Lisää päivät

PokolbinKävelykierrokset

Suosituksemme kategoriassa Pokolbin Kävelykierrokset

Hunter Valley: 1 tunnin juusto- ja tynnyriviininmaistelu

1. Hunter Valley: 1 tunnin juusto- ja tynnyriviininmaistelu

Brokenback Mountain Rangesin juurella sijaitseva Audrey Wilkinson Cellar Door on täydellinen pakopaikka ruoan ja viinin ystäville. Istumajärjestyksellä tapahtuva maistelu tapahtuu talon sisäisen viiniasiantuntijan johdolla kulttuuriperintöön kuuluvassa museotilassamme. Erilaisten ensiluokkaisten viinien maistelun lisäksi isäntäsi tarjoaa kolme runsasta maistiaista suoraan tynnyristä, jossa väkevöidyt viinimme kypsyvät - kokemus, joka kuuluu yksinomaan tähän pakettiin. Viinit yhdistetään herkullisesti juustoihin, jotka on hankittu tunnetuilta paikallisilta tuottajilta.

Hunter Valley: Brokenwood Wine Matching Experience

2. Hunter Valley: Brokenwood Wine Matching Experience

Saavu Brokenwoodin upeaan kellarioveen, ja yksi ystävällisistä concierge-henkilökunnasta ottaa sinut vastaan ja vie sinut Match Roomiin. Nauti itseohjautuvasta, istumapaikalla järjestettävästä viini- ja ruokakierroksesta, jossa on valikoima 6 Brokenwoodin viiniä, jotka on yhdistetty purtaviin kauden kanapéihin. Paikalla on asiantunteva henkilökunnan jäsen, joka vastaa kaikkiin viiniä tai viinitilaa koskeviin kysymyksiin.

Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

3. Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

Hunter Valley on Australian vanhin viinintuotantoalue. Ensimmäiset viiniköynnökset istutettiin 1820-luvulla. Nykyään yli 150 viinitilaa tuottavat laajan valikoiman ainutlaatuisia viinejä, jotka heijastavat niiden alkuperää. Yksi Hunter Valleyn viinien perustajaperheistä, Tullochin perheen tarina alkoi vuonna 1895, kun John Younie (JY) Tulloch hyväksyi epätavallisen sovinnon velasta – 43 hehtaarin kiinteistön läheisessä Pokolbinissa. Tulloch ihastui välittömästi kiinteistöön ja sen sisältämiin viiden hehtaarin laiminlyötyihin Shiraz-viiniköynnöksiin ja aloitti ensimmäisen tutkimusmatkansa viininviljelyyn ja viininvalmistukseen. Uppoudu Tulloch Winesin historiaan Australian vanhimmalla viinialueella, Hunter Valleyssa. Tässä maistelussa kuusi Tulloch-viiniä on valittu edustamaan täydellisesti Hunter Heroesia. Hunterin tunnetuimmat rypälelajikkeet ovat Semillon, Shiraz, Chardonnay ja Verdelho. Tässä maistelussa on museokellarimme viini, joka antaa mahdollisuuden maistaa ja verrata vanhentunutta Hunter-viiniä nykyisten julkaisuviinien rinnalle. Tämä on täydellinen viinielämys niille, jotka pitävät viipaleesta historiaa viininmaistelullaan!

Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

4. Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

Nauti eksklusiivisesta viinikokemuksesta Brokenwoodissa, kun osallistut opastettuun ruoka- ja viiniparien maisteluun, kulissien takana tapahtuvaan viinitilakierrokseen ja maistat ennen julkaisua julkaistua viiniä suoraan tynnyristä. Opi lisää viinin ja ruoan yhdistämisestä sekä viininvalmistuksesta ja Brokenwood Winesin historiasta. Saavuttuasi Brokenwoodin kellarioven conciergeen matkasi alkaa intiimillä maistelulla yksityisessä maisteluhuoneessamme. Henkilökohtainen isäntänne opastaa teidät tutustumaan 6 Brokenwoodin ensiluokkaiseen viiniin (3 valkoista ja 3 punaista) samalla, kun nautitte 6 erikoisvalmisteista kanapésta. Sinulla on mahdollisuus tavata The Wood -ravintolan kokki, kun hän esittelee sinulle jokaisen ainutlaatuisen ruokayhdistelmän. Jatka kokemustasi tutustumalla viinitilan kulissien taakse, jossa opit kaikki viininvalmistuksen osa-alueet ja pääset syvälle Brokenwood Winesin historiaan. Kierros päättyy tynnyrihalliin, jossa sinulla on mahdollisuus maistaa Brokenwoodin viiniä suoraan tynnyristä.

Hunter Valley: Tulloch Wines Mystery Wine & Cheese Tasting

5. Hunter Valley: Tulloch Wines Mystery Wine & Cheese Tasting

Maistele Tullochin viinien hienostuneita makuja juusto- ja leikkelevalikoiman ohella. Tässä mysteeri-viinimaistelussa sinulle esitellään 6 viinilajiketta, ja sinun on arvuuteltava, mitä ne ovat. Työskentele omassa tahdissasi ja asialle omistautuneen viiniammattilaisen ja maistelumattosi asiantuntija-avun turvin. Kilpaile muita ryhmän jäseniä vastaan siitä, kuka saa eniten oikeita tuloksia. Tämä ainutlaatuinen viinielämys sisältää: Istumapaikalla tapahtuva maistelu, johon viinilähettiläs tai kouluttaja esittelee viinin. 6 Tulloch-viiniä maisteltavaksi Paikallinen juusto- ja leikkelelautanen Yksilöllinen maistelumatto, joka auttaa maistelukokemuksen ohjaamisessa. Kotiin vietävä viinikokemusopas, jossa on lisätietoja ja yksityiskohtia. Kids Junior Tasting Experience (lapsi) 15 dollaria - Anna lasten osallistua ja pidä heidät viihdyttämässä samalla, kun nautit viininmaistelusta. Tarjolla on erikoisvalmisteinen juniorimaistelu, jossa on 4 erilaista virvoitusjuomaa ja 4 sopivaa välipalaa (pähkinätön ja gluteeniton). Lapset istuvat samassa pöydässä kuin aikuisten viininmaistajaiset (huomioithan, että lasten on oltava aikuisen valvonnassa, kun he vierailevat tiloissa). Valitse tätä kokemusta varten Child-hinnoittelu. Teens Kombucha Tasting (Teini-ikäinen) $20 - Hienostunut kokemus, josta teinit ja muut ei-juomarit voivat nauttia samalla, kun sinä nautit viininmaistajaisista. Valikoima Mailer McGuire -erikoiskombuchaa yhdistettynä paikalliseen juustolaatikkoon. Valitse tätä kokemusta varten Teini-ikäisten hinnoittelu.

Hunter Valley: Tulloch Winesin 6 Shiraz-viinivuoden maistelu.

6. Hunter Valley: Tulloch Winesin 6 Shiraz-viinivuoden maistelu.

Tutustu syvällisesti Tulloch PDR Shiraziin, viiniin, josta Tullochin nimi on saanut alkunsa. Viinilähettiläs esittelee sinulle 6 PDR-viinivuosikertaa vanhasta uuteen (2007, 2009, 2010, 2011, 2014 ja 2017). Nauti runsaasta paikallisesta juusto- ja leikkelelautasesta. Kids Junior Tasting Experience (Lapsi) 15 dollaria - Anna lasten osallistua ja pidä heidät viihdyttämässä samalla, kun nautit viininmaistelusta. Tarjolla on erityisesti valmisteltu juniorimaistelu, jossa on 4 erilaista virvoitusjuomaa ja 4 sopivaa välipalaa (pähkinätön ja gluteeniton). Lapset istuvat samassa pöydässä kuin aikuisten viininmaistajaiset (huomioithan, että lasten on oltava aikuisen valvonnassa, kun he vierailevat tiloissa). Valitse tätä kokemusta varten Child-hinnoittelu. Teens Kombucha Tasting (Teini) $20 - Hienostunut kokemus, josta teinit ja muut ei-juojat voivat nauttia samalla, kun sinä nautit viininmaistajaisista. Valikoima Mailer McGuire -erikoiskombuchaa yhdistettynä paikalliseen juustolaatikkoon. Valitse tätä kokemusta varten Teini-ikäisten hinnoittelu.

Hunter Valley: VIP Soil-to-Cellar Winery kokemus

7. Hunter Valley: VIP Soil-to-Cellar Winery kokemus

Brokenwoodin Graveyard Vineyard Shiraz on jatkuvasti tunnustettu Uuden Etelä-Walesin parhaaksi yksittäisen paikan shiraziksi, ja se on Australian viinien kärkijoukossa. Saapuessasi henkilökohtainen isäntäsi ottaa sinut vastaan ja vie sinut Brokenwoodin yksityiseen Graveyard Shiraz -maisteluhuoneeseen. Nauti 3 ainutlaatuisesti koristeltua osteria The Wood -ravintolasta, joihin on yhdistetty 3 erilaista Brokenwoodin ensiluokkaista Semillon-lajiketta. Sen jälkeen isäntäsi vie sinut kulissien taakse yksityiskohtaiselle kierrokselle viinitilalle. Tutustu viininvalmistuksen salaisuuksiin ennen kuin tutustut lähemmin Hunter Valleyn "kruununjalokiviin" - poikkeuksellisiin Graveyard Shiraz -viiniköynnöstöihin. Nauti intiimistä fine dining -kokemuksesta Brokenwoodin yksityisessä ruokasalissa. Nautit paikallisesti tuotetun 4 ruokalajin degustation-lounaan ja asiantuntevasti sovitetut Brokenwoodin viinit. Viimeistele kokemuksesi gourmet-herkkutarjoilulla viinitynnyreiden keskellä tynnyrihuoneessa ja ole ensimmäisten joukossa maistamassa Brokenwoodin Graveyard Vineyard Shiraz -viinitarhan ennakkojulkaisua.

7 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Pokolbin: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pokolbin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.