Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Pompei

Parhaat aktiviteetit

Pompei: huippunähtävyydet

Pompei: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pompei? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pompei : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 27 869 arvosteluun

Kaikki täydellinen, kiertue järjestetty pienimmillä yksityiskohdilla kohtauspaikasta, joka oli meille aivan hotellin sisäänkäynnin edessä Capriin saapumiseen asti, teimme myös 1 tunnin kiertueen vierailulla Faraglioniin ja kaikkiin Caprin nähtävyyksiin. kiertueella meillä oli 4 ilmaista tuntia kiertää saarta itsenäisesti, Marlene, oppaamme näytti meille kaiken, mitä voimme nähdä ilmaisilla tunneilla. Hän oli fantastinen, kaikki epäilykset voit kysyä ja hän osasi vastata, ystävällinen jopa ulkomaalaisten kanssa, mikä ei ole pieni asia, yksi sana WONDERFUL, ei vain hänen k koko HP TRAVEL -tiimille.

Exciting place to explore, and more value to the visit was to do it with an experienced guide. He took us also to less busy areas and was able to tell us interesting stories and answer our questions. The area is huge so bring water, a hat and good walking shoes. The only downside was that the tour ended in the middle of the area and we didn't have maps. So we got a bit lost and had to walk some extra to find the main gate. So perhaps take a map with you at the entrance.

Kumppanini ja minä kävimme tällä kiertueella viime viikolla, ja me molemmat todella nautimme siitä. Oppaamme Rob oli hyvin perillä ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Kuljettajamme Marius oli erittäin tehokas ja oli kiehtovaa seurata hänen navigoivan Positanoon johtavia kapeita, tuulisia teitä. Onnistuimme mahtumaan paljon yhteen päivään. Vaikka Pompeji-kiertueemme lopussa oli sade, onnistuimme silti näkemään kaiken, mitä halusimme!

Matkaoppaat veneessä ja veneestä tekivät fantastista työtä pitääkseen meidät kiireisinä, nesteytettyinä ja turvassa pitäen samalla hauskaa. Suosittelen tätä varausta paikallisille ja turisteille. Jokaisen sentin arvoinen. Veneet ovat hyvin huollettuja ja miehistö iloista porukkaa. Haluan myös kiittää Maralenea upeasta kokemuksesta minun ja 4 ystäväni puolesta

The guide was amazing and knew how to keep us entertained.