Pompeji
Liput

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pompeji, Liput

Liput: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pompei?

Pompeji: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pompeji? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pompeji : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 100 arvosteluun

Rakastin ääniopasta, joten minulla oli paljon enemmän aikaa viettää Pompejissa. Olin tehnyt opastetun kierroksen 3 vuotta sitten, mikä oli hienoa, mutta he näyttävät sinulle vain pienen osan Pompejista (ei suurta teatteria, ei amfiteatteria esim.). Näin pääsin näkemään kaiken omaan tahtiin, ottaa kuvia ilman minua odottavaa porukkaa, kuunnella ääniopasta milloin halusin. Sinulla on myös todellinen live-kartta, joka näyttää missä olet kaupungissa kulloinkin. Upea tapa tutustua Pompejiin ja oppia siitä!

Oppaamme Sandra oli erittäin informatiivinen kaikista paikoista, joita ohitimme matkallamme Pompejiin, ja hän myös antoi meille pienen kiertueen Pompejin cameo-korutehtaassa, mikä oli hienoa, hän auttoi myös meitä ostamaan lippujamme verkosta, koska he tekisivät. Älä päästä meitä sivustolle Sandra oli ykkösluokka käsitellessään tätä mahtavaa matkaa

Lippujen ostaminen oli helppoa! Katso ohjeet ennen lähtöä. Pysäköinti on heti portin ulkopuolella! Olin myös käynyt siellä lasteni kanssa. Tämä ei ole niin lastenvaunuystävällinen. Erittäin suuria kiviä, jotka eivät ole tasaisia. Olet kuitenkin valmis missaamaan muutaman nähtävyyden, se voi olla hallittavissa.

Tällä e-lipulla pääset suoraan pääsisäänkäynnille skannaamaan. Siellä ne vaihdetaan ryhmälippuun. Meille se oli 2 henkilöä. Sisääntuloportilla skannaa kerran ryhmälippu, pyörivä palkki mahdollistaa ryhmälipussa mainitun määrän ihmisiä.

Rakastimme erityisesti opasta (ja kollegaamme, joka lähestyi meitä junamme viivästymisen vuoksi) heidän tietämyksestään ja ystävällisyydestään.