Pompei
Liput

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pompei, Liput

Liput: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pompei?

Pompei: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pompei? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pompei : Mitä vierailijat sanovat

Rakastin ääniopasta, joten minulla oli paljon enemmän aikaa viettää Pompejissa. Olin tehnyt opastetun kierroksen 3 vuotta sitten, mikä oli hienoa, mutta he näyttävät sinulle vain pienen osan Pompejista (ei suurta teatteria, ei amfiteatteria esim.). Näin pääsin näkemään kaiken omaan tahtiin, ottaa kuvia ilman minua odottavaa porukkaa, kuunnella ääniopasta milloin halusin. Sinulla on myös todellinen live-kartta, joka näyttää missä olet kaupungissa kulloinkin. Upea tapa tutustua Pompejiin ja oppia siitä!

Lippujen ostaminen oli helppoa! Katso ohjeet ennen lähtöä. Pysäköinti on heti portin ulkopuolella! Olin myös käynyt siellä lasteni kanssa. Tämä ei ole niin lastenvaunuystävällinen. Erittäin suuria kiviä, jotka eivät ole tasaisia. Olet kuitenkin valmis missaamaan muutaman nähtävyyden, se voi olla hallittavissa.

Tällä e-lipulla pääset suoraan pääsisäänkäynnille skannaamaan. Siellä ne vaihdetaan ryhmälippuun. Meille se oli 2 henkilöä. Sisääntuloportilla skannaa kerran ryhmälippu, pyörivä palkki mahdollistaa ryhmälipussa mainitun määrän ihmisiä.

Rakastimme erityisesti opasta (ja kollegaamme, joka lähestyi meitä junamme viivästymisen vuoksi) heidän tietämyksestään ja ystävällisyydestään.

Saimme hyvän historiallisen yleiskatsauksen, ja meitä opastettiin Pompein läpi humoristisesti ja sitoutuneesti.