoimalla matkan varrella. Havaitse matkalla paikallisia villieläimiä, kuten kenguruita. Palaa retken päätteeksi majapaikkaasi Pokolbiniin.

Pokolbinista: Pokolinbin: Piknik ja viininmaistelu

4. Pokolbinista: Pokolinbin: Piknik ja viininmaistelu

Koe Audrey Wilkinsonin Cellar Door, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Brokenback Mountain Rangesin juurella, josta on upeat näkymät Hunter Valleyhin. Kellarin ovelta sinut opastetaan paikan päällä sijaitsevaan museoon, jossa on paljon historiaa nähtäväksi ja opittavaksi. Kokenut isäntä opastaa sinua viinimestarikurssilla ennen kuin nautit ensiluokkaisesta maistiaisesta esittelyviineistä, joita viinintekijät pitävät klassikkoina. Kun olet saanut maistelun päätökseen ja toivottavasti valinnut suosikkiviinisi, voit kerätä mukaan pakatun pikniklounaan ja viinipullon ja suunnata johonkin paikan päällä sijaitsevista maisemallisista paikoista. Istu viiniköynnösten keskellä ja nauti upeista näkymistä, valitse aurinkoinen paikka nurmikolla, josta avautuu näkymä ympäröiville alueille, tai istahda yhteen verannan katetuista pöydistä. Kokemus on todellakin sinun omasi, nauti siitä pariskuntana tai ystäväporukalla.

Hunter Valley: Pokolbinin alue: Ylellinen yksityinen viinikierros - Pokolbin Area

5. Hunter Valley: Pokolbinin alue: Ylellinen yksityinen viinikierros - Pokolbin Area

Ota kaikki irti Hunter Valley -kokemuksestasi valitsemalla ylellinen räätälöity kiertoajelu, jossa voit valita, missä boutique-paikoissa haluat vierailla. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan oma seikkailusi viinistä, väkevistä alkoholijuomista ja oluesta juustoon ja suklaaseen, kun teemme matkan niihin piilotettuihin helmiin, joista et ehkä ole tiennyt. Parasta on, että jaamme kokemuksemme oliivintuottajina ja esittelemme sinulle ystäviämme, jotka kertovat, miten he valmistavat viininsä. Saatat jopa päästä maistamaan viiniä tynnyristä. Yksityisen kiertomatkasi aikana vierailemme neljällä boutique-viinitilalla (maistiaismaksut sisältyvät hintaan), joissa pääset tutustumaan Hunter Valleyn parhaimpiin. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla viinitiloja. Voimme vierailla myös tislaamoissa ja panimoissa tai miksei vaikka siideritalossa. Voimme jopa sisällyttää maistiaisiin juustoa tai suklaata. Lounas nautitaan valitsemassasi paikassa, mutta älä huoli, voimme auttaa sinua ehdotusten kanssa. Jos olet enemmänkin kiinnostunut salaperäisestä kiertoajelusta, anna meidän luoda jotain erityistä ja unohtumatonta, kun luomme päivän kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymystesi mukaan. Takaan, että päivästäsi tulee unohtumaton. Varaa nyt ja aletaan suunnitella seuraavaa ikimuistoista seikkailua.

Hunter Valley: Viini-, väkevät alkoholijuomat ja juustokierros lounaalla

6. Hunter Valley: Viini-, väkevät alkoholijuomat ja juustokierros lounaalla

Maista hienoimpia Australiassa tuotettuja viinejä hämmästyttävällä Hunter Valleyn maistelukierroksella. Maistele alueen parhaita tuotteita, kuten juustoja, suklaata ja muita kulinaarisia herkkuja. Sammuta janosi paikallisella oluella ja maistele tislattuja alkoholijuomia ja liköörejä. Matkusta pienessä ryhmässä upean musiikkisoittolistan kanssa rentoon tyyliin ja tahtiin. Hanki sisäistä tietoa tämän ainutlaatuisen alueen putiikkiviinitiloista ja muista tuottajista. Osallistu kolmeen hauskaan ja opettavaiseen viininmaistajaiseen maistellaksesi sekä punaisia että valkoisia lajikkeita paikallisten gurujen kanssa. Nauti vapaa-ajasta rentoutuaksesi lounaalla lasillisen viiniä tai enemmän. Kokeile luomuvodkaa, snapsia, giniä ja liköörejä, jotka tarjoillaan koeputkissa matkan varrella. Valitse eri makuista, kuten mangosta, suklaamintusta tai chilista, jos olet rohkea.

Hunter Valley: 1 tunnin juusto- ja tynnyriviininmaistelu

7. Hunter Valley: 1 tunnin juusto- ja tynnyriviininmaistelu

Brokenback Mountain Rangesin juurella sijaitseva Audrey Wilkinson Cellar Door on täydellinen pakopaikka ruoan ja viinin ystäville. Istumajärjestyksellä tapahtuva maistelu tapahtuu talon sisäisen viiniasiantuntijan johdolla kulttuuriperintöön kuuluvassa museotilassamme. Erilaisten ensiluokkaisten viinien maistelun lisäksi isäntäsi tarjoaa kolme runsasta maistiaista suoraan tynnyristä, jossa väkevöidyt viinimme kypsyvät - kokemus, joka kuuluu yksinomaan tähän pakettiin. Viinit yhdistetään herkullisesti juustoihin, jotka on hankittu tunnetuilta paikallisilta tuottajilta.

Hunter Valley: Brokenwood Wine Matching Experience

8. Hunter Valley: Brokenwood Wine Matching Experience

Saavu Brokenwoodin upeaan kellarioveen, ja yksi ystävällisistä concierge-henkilökunnasta ottaa sinut vastaan ja vie sinut Match Roomiin. Nauti itseohjautuvasta, istumapaikalla järjestettävästä viini- ja ruokakierroksesta, jossa on valikoima 6 Brokenwoodin viiniä, jotka on yhdistetty purtaviin kauden kanapéihin. Paikalla on asiantunteva henkilökunnan jäsen, joka vastaa kaikkiin viiniä tai viinitilaa koskeviin kysymyksiin.

Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

9. Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

Hunter Valley on Australian vanhin viinintuotantoalue. Ensimmäiset viiniköynnökset istutettiin 1820-luvulla. Nykyään yli 150 viinitilaa tuottavat laajan valikoiman ainutlaatuisia viinejä, jotka heijastavat niiden alkuperää. Yksi Hunter Valleyn viinien perustajaperheistä, Tullochin perheen tarina alkoi vuonna 1895, kun John Younie (JY) Tulloch hyväksyi epätavallisen sovinnon velasta – 43 hehtaarin kiinteistön läheisessä Pokolbinissa. Tulloch ihastui välittömästi kiinteistöön ja sen sisältämiin viiden hehtaarin laiminlyötyihin Shiraz-viiniköynnöksiin ja aloitti ensimmäisen tutkimusmatkansa viininviljelyyn ja viininvalmistukseen. Uppoudu Tulloch Winesin historiaan Australian vanhimmalla viinialueella, Hunter Valleyssa. Tässä maistelussa kuusi Tulloch-viiniä on valittu edustamaan täydellisesti Hunter Heroesia. Hunterin tunnetuimmat rypälelajikkeet ovat Semillon, Shiraz, Chardonnay ja Verdelho. Tässä maistelussa on museokellarimme viini, joka antaa mahdollisuuden maistaa ja verrata vanhentunutta Hunter-viiniä nykyisten julkaisuviinien rinnalle. Tämä on täydellinen viinielämys niille, jotka pitävät viipaleesta historiaa viininmaistelullaan!

Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

10. Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

Nauti eksklusiivisesta viinikokemuksesta Brokenwoodissa, kun osallistut opastettuun ruoka- ja viiniparien maisteluun, kulissien takana tapahtuvaan viinitilakierrokseen ja maistat ennen julkaisua julkaistua viiniä suoraan tynnyristä. Opi lisää viinin ja ruoan yhdistämisestä sekä viininvalmistuksesta ja Brokenwood Winesin historiasta. Saavuttuasi Brokenwoodin kellarioven conciergeen matkasi alkaa intiimillä maistelulla yksityisessä maisteluhuoneessamme. Henkilökohtainen isäntänne opastaa teidät tutustumaan 6 Brokenwoodin ensiluokkaiseen viiniin (3 valkoista ja 3 punaista) samalla, kun nautitte 6 erikoisvalmisteista kanapésta. Sinulla on mahdollisuus tavata The Wood -ravintolan kokki, kun hän esittelee sinulle jokaisen ainutlaatuisen ruokayhdistelmän. Jatka kokemustasi tutustumalla viinitilan kulissien taakse, jossa opit kaikki viininvalmistuksen osa-alueet ja pääset syvälle Brokenwood Winesin historiaan. Kierros päättyy tynnyrihalliin, jossa sinulla on mahdollisuus maistaa Brokenwoodin viiniä suoraan tynnyristä.

16 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pokolbin, Gastronomia ja yöelämä

Gastronomia ja yöelämä: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pokolbin?

Pokolbin: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pokolbin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.