Pompeji
Rannikkoretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pompeji, Rannikkoretket

Rannikkoretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pompei?

Pompeji: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pompeji? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pompeji : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 699 arvosteluun

Upea päivä alusta loppuun

Päivä alkoi, kun Josie tervehti meitä Napoli-hotellissamme, kuljettaja Andrea suunnisti liikennettä kerätäkseen muita matkustajia. Menimme ensin Vesuvius-vuorelle ja meille annettiin hyvät selkeät ohjeet saadaksesi parhaan hyödyn vierailusta. Vesuvius-vuori oli vierailun arvoinen. Seuraavaksi menimme lounaalle, pizza oli herkullinen ja punaviini täydensi sitä kauniisti. Seuraavaksi tapasimme Franscescan, joka oli oppaamme ympäri Pompeiota. Hän oli erittäin kiinnostava ja hauska ja osallistui kaikkiin ryhmän jäseniin. Pompein rauniot ovat erinomaisia ja ovat jälleen vierailun arvoisia. Kävin 78-vuotiaan äitini kanssa ja me molemmat nautimme joka minuutti. Kiitos jälleen Josielle, Andrealle ja Franscescalle.

Amazing trip to Pompeii and Vesuvius. The local quide Francesca was amazing in Pompeii. We were in a group of 4 and everyone agreed that she was special. Thank you :) The pick-up went very smoothly, driver was on time. Pompeii tour was super fun, and the lunch in between was a delicious Margherita Napolitean pizza with beverage of choice. Climb to Vesuvius was definitely worth it, and we had just perfect amount of time for it. We highly recommend this activity, it was 100% worth it.

Vesuvius oli hieno kokemus, joskin mukana olisi voinut olla opas, joka olisi kertonut tulivuoresta ja sen edellisistä purkauksista ja esimerkiksi näyttänyt missä Pompeij vuorelta katsottuna sijaitsi. Nyt patikointi vuoren laelle oli itsenäinen kävelyretki. Lounas oli loistava! Annosvaihtoehtoja oli useampi, mutta ei liikaa. Pompeijin opastettu kierros olisi voinut kestää pidempäänkin. Opas siellä oli hyvä ja osasi kertoa mielenkiintoisia yksityiskohtia kaupungista.