Tekemistä kohteessa
Pompei

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Pompei: huippunähtävyydet

Pompei: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pompei parhaat nähtävyydet?

Kohteen Pompei parhaat nähtävyydet ovat:

Pompei: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pompei? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pompei : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 23 646 arvosteluun

Se oli hieno päivä, jolloin kaikki meni täydellisesti. Matkaoppaamme Giuseppina oli erityisen hieno, sydämellinen ja hyvin perillä oleva, joka selitti aina kaiken erittäin viehättävästi ja piti pienen ryhmän koossa. Kuljettaja Alessandro oli myös hyvä, joka kuljetti meitä turvallisesti Amalfitanan toisinaan seikkailunhaluisilla kaduilla. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltavaa ja erittäin rento, koska kaikki oli suunniteltu ja järjestetty. Joten saimme nauttia Pompejista ja kauniista Amalfin rannikosta huolettomasti.

Amazing trip to Pompeii and Vesuvius. The local quide Francesca was amazing in Pompeii. We were in a group of 4 and everyone agreed that she was special. Thank you :) The pick-up went very smoothly, driver was on time. Pompeii tour was super fun, and the lunch in between was a delicious Margherita Napolitean pizza with beverage of choice. Climb to Vesuvius was definitely worth it, and we had just perfect amount of time for it. We highly recommend this activity, it was 100% worth it.

Oppaamme Sandra oli erittäin informatiivinen kaikista paikoista, joita ohitimme matkallamme Pompejiin, ja hän myös antoi meille pienen kiertueen Pompejin cameo-korutehtaassa, mikä oli hienoa, hän auttoi myös meitä ostamaan lippujamme verkosta, koska he tekisivät. Älä päästä meitä sivustolle Sandra oli ykkösluokka käsitellessään tätä mahtavaa matkaa

I can warmly recommend this experience. The sites we visited were very interesting and our guides both in Pompeia and along the bus drive were friendly, helpful and professional. The schedule and practical issues worked well and our resting spots were also lovely.

Reissu oli kaikin puolin onnistunut, joka paikassa oli juuri sopivasti aikaa katsella, ja oppaiden tarinat ja kertomukset olivat todella hyviä! Sain erittäin paljon uutta tietoa ja näköalat Vesuviukselta olivat henkeäsalpaavat.