Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Pompei

Pompei: huippunähtävyydet

Aktiviteetit saatavilla

378 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/24

Pompei: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pompei parhaat nähtävyydet?

Pompei: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pompei? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pompei : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 36 207 arvosteluun

Kaikki täydellinen, kiertue järjestetty pienimmillä yksityiskohdilla kohtauspaikasta, joka oli meille aivan hotellin sisäänkäynnin edessä Capriin saapumiseen asti, teimme myös 1 tunnin kiertueen vierailulla Faraglioniin ja kaikkiin Caprin nähtävyyksiin. kiertueella meillä oli 4 ilmaista tuntia kiertää saarta itsenäisesti, Marlene, oppaamme näytti meille kaiken, mitä voimme nähdä ilmaisilla tunneilla. Hän oli fantastinen, kaikki epäilykset voit kysyä ja hän osasi vastata, ystävällinen jopa ulkomaalaisten kanssa, mikä ei ole pieni asia, yksi sana WONDERFUL, ei vain hänen k koko HP TRAVEL -tiimille.

Pompei on pakko! Emme olisi koskaan arvostaneet sen kokoa ja mittakaavaa ilman vierailua. Olen iloinen, että ostimme juuri pääsyliput kuten nyt olemme olleet, tiedämme, ettei sitä olisi ollut mahdollista kokea täysin 2/3 tunnin järjestetyllä matkalla. Pelkästään sisäänpääsylippujen ostaminen antoi meille mahdollisuuden viettää siellä koko päivän - ja luota minuun, sinun on tehtävä tämä, jotta pääset täysin historiaan.

Suosittelen! Kiva ja kompakti retkipäivä, erinomaisesti organisoitu vaikka matkustajat lipsuivat sovituista kokoontumisajoista. Kaikki oli todella selkeää, ystävällistä, hauskaa ja ihmisten tarpeet huomioivaa (ruokailut, tauot, wc). Ihmisten myöhästely ja Napolin ruuhkassa seisominen söivät aikaa Positanoon tutustumiselta.

Sivusto on kaunis ja hyvin säilynyt. Kahdessa tunnissa emme ole tehneet kaikkea. Toisaalta kesällä on todella kuuma, anna vettä, mutta tiedä, että paikalla on suihkulähteitä. Teimme vierailun ilman opasta, joten meillä ei ollut selitystä, mutta uppouduimme paikkaan ja se täytti meidät hyvin

Kaikki toimi loistavasti. En ollut ennen käyttänyt palvelua ja olin hiukan epäileväinen. Kaikki toimi kuitenkin hyvin. Englanninkielinen opas oli loistava.