Lisää päivät

PokolbinPaikallisia ruokaretkiä

Suosituksemme kategoriassa Pokolbin Paikallisia ruokaretkiä

Pokolbin: Hunter Valleyn puolipäiväretki juustojen ja viinin kera

1. Pokolbin: Hunter Valleyn puolipäiväretki juustojen ja viinin kera

Aika vähissä Hunter Valleyssa? Lähde mukaan aamupäiväkierrokselle 3 boutique-viinitilalle puolen päivän retkelle maistelemaan paikallisia viinejä ja juustoja. Ihanteellinen esimakua siitä, mitä Hunter Valleylla on tarjota. Vieraile vähintään 3 ainutlaatuisella viinitilalla ja nauti niiden herkullisista viineistä yksityisissä maisteluissa. Yksi vierailtavista viinitiloista on Two Fat Blokes Gourmet Kitchen. Täällä voit nauttia heidän kuuluisasta juusto- ja viinikokemuksestaan, jossa yhdistetään 9 erilaista juustoa 9 eri viiniin. Pitäkää silmänne horisontissa kierroksen aikana, sillä Hunter Valley on monien australialaisten villieläinten koti, ja on hyvä mahdollisuus nähdä kenguruja hyppimässä viinitarhojen seassa. Hauskojen ja viihdyttävien isäntien kanssa, jotka ovat intohimoisia viinin ystäviä, saat puolen päivän kierroksellasi maistiaisen Hunterista lyhyessä ajassa.

Hunter Valley: Uncork the Hunter Full-Day Wine Tour

2. Hunter Valley: Uncork the Hunter Full-Day Wine Tour

Korkkaa odottamattomia ja ainutlaatuisia kokemuksia Australian Hunter Valleyn kiertomatkalla. Seitsemän tunnin retkesi sisältää useita viininmaistiaisia, juusto- ja viinimestarikurssin, mysteeriviinikokemuksen, suklaa- ja viinipareja, runsaan lounaan, lasillisen viiniä ja kierroksen toimivassa panimossa. Mene pienen ryhmäsi kanssa syrjäseudulle ja löydä hienoja Hunter-viinejä, joita on pullokaupan hyllyjen ulkopuolella. Älä odota kulkevasi kuljettua polkua - siellä on liian kiireistä, eikä yllätyksille ole tilaa. Yllätyksistä puheen ollen, kiinnittikö mysteerinen viinikokemus huomiosi? Kierrokseen sisältyy ainutlaatuinen viinikohtaaminen, jota tavallinen viininmaistaja ei voi tavata. Mysteerinen viinikokemus on suunniteltu kartuttamaan viinitietämystäsi samalla, kun saat sinut osallistumaan, nauramaan ja opettamaan, mikä tekee Hunter Valleyn viineistä ainutlaatuisia. Paras päiväsi ei olisi täydellinen ilman unelmien kutojia: asiantuntevat oppaat ovat suuri osa sitä, mikä tekee päivästäsi unohtumattoman. He ovat intohimoisia paikallisia, jotka rakastavat viiniä ja Hunter Valleytä. Oletko siis valmis kaikkien aikojen parhaaseen päivään?

Hunter Valley: Hunter Valleyn villieläinpuiston pääsylippu

3. Hunter Valley: Hunter Valleyn villieläinpuiston pääsylippu

Koe Hunter Valley Wildlife Park, joka on koti monille erilaisille eläimille, kuten koaloille, albiinokenguruille, wombateille, tasmanialaisille paholaisille, riikinkukoille, huijareille, leijonille, kirahveille, alligaattoreille ja monille muille. Voit ostaa tiimiltämme pienen määrän ruokaa, jonka avulla pääset lähelle ja lähelle kenguruitamme, kun ruokit niitä. Sinulla on myös mahdollisuus kokea kirahvien ruokinta, jossa pääset nauttimaan läheltä ja henkilökohtaisesti kirahviemme kanssa, kun ruokit niitä. Tutustu puistoon omalla ajallasi ja saat tilaisuuden oppia lisää monipuolisesta kokoelmastamme kuunnellessasi yhtä eläintenhoitajiemme puheista tai istu alas ja nauti eläinten katselusta.

Pokolbinista: Hunter Valleyn viininmaistelukierros lounaalla

4. Pokolbinista: Hunter Valleyn viininmaistelukierros lounaalla

Nouto majoituspaikastasi Pokolbinissa. Nouse mukavaan, ilmastoituun ja hyvin huollettuun ajoneuvoon. Ihaile Hunter Valleyn vehreitä kukkuloita matkalla viinitiloille, kellarioville ja viinitarhoille. Tunne, kuinka jännitys kasvaa, kun lähdemme tutustumaan paikalliseen alueeseen ja pääsemme maistelemaan Hunter Valleyn viinejä. Vierailulla maistelemme hienoja boutique-viinejä neljässä viinikellarissa. Voit uppoutua oppimaan maistamiesi boutique-viinien monet erilaiset tarinat ja tuntea intohimon jokaisen tarinan takana. Pysähdymme, jotta voit nauttia raikkaan lounaan lasillisen paikallisen viinin kera, ennen kuin lähdemme jälleen maistamaan lisää viinejä lounaan jälkeen sekä käymään juustolassa. Hemmottele itsellesi jotain makeaa käsintehdyssä suklaa- ja toffeeliikkeessä ennen kuin päiväsi päättyy Luota paikallisen isäntäväen ilahduttaa sinua kommentoimalla matkan varrella. Havaitse matkalla paikallisia villieläimiä, kuten kenguruita. Palaa retken päätteeksi majapaikkaasi Pokolbiniin.

Pokolbinista: Pokolinbin: Piknik ja viininmaistelu

5. Pokolbinista: Pokolinbin: Piknik ja viininmaistelu

Koe Audrey Wilkinsonin Cellar Door, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Brokenback Mountain Rangesin juurella, josta on upeat näkymät Hunter Valleyhin. Kellarin ovelta sinut opastetaan paikan päällä sijaitsevaan museoon, jossa on paljon historiaa nähtäväksi ja opittavaksi. Kokenut isäntä opastaa sinua viinimestarikurssilla ennen kuin nautit ensiluokkaisesta maistiaisesta esittelyviineistä, joita viinintekijät pitävät klassikkoina. Kun olet saanut maistelun päätökseen ja toivottavasti valinnut suosikkiviinisi, voit kerätä mukaan pakatun pikniklounaan ja viinipullon ja suunnata johonkin paikan päällä sijaitsevista maisemallisista paikoista. Istu viiniköynnösten keskellä ja nauti upeista näkymistä, valitse aurinkoinen paikka nurmikolla, josta avautuu näkymä ympäröiville alueille, tai istahda yhteen verannan katetuista pöydistä. Kokemus on todellakin sinun omasi, nauti siitä pariskuntana tai ystäväporukalla.

Hunter Valley: Auringonnousu ilmapallolennolla ja kupliva aamiainen

6. Hunter Valley: Auringonnousu ilmapallolennolla ja kupliva aamiainen

Hyppää kuumailmapallon kyytiin ja lähde taikamaiseen auringonnousulentoon Hunter Valleyn upeiden viinitarhojen yllä. Nauti kultaisesta valosta Pokolbinin, Lovedalen ja Rothburyn takana olevien kukkuloiden yllä. Juhli sitten seikkailua gourmet-aamiaisen ja kuohuviinin äärellä Peterson House Winery -viinitilalla. Aloita aamusi lentoa edeltävällä matkustajien turvallisuustiedotuksella ja mahdollisuudella auttaa ilmapallojen puhalluksessa. Seuraavaksi nouset taivaalle Hunter Valleyn yläpuolelle ja ihailet vehreää aluetta ylhäältä auringon noustessa sen ylle.Kuinka? Laskeutumisen jälkeen suuntaat Peterson House Winery -viinitilalle, jossa sijaitsee kuplivasta aamiaisestaan tunnettu palkittu ravintola. Nauti a-la-carte-aamiainen kuohuviinin kera ja päätä unohtumaton aamuseikkailu.

Hunter Valley: Viini-, väkevät alkoholijuomat ja juustokierros lounaalla

7. Hunter Valley: Viini-, väkevät alkoholijuomat ja juustokierros lounaalla

Maista hienoimpia Australiassa tuotettuja viinejä hämmästyttävällä Hunter Valleyn maistelukierroksella. Maistele alueen parhaita tuotteita, kuten juustoja, suklaata ja muita kulinaarisia herkkuja. Sammuta janosi paikallisella oluella ja maistele tislattuja alkoholijuomia ja liköörejä. Matkusta pienessä ryhmässä upean musiikkisoittolistan kanssa rentoon tyyliin ja tahtiin. Hanki sisäistä tietoa tämän ainutlaatuisen alueen putiikkiviinitiloista ja muista tuottajista. Osallistu kolmeen hauskaan ja opettavaiseen viininmaistajaiseen maistellaksesi sekä punaisia että valkoisia lajikkeita paikallisten gurujen kanssa. Nauti vapaa-ajasta rentoutuaksesi lounaalla lasillisen viiniä tai enemmän. Kokeile luomuvodkaa, snapsia, giniä ja liköörejä, jotka tarjoillaan koeputkissa matkan varrella. Valitse eri makuista, kuten mangosta, suklaamintusta tai chilista, jos olet rohkea.

Maailman juustojen mestarikurssi

8. Maailman juustojen mestarikurssi

Kierrä makunystyröitäsi ympäri maailmaa, kun maistelet tunnin ajan 9 maailmankuulua juustoa ja pientä tuotetta, joihin yhdistyy 9 erinomaista Hunter Valley -viiniä ja paljon naurua hauskan oppaasi kanssa. Opi, miten valita mikä tahansa juusto tiettyjen viinilajikkeiden kanssa yhteensopivaksi. Selvitä, miksi Hunter Valleyn Semillon voi olla taivaallinen parivaljakko, kun se tarjoillaan yhden juuston kanssa, mutta katastrofi, kun se yhdistetään toisen kanssa. Juuston ystävät ovat jo vuosia raivostuneet tästä kokemuksesta - se on loistava tapa tehdä erilainen viininmaistelu, ja siitä tulee matkasi kohokohta.

Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

9. Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

Hunter Valley on Australian vanhin viinintuotantoalue. Ensimmäiset viiniköynnökset istutettiin 1820-luvulla. Nykyään yli 150 viinitilaa tuottavat laajan valikoiman ainutlaatuisia viinejä, jotka heijastavat niiden alkuperää. Yksi Hunter Valleyn viinien perustajaperheistä, Tullochin perheen tarina alkoi vuonna 1895, kun John Younie (JY) Tulloch hyväksyi epätavallisen sovinnon velasta – 43 hehtaarin kiinteistön läheisessä Pokolbinissa. Tulloch ihastui välittömästi kiinteistöön ja sen sisältämiin viiden hehtaarin laiminlyötyihin Shiraz-viiniköynnöksiin ja aloitti ensimmäisen tutkimusmatkansa viininviljelyyn ja viininvalmistukseen. Uppoudu Tulloch Winesin historiaan Australian vanhimmalla viinialueella, Hunter Valleyssa. Tässä maistelussa kuusi Tulloch-viiniä on valittu edustamaan täydellisesti Hunter Heroesia. Hunterin tunnetuimmat rypälelajikkeet ovat Semillon, Shiraz, Chardonnay ja Verdelho. Tässä maistelussa on museokellarimme viini, joka antaa mahdollisuuden maistaa ja verrata vanhentunutta Hunter-viiniä nykyisten julkaisuviinien rinnalle. Tämä on täydellinen viinielämys niille, jotka pitävät viipaleesta historiaa viininmaistelullaan!

Sydney: Hunter Valleyn viinitilojen päiväretki ruoanmaisteluineen

10. Sydney: Hunter Valleyn viinitilojen päiväretki ruoanmaisteluineen

Tutustu 3 Hunter Valleyn viinitilaan tällä yksityisellä päiväretkellä Sydneystä. Herkuttele aistejasi maistellessasi paikallisia erikoisuuksia. Hyödynnä tilaisuus ostaa Australian parhaita viinejä suoraan viinitiloilta. Nauti siitä, että sinut noudetaan kätevästi majapaikastasi Sydneyssä tai tapaat bussin keskeisellä paikalla sijaitsevassa kohtaamispaikassa. Rentoudu ilmastoidulla ajomatkalla taukopaikalla, jossa voit venytellä jalkojasi tai ostaa kahvia Oliver's Caféssa. Katsele idyllisiä maisemia matkalla jokaiselle Hunter Valleyn kolmelle viinitilalle, joilla pysähdyt. Sinulla on mahdollisuus ostaa maistiaisia puna- ja valkoviinilajikkeista jokaisessa upeassa paikassa. Pysähdy Hunter Valleyn kylässä, jossa sinulla on mahdollisuus ostaa mukava istumalounas viehättävässä paikallisessa kahvilassa. Suuntaa lounaan jälkeen houkuttelevaan Olive Centreen maistelemaan valikoimaa oliiviöljyjä, chiliä, chutneya ja suussa sulavia dippejä. Maista paikallisia palkittuja juustoja ja suklaata. Kun olet viettänyt ihastuttavan päivän maaseudulla, voit aloittaa matkasi takaisin majapaikkaasi Sydneyssä.

Saatavilla olevat aktiviteetit

3 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pokolbin, Paikallisia ruokaretkiä

Paikallisia ruokaretkiä: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pokolbin?

Mitkä ovat kohteen Pokolbin parhaat Paikallisia ruokaretkiä?

Pokolbin, Paikallisia ruokaretkiä: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Pokolbin: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pokolbin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.