Pompei
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pompei, Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pompei?

Pompei: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pompei? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pompei : Mitä vierailijat sanovat

Se oli hieno päivä, jolloin kaikki meni täydellisesti. Matkaoppaamme Giuseppina oli erityisen hieno, sydämellinen ja hyvin perillä oleva, joka selitti aina kaiken erittäin viehättävästi ja piti pienen ryhmän koossa. Kuljettaja Alessandro oli myös hyvä, joka kuljetti meitä turvallisesti Amalfitanan toisinaan seikkailunhaluisilla kaduilla. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltavaa ja erittäin rento, koska kaikki oli suunniteltu ja järjestetty. Joten saimme nauttia Pompejista ja kauniista Amalfin rannikosta huolettomasti.

I can warmly recommend this experience. The sites we visited were very interesting and our guides both in Pompeia and along the bus drive were friendly, helpful and professional. The schedule and practical issues worked well and our resting spots were also lovely.

Reissu oli kaikin puolin onnistunut, joka paikassa oli juuri sopivasti aikaa katsella, ja oppaiden tarinat ja kertomukset olivat todella hyviä! Sain erittäin paljon uutta tietoa ja näköalat Vesuviukselta olivat henkeäsalpaavat.

Rakastimme erityisesti opasta (ja kollegaamme, joka lähestyi meitä junamme viivästymisen vuoksi) heidän tietämyksestään ja ystävällisyydestään.

Saimme hyvän historiallisen yleiskatsauksen, ja meitä opastettiin Pompein läpi humoristisesti ja sitoutuneesti.