Pompei
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pompei, Päiväretket

Päiväretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pompei?

Pompei: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pompei? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pompei : Mitä vierailijat sanovat

Upea päivä alusta loppuun

Päivä alkoi, kun Josie tervehti meitä Napoli-hotellissamme, kuljettaja Andrea suunnisti liikennettä kerätäkseen muita matkustajia. Menimme ensin Vesuvius-vuorelle ja meille annettiin hyvät selkeät ohjeet saadaksesi parhaan hyödyn vierailusta. Vesuvius-vuori oli vierailun arvoinen. Seuraavaksi menimme lounaalle, pizza oli herkullinen ja punaviini täydensi sitä kauniisti. Seuraavaksi tapasimme Franscescan, joka oli oppaamme ympäri Pompeiota. Hän oli erittäin kiinnostava ja hauska ja osallistui kaikkiin ryhmän jäseniin. Pompein rauniot ovat erinomaisia ja ovat jälleen vierailun arvoisia. Kävin 78-vuotiaan äitini kanssa ja me molemmat nautimme joka minuutti. Kiitos jälleen Josielle, Andrealle ja Franscescalle.

Amazing trip to Pompeii and Vesuvius. The local quide Francesca was amazing in Pompeii. We were in a group of 4 and everyone agreed that she was special. Thank you :) The pick-up went very smoothly, driver was on time. Pompeii tour was super fun, and the lunch in between was a delicious Margherita Napolitean pizza with beverage of choice. Climb to Vesuvius was definitely worth it, and we had just perfect amount of time for it. We highly recommend this activity, it was 100% worth it.

I can warmly recommend this experience. The sites we visited were very interesting and our guides both in Pompeia and along the bus drive were friendly, helpful and professional. The schedule and practical issues worked well and our resting spots were also lovely.

Reissu oli kaikin puolin onnistunut, joka paikassa oli juuri sopivasti aikaa katsella, ja oppaiden tarinat ja kertomukset olivat todella hyviä! Sain erittäin paljon uutta tietoa ja näköalat Vesuviukselta olivat henkeäsalpaavat.