Lisää päivät

PokolbinOpastetut kierrokset

Suosituksemme kategoriassa Pokolbin Opastetut kierrokset

Hunter Valley: Pokolbinin alue: Ylellinen yksityinen viinikierros - Pokolbin Area

1. Hunter Valley: Pokolbinin alue: Ylellinen yksityinen viinikierros - Pokolbin Area

Ota kaikki irti Hunter Valley -kokemuksestasi valitsemalla ylellinen räätälöity kiertoajelu, jossa voit valita, missä boutique-paikoissa haluat vierailla. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan oma seikkailusi viinistä, väkevistä alkoholijuomista ja oluesta juustoon ja suklaaseen, kun teemme matkan niihin piilotettuihin helmiin, joista et ehkä ole tiennyt. Parasta on, että jaamme kokemuksemme oliivintuottajina ja esittelemme sinulle ystäviämme, jotka kertovat, miten he valmistavat viininsä. Saatat jopa päästä maistamaan viiniä tynnyristä. Yksityisen kiertomatkasi aikana vierailemme neljällä boutique-viinitilalla (maistiaismaksut sisältyvät hintaan), joissa pääset tutustumaan Hunter Valleyn parhaimpiin. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla viinitiloja. Voimme vierailla myös tislaamoissa ja panimoissa tai miksei vaikka siideritalossa. Voimme jopa sisällyttää maistiaisiin juustoa tai suklaata. Lounas nautitaan valitsemassasi paikassa, mutta älä huoli, voimme auttaa sinua ehdotusten kanssa. Jos olet enemmänkin kiinnostunut salaperäisestä kiertoajelusta, anna meidän luoda jotain erityistä ja unohtumatonta, kun luomme päivän kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymystesi mukaan. Takaan, että päivästäsi tulee unohtumaton. Varaa nyt ja aletaan suunnitella seuraavaa ikimuistoista seikkailua.

Hunter Valley: 1 tunnin juusto- ja tynnyriviininmaistelu

2. Hunter Valley: 1 tunnin juusto- ja tynnyriviininmaistelu

Brokenback Mountain Rangesin juurella sijaitseva Audrey Wilkinson Cellar Door on täydellinen pakopaikka ruoan ja viinin ystäville. Istumajärjestyksellä tapahtuva maistelu tapahtuu talon sisäisen viiniasiantuntijan johdolla kulttuuriperintöön kuuluvassa museotilassamme. Erilaisten ensiluokkaisten viinien maistelun lisäksi isäntäsi tarjoaa kolme runsasta maistiaista suoraan tynnyristä, jossa väkevöidyt viinimme kypsyvät - kokemus, joka kuuluu yksinomaan tähän pakettiin. Viinit yhdistetään herkullisesti juustoihin, jotka on hankittu tunnetuilta paikallisilta tuottajilta.

20 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

3. 20 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

Beyond Range lento niille, jotka haluavat nähdä enemmän kuin viinialueella. Näet viinitilat, viinitarhoja, liikkuvan vihreät kukkulat, rikki takaisin Range ja Hunter Valley Gardens. Sitten voit kantama ylitetään, jossa näet laaksot makealla vedellä puroja niiden kautta kulkeva, Cedar Creek, laakso näkymät etelään suuntautuvat Congewai, ja näkymät alas kohti Wollombi Valley. Joten saada suuren yleiskuvan alueen, Beyond the Range on ehdottomasti lento, jolla pääsee hymyillen. Kohokohtia: - Flying helikopterilla - Hunter Valley Gardens ilmasta - Kaunis Hunter viinitarhoja - The Broken Back alue - Näkymät valtava Australian Kordillieerit ja Hunter Valley Majoitus pick-up saatavilla, ota yhteyttä eräs ystävällinen henkilökunta. Tähditys.

Hunter Valley: Brokenwood Wine Matching Experience

4. Hunter Valley: Brokenwood Wine Matching Experience

Saavu Brokenwoodin upeaan kellarioveen, ja yksi ystävällisistä concierge-henkilökunnasta ottaa sinut vastaan ja vie sinut Match Roomiin. Nauti itseohjautuvasta, istumapaikalla järjestettävästä viini- ja ruokakierroksesta, jossa on valikoima 6 Brokenwoodin viiniä, jotka on yhdistetty purtaviin kauden kanapéihin. Paikalla on asiantunteva henkilökunnan jäsen, joka vastaa kaikkiin viiniä tai viinitilaa koskeviin kysymyksiin.

Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

5. Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

Hunter Valley on Australian vanhin viinintuotantoalue. Ensimmäiset viiniköynnökset istutettiin 1820-luvulla. Nykyään yli 150 viinitilaa tuottavat laajan valikoiman ainutlaatuisia viinejä, jotka heijastavat niiden alkuperää. Yksi Hunter Valleyn viinien perustajaperheistä, Tullochin perheen tarina alkoi vuonna 1895, kun John Younie (JY) Tulloch hyväksyi epätavallisen sovinnon velasta – 43 hehtaarin kiinteistön läheisessä Pokolbinissa. Tulloch ihastui välittömästi kiinteistöön ja sen sisältämiin viiden hehtaarin laiminlyötyihin Shiraz-viiniköynnöksiin ja aloitti ensimmäisen tutkimusmatkansa viininviljelyyn ja viininvalmistukseen. Uppoudu Tulloch Winesin historiaan Australian vanhimmalla viinialueella, Hunter Valleyssa. Tässä maistelussa kuusi Tulloch-viiniä on valittu edustamaan täydellisesti Hunter Heroesia. Hunterin tunnetuimmat rypälelajikkeet ovat Semillon, Shiraz, Chardonnay ja Verdelho. Tässä maistelussa on museokellarimme viini, joka antaa mahdollisuuden maistaa ja verrata vanhentunutta Hunter-viiniä nykyisten julkaisuviinien rinnalle. Tämä on täydellinen viinielämys niille, jotka pitävät viipaleesta historiaa viininmaistelullaan!

Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

6. Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

Nauti eksklusiivisesta viinikokemuksesta Brokenwoodissa, kun osallistut opastettuun ruoka- ja viiniparien maisteluun, kulissien takana tapahtuvaan viinitilakierrokseen ja maistat ennen julkaisua julkaistua viiniä suoraan tynnyristä. Opi lisää viinin ja ruoan yhdistämisestä sekä viininvalmistuksesta ja Brokenwood Winesin historiasta. Saavuttuasi Brokenwoodin kellarioven conciergeen matkasi alkaa intiimillä maistelulla yksityisessä maisteluhuoneessamme. Henkilökohtainen isäntänne opastaa teidät tutustumaan 6 Brokenwoodin ensiluokkaiseen viiniin (3 valkoista ja 3 punaista) samalla, kun nautitte 6 erikoisvalmisteista kanapésta. Sinulla on mahdollisuus tavata The Wood -ravintolan kokki, kun hän esittelee sinulle jokaisen ainutlaatuisen ruokayhdistelmän. Jatka kokemustasi tutustumalla viinitilan kulissien taakse, jossa opit kaikki viininvalmistuksen osa-alueet ja pääset syvälle Brokenwood Winesin historiaan. Kierros päättyy tynnyrihalliin, jossa sinulla on mahdollisuus maistaa Brokenwoodin viiniä suoraan tynnyristä.

Sydney: Hunter Valleyn viinitilojen päiväretki ruoanmaisteluineen

7. Sydney: Hunter Valleyn viinitilojen päiväretki ruoanmaisteluineen

Tutustu 3 Hunter Valleyn viinitilaan tällä yksityisellä päiväretkellä Sydneystä. Herkuttele aistejasi maistellessasi paikallisia erikoisuuksia. Hyödynnä tilaisuus ostaa Australian parhaita viinejä suoraan viinitiloilta. Nauti siitä, että sinut noudetaan kätevästi majapaikastasi Sydneyssä tai tapaat bussin keskeisellä paikalla sijaitsevassa kohtaamispaikassa. Rentoudu ilmastoidulla ajomatkalla taukopaikalla, jossa voit venytellä jalkojasi tai ostaa kahvia Oliver's Caféssa. Katsele idyllisiä maisemia matkalla jokaiselle Hunter Valleyn kolmelle viinitilalle, joilla pysähdyt. Sinulla on mahdollisuus ostaa maistiaisia puna- ja valkoviinilajikkeista jokaisessa upeassa paikassa. Pysähdy Hunter Valleyn kylässä, jossa sinulla on mahdollisuus ostaa mukava istumalounas viehättävässä paikallisessa kahvilassa. Suuntaa lounaan jälkeen houkuttelevaan Olive Centreen maistelemaan valikoimaa oliiviöljyjä, chiliä, chutneya ja suussa sulavia dippejä. Maista paikallisia palkittuja juustoja ja suklaata. Kun olet viettänyt ihastuttavan päivän maaseudulla, voit aloittaa matkasi takaisin majapaikkaasi Sydneyssä.

Hunter Valley: Tulloch Wines Mystery Wine & Cheese Tasting

8. Hunter Valley: Tulloch Wines Mystery Wine & Cheese Tasting

Maistele Tullochin viinien hienostuneita makuja juusto- ja leikkelevalikoiman ohella. Tässä mysteeri-viinimaistelussa sinulle esitellään 6 viinilajiketta, ja sinun on arvuuteltava, mitä ne ovat. Työskentele omassa tahdissasi ja asialle omistautuneen viiniammattilaisen ja maistelumattosi asiantuntija-avun turvin. Kilpaile muita ryhmän jäseniä vastaan siitä, kuka saa eniten oikeita tuloksia. Tämä ainutlaatuinen viinielämys sisältää: Istumapaikalla tapahtuva maistelu, johon viinilähettiläs tai kouluttaja esittelee viinin. 6 Tulloch-viiniä maisteltavaksi Paikallinen juusto- ja leikkelelautanen Yksilöllinen maistelumatto, joka auttaa maistelukokemuksen ohjaamisessa. Kotiin vietävä viinikokemusopas, jossa on lisätietoja ja yksityiskohtia. Kids Junior Tasting Experience (lapsi) 15 dollaria - Anna lasten osallistua ja pidä heidät viihdyttämässä samalla, kun nautit viininmaistelusta. Tarjolla on erikoisvalmisteinen juniorimaistelu, jossa on 4 erilaista virvoitusjuomaa ja 4 sopivaa välipalaa (pähkinätön ja gluteeniton). Lapset istuvat samassa pöydässä kuin aikuisten viininmaistajaiset (huomioithan, että lasten on oltava aikuisen valvonnassa, kun he vierailevat tiloissa). Valitse tätä kokemusta varten Child-hinnoittelu. Teens Kombucha Tasting (Teini-ikäinen) $20 - Hienostunut kokemus, josta teinit ja muut ei-juomarit voivat nauttia samalla, kun sinä nautit viininmaistajaisista. Valikoima Mailer McGuire -erikoiskombuchaa yhdistettynä paikalliseen juustolaatikkoon. Valitse tätä kokemusta varten Teini-ikäisten hinnoittelu.

15 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

9. 15 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

Nouse helikopteriin Hunter Valleyn ylilennolle, joka on jatkoa alkuperäiselle 10 minuutin kierrokselle. Sinut viedään kauemmas Broken Back Rangea pitkin upean Mount View -alueen yli. Voit 15 minuutin kiertoajelun aikana katsella länteen ja alapuolella sijaitsevan arvostetun Pokolbinin viinialueen viinitarhojen sokkeloihin. Tämä on täydellinen tapa saada erilainen näkökulma Hunter Valleyhin ja ympäröiviin vuoriin. Voit myös nauttia lintuperspektiivistä Cypress Lakesin golfkentälle ja oppia lisää alueesta lentäjän selostuksesta lennon aikana.

Hunter Valley: Tulloch Winesin 6 Shiraz-viinivuoden maistelu.

10. Hunter Valley: Tulloch Winesin 6 Shiraz-viinivuoden maistelu.

Tutustu syvällisesti Tulloch PDR Shiraziin, viiniin, josta Tullochin nimi on saanut alkunsa. Viinilähettiläs esittelee sinulle 6 PDR-viinivuosikertaa vanhasta uuteen (2007, 2009, 2010, 2011, 2014 ja 2017). Nauti runsaasta paikallisesta juusto- ja leikkelelautasesta. Kids Junior Tasting Experience (Lapsi) 15 dollaria - Anna lasten osallistua ja pidä heidät viihdyttämässä samalla, kun nautit viininmaistelusta. Tarjolla on erityisesti valmisteltu juniorimaistelu, jossa on 4 erilaista virvoitusjuomaa ja 4 sopivaa välipalaa (pähkinätön ja gluteeniton). Lapset istuvat samassa pöydässä kuin aikuisten viininmaistajaiset (huomioithan, että lasten on oltava aikuisen valvonnassa, kun he vierailevat tiloissa). Valitse tätä kokemusta varten Child-hinnoittelu. Teens Kombucha Tasting (Teini) $20 - Hienostunut kokemus, josta teinit ja muut ei-juojat voivat nauttia samalla, kun sinä nautit viininmaistajaisista. Valikoima Mailer McGuire -erikoiskombuchaa yhdistettynä paikalliseen juustolaatikkoon. Valitse tätä kokemusta varten Teini-ikäisten hinnoittelu.

16 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Immersiivisiä elämyksiä

Pokolbin: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pokolbin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.