Lisää päivät

PokolbinUlkoilma-aktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Pokolbin Ulkoilma-aktiviteetit

Pokolbin: Hunter Valleyn puolipäiväretki juustojen ja viinin kera

1. Pokolbin: Hunter Valleyn puolipäiväretki juustojen ja viinin kera

Aika vähissä Hunter Valleyssa? Lähde mukaan aamupäiväkierrokselle 3 boutique-viinitilalle puolen päivän retkelle maistelemaan paikallisia viinejä ja juustoja. Ihanteellinen esimakua siitä, mitä Hunter Valleylla on tarjota. Vieraile vähintään 3 ainutlaatuisella viinitilalla ja nauti niiden herkullisista viineistä yksityisissä maisteluissa. Yksi vierailtavista viinitiloista on Two Fat Blokes Gourmet Kitchen. Täällä voit nauttia heidän kuuluisasta juusto- ja viinikokemuksestaan, jossa yhdistetään 9 erilaista juustoa 9 eri viiniin. Pitäkää silmänne horisontissa kierroksen aikana, sillä Hunter Valley on monien australialaisten villieläinten koti, ja on hyvä mahdollisuus nähdä kenguruja hyppimässä viinitarhojen seassa. Hauskojen ja viihdyttävien isäntien kanssa, jotka ovat intohimoisia viinin ystäviä, saat puolen päivän kierroksellasi maistiaisen Hunterista lyhyessä ajassa.

Hunter Valley: Hunter Valleyn villieläinpuiston pääsylippu

2. Hunter Valley: Hunter Valleyn villieläinpuiston pääsylippu

Koe Hunter Valley Wildlife Park, joka on koti monille erilaisille eläimille, kuten koaloille, albiinokenguruille, wombateille, tasmanialaisille paholaisille, riikinkukoille, huijareille, leijonille, kirahveille, alligaattoreille ja monille muille. Voit ostaa tiimiltämme pienen määrän ruokaa, jonka avulla pääset lähelle ja lähelle kenguruitamme, kun ruokit niitä. Sinulla on myös mahdollisuus kokea kirahvien ruokinta, jossa pääset nauttimaan läheltä ja henkilökohtaisesti kirahviemme kanssa, kun ruokit niitä. Tutustu puistoon omalla ajallasi ja saat tilaisuuden oppia lisää monipuolisesta kokoelmastamme kuunnellessasi yhtä eläintenhoitajiemme puheista tai istu alas ja nauti eläinten katselusta.

Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

3. Hunter Valley: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour: Brokenwood Behind-The-Scenes Wine Tour

Nauti eksklusiivisesta viinikokemuksesta Brokenwoodissa, kun osallistut opastettuun ruoka- ja viiniparien maisteluun, kulissien takana tapahtuvaan viinitilakierrokseen ja maistat ennen julkaisua julkaistua viiniä suoraan tynnyristä. Opi lisää viinin ja ruoan yhdistämisestä sekä viininvalmistuksesta ja Brokenwood Winesin historiasta. Saavuttuasi Brokenwoodin kellarioven conciergeen matkasi alkaa intiimillä maistelulla yksityisessä maisteluhuoneessamme. Henkilökohtainen isäntänne opastaa teidät tutustumaan 6 Brokenwoodin ensiluokkaiseen viiniin (3 valkoista ja 3 punaista) samalla, kun nautitte 6 erikoisvalmisteista kanapésta. Sinulla on mahdollisuus tavata The Wood -ravintolan kokki, kun hän esittelee sinulle jokaisen ainutlaatuisen ruokayhdistelmän. Jatka kokemustasi tutustumalla viinitilan kulissien taakse, jossa opit kaikki viininvalmistuksen osa-alueet ja pääset syvälle Brokenwood Winesin historiaan. Kierros päättyy tynnyrihalliin, jossa sinulla on mahdollisuus maistaa Brokenwoodin viiniä suoraan tynnyristä.

Sydney: Hunter Valleyn viinitilojen päiväretki ruoanmaisteluineen

4. Sydney: Hunter Valleyn viinitilojen päiväretki ruoanmaisteluineen

Tutustu 3 Hunter Valleyn viinitilaan tällä yksityisellä päiväretkellä Sydneystä. Herkuttele aistejasi maistellessasi paikallisia erikoisuuksia. Hyödynnä tilaisuus ostaa Australian parhaita viinejä suoraan viinitiloilta. Nauti siitä, että sinut noudetaan kätevästi majapaikastasi Sydneyssä tai tapaat bussin keskeisellä paikalla sijaitsevassa kohtaamispaikassa. Rentoudu ilmastoidulla ajomatkalla taukopaikalla, jossa voit venytellä jalkojasi tai ostaa kahvia Oliver's Caféssa. Katsele idyllisiä maisemia matkalla jokaiselle Hunter Valleyn kolmelle viinitilalle, joilla pysähdyt. Sinulla on mahdollisuus ostaa maistiaisia puna- ja valkoviinilajikkeista jokaisessa upeassa paikassa. Pysähdy Hunter Valleyn kylässä, jossa sinulla on mahdollisuus ostaa mukava istumalounas viehättävässä paikallisessa kahvilassa. Suuntaa lounaan jälkeen houkuttelevaan Olive Centreen maistelemaan valikoimaa oliiviöljyjä, chiliä, chutneya ja suussa sulavia dippejä. Maista paikallisia palkittuja juustoja ja suklaata. Kun olet viettänyt ihastuttavan päivän maaseudulla, voit aloittaa matkasi takaisin majapaikkaasi Sydneyssä.

Hunter Valley: Tulloch Winesin 6 Shiraz-viinivuoden maistelu.

5. Hunter Valley: Tulloch Winesin 6 Shiraz-viinivuoden maistelu.

Tutustu syvällisesti Tulloch PDR Shiraziin, viiniin, josta Tullochin nimi on saanut alkunsa. Viinilähettiläs esittelee sinulle 6 PDR-viinivuosikertaa vanhasta uuteen (2007, 2009, 2010, 2011, 2014 ja 2017). Nauti runsaasta paikallisesta juusto- ja leikkelelautasesta. Kids Junior Tasting Experience (Lapsi) 15 dollaria - Anna lasten osallistua ja pidä heidät viihdyttämässä samalla, kun nautit viininmaistelusta. Tarjolla on erityisesti valmisteltu juniorimaistelu, jossa on 4 erilaista virvoitusjuomaa ja 4 sopivaa välipalaa (pähkinätön ja gluteeniton). Lapset istuvat samassa pöydässä kuin aikuisten viininmaistajaiset (huomioithan, että lasten on oltava aikuisen valvonnassa, kun he vierailevat tiloissa). Valitse tätä kokemusta varten Child-hinnoittelu. Teens Kombucha Tasting (Teini) $20 - Hienostunut kokemus, josta teinit ja muut ei-juojat voivat nauttia samalla, kun sinä nautit viininmaistajaisista. Valikoima Mailer McGuire -erikoiskombuchaa yhdistettynä paikalliseen juustolaatikkoon. Valitse tätä kokemusta varten Teini-ikäisten hinnoittelu.

6 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

6. 6 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

Tämä on valikoimamme lyhin lento, mutta se kattaa silti Hunter Valleyn viinialueen tärkeimmät nähtävyydet. Tämä lento sopii erinomaisesti perheille, jotka haluavat antaa lapsille helikopterikyydin, tai niille, jotka haluavat vain nopean yleiskuvan alueesta. Majoituspaikan nouto on myös saatavilla, ota yhteyttä ystävälliseen henkilökuntaamme, lisämaksuja saatetaan periä.

10 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

7. 10 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

Tämä lento on tarkoitettu niille, jotka haluavat kokea helikopterilennon jännityksen ja samalla ihailla viinimaan upeita maisemia. Näe lukemattomat viinitarhat, Broken Back Range ja Hunter Valleyn puutarhat tällä upealla lennolla.

1 tunti 45 minuuttia Helikopteri maisemalento Hunter Valley

8. 1 tunti 45 minuuttia Helikopteri maisemalento Hunter Valley

Tämä on perimmäinen helikopterikokemus, Aloitamme tämän matkan viehättävästä Hunter Valleysta, jäljitämme etelään, katamme Yengon, Dharugin ja Ku-ring-gain laajat kansallispuistot, katselemme Hawkesbury-joen kauniita hiekkakivijyrkänteitä, Seuraamme sitten Parramattain pilvenpiirtäjiä, ennen kuin seuraamme jokea alas yhdelle maailman ikonisimmista näköaloista, Sydneyn sataman silta suoraan edessä ja oopperatalo oikealla puolellamme. Pysyttelemme matalalla ja vilkutamme sillan kiipeilijöille, kun kuljemme ohi. Seuraavaksi on vuorossa North Head ja henkeäsalpaavat Northern Beaches - seuraamme rantaviivaa koko matkan ja pidämme silmällä delfiinejä ja satunnaisia haita, minkä jälkeen palaamme sisämaahan Hunterin viinialueelle. Tämä lento jättää sinut sanattomaksi ja haluaa lisää.

45 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

9. 45 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

Tutustu Newcastlen ja Lake Macquarien upeaan viinialueeseen ja upeaan rannikkoon. Aloitamme upeilla näkymillä viinialueelle, jossa on lukemattomia viiniköynnöksiä, oliiviviljelmiä, viinitiloja ja Broken Back Range -vuoristo, sitten suuntaamme aalloille, jossa näemme kauniin Macquarie-järven sekä Newcastlen upean rannikon ja Newcastlen kaupungin.... Kaunis lento, joka esittelee maaseutua, rannikkoa ja kaupunkia.

30 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

10. 30 minuutin helikopteri maisemalento Hunter Valley

Tämä 30 minuutin lento on tarkoitettu niille, jotka haluavat nähdä Hunter Valleyn viinitilan kauneuden ja kaivosten toiminnan. Aloitamme tutustumalla viinitarhoihin ja Broken Back -vuoristoon, minkä jälkeen lennämme hiilikaivosten yli, jossa näet kaivosteollisuuden laajuuden. Suurten koneiden toiminnan ja kaivosten koon vuoksi et tiedä, mihin katsoa.

10 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pokolbin, Ulkoilma-aktiviteetit

Ulkoilma-aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pokolbin?

Pokolbin: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pokolbin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.