Lisää päivät

Ponte Sisto

Ponte Sisto: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Rooma: Yksityinen kävelykierros

1. Rooma: Yksityinen kävelykierros

Poistu syrjäiseltä tieltä ja vältä väkijoukkoja tällä yksityisellä opastetulla kävelykierroksella Roomassa. Herätä sanonta "Kun olet Roomassa, tee kuten roomalaiset" eloon, kun löydät kaupungin salaisuuksia ja löydät trendikkäitä baareja. Tapaa oppaasi Ponte Sant' Angelossa sinulle sopivana aikana. Paeta sitten tavallisia turistiansaa pysymällä poissa väkijoukosta Colosseumin tai Pantheonin ulkopuolella ja kävelemällä sen sijaan piilotettuihin aukioihin ja paikallisiin putiikkeihin. Kun kävelet pitkin kuvankauniita katuja, huomaat tuskin, että Rooma on yksi Euroopan vierailluimmista kaupungeista. Kulje rauhallisilla kujilla joidenkin vanhimpien kaupunginosien alueella löytääksesi upeita baareja ja ravintoloita sekä autenttisemman paikallisen kulttuurin. Kiertue voidaan räätälöidä oman tahdin ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan, mutta ehdotettu reitti vie sinut viihtyisälle kadulle, joka on täynnä pieniä putiikkeja, ja edelleen piilotettuun kirjastoon, jossa on upea puutarha. Myös paikalliset panimot ovat mukana matkalla. Kävele sitten paikallisia baareja täynnä olevia katuja pitkin ja astu olutkahvilaan ja panimoon. Kävele Ponte Siston poikki istuaksesi Trasteveren aukiolle ja nauttiaksesi jäätelöstä. Palaa kaupungin keskustaan Isola TIberinan kautta.

Rooma: Trastevere ja roomalainen getto Opastettu kävelykierros.

2. Rooma: Trastevere ja roomalainen getto Opastettu kävelykierros.

Seikkailumme alkaa viehättävältä Piazza Mastai -aukiolta, jossa tapaat asiantuntevan oppaan ja matkakumppanisi. Tämä aukio antaa täydellisen pohjan tutustumisellemme Trasteveren boheemille ja eloisalle kadulle. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Piazza Santa Maria Trasteveressä, jossa sijaitsee henkeäsalpaava Santa Marian basilika. Tämä 1200-luvulta peräisin oleva arkkitehtoninen helmi tarjoaa valloittavia mosaiikkeja ja seesteisen suihkulähteen sen keskellä, ja sen kauneus saa sinut lumoutumaan. Seuraavaksi saavumme Piazza Trilussalle, vilkkaalle aukiolle, joka on saanut nimensä suuren roomalaisen satiirirunoilijan Carlo Alberto Salustrin mukaan, joka tunnetaan nimellä Trilussa. Täällä koet vilkkaan paikallisen elämän katutaiteilijoineen ja vilkkaine tunnelmineen, jotka esittelevät osan Rooman kulttuuria. Valmistaudu hämmästelemään Palazzo Farnesen loistoa, renessanssin mestariteosta, joka huokuu eleganssia. Sen monumentaalinen julkisivu esittelee merkittäviä teoksia suurimmilta taiteilijoilta, kuten Sangallolta ja Michelangelolta. Sen jälkeen vaellamme historiallisella Campo de' Fiori -aukiolla, joka on täynnä roomalaista historiaa ja vilkasta markkinatunnelmaa. Jatkamme matkaa syvemmälle Rooman historiaan, ja saavumme juutalaisgettoon, jolla on syvällinen kulttuurinen merkitys. Näillä kaduilla kaikuvat tarinat ovat kiehtovia, sillä juutalaisyhteisö on kukoistanut täällä vuosisatojen ajan. Gettossa kohtaamme Rooman suuren synagogan, joka on arkkitehtuurin ihme, joka symboloi voimaa ja kestävyyttä. Viimeinen kohteemme on Marcelluksen teatteri, muinainen roomalainen amfiteatteri vuodelta 13 eaa. alkaen. Koko matkan ajan Rooman rikas historia, taide ja kulttuuri kiehtovat sinua ja luovat unohtumattomia muistoja, kun tutkimme sen viehättäviä katuja ja arkkitehtonisia ihmeitä.

Rooma: Roomassa: Yksityinen ruokakierros paikallisen oppaan kanssa

3. Rooma: Roomassa: Yksityinen ruokakierros paikallisen oppaan kanssa

Syö itsesi läpi Rooman kulinaarisen näyttämön yksityisellä ruokakierroksella. Lähde herkulliselle matkalle, kun maistat 10 parasta paikallisten rakastamaa ruokaa: suolaisesta makeaan ja paikallisiin juomiin; tämä kiertoajelu jättää jokaisen ruokahullun tyytyväiseksi.Hyvinvointikierroksella ei ole mitään hätää. Haukkaa suupala perimmäisiä klassikoita, klassista puhvelimozzarellaa ja gelatoa, ja maistele niitä niiden aidossa, paikallisessa maussa. Jokainen maistiainen on paikalliselle keittiölle tyypillinen ja ruokaan intohimoisesti suhtautuvan paikallisen oppaan käsin valitsema. Käy ruokapysähdysten välissä Siston sillalla, Piazza Trilussalla, Farnesen palatsissa, S. Maria in Trasteveren kirkossa sekä muissa merkittävissä paikoissa ja opi niiden historiasta ja kulttuurisesta merkityksestä asiantuntevalta oppaaltasi.

Rooma: Juutalainen geto ja Trasteveren pienryhmäkierros

4. Rooma: Juutalainen geto ja Trasteveren pienryhmäkierros

Tutustu kiehtovaan entiseen juutalaisgettoon ja Rooman viehättävään Trasteveren kaupunginosaan 2 tunnin kierroksella, johon voi osallistua vain 6 henkilöä. Tiber-joen varrella sijaitseva Rooman juutalaiskaupunginosa on läntisen maailman vanhin. Arkkitehtuuriltaan ja historialtaan rikas kävelykierroksesi kulkee Rooman kansalaisten jalanjäljissä ja alkaa aukiolta, jossa monet nuoret paikalliset roomalaiset kokoontuvat nykyään - Piazza Trilussa. Lähde matkallesi tämän uskomattoman kulttuuri- ja historiarikkaan kaupunginosan läpi ja tutustu Santa Marian basilikaan. Mene seuraavaksi Isola Tiberinaan keskellä Tiber-jokea ja opi, miten täällä sijaitsi juutalaisgetto muinaisessa Roomassa. Oppaasi vie sinut ulkoilmateatteriin Teatro Marcelloon, joka rakennettiin Rooman tasavallan loppuaikoina. Ihaile Portico d'Ottaviaa, joka aikoinaan ympäröi Jupiter Statorin ja Juno Reginan temppeleitä. Ihaile lopuksi Rooman suurta synagogaa, joka on edelleen Rooman juutalaisen elämän keskus. Ennen kierroksen päättämistä nauti kokemuksestasi herkullisella kahvilla tai gelatolla meillä!

Trasteveren ja juutalaisen gheton kierros

5. Trasteveren ja juutalaisen gheton kierros

Aloita kiertoajelu Tempio Maggiore di Roma -kirkosta, joka tunnetaan myös Rooman suurena synagogana ja on merkittävä arkkitehtoninen helmi vuodelta 1904. Tutustu kaupungin rikkaaseen juutalaiseen perintöön tutustuessasi tähän upeaan rakennukseen. Seuraavaksi voit tutustua historialliseen juutalaisgettoon, joka on yksi maailman vanhimmista, ja vaeltaa sen viehättävillä kapeilla kaduilla, jotka ovat kuuluisia ainutlaatuisesta kulttuuristaan ja ruokakulttuuristaan. Älä jätä väliin Octavian portikkoa, historiallista roomalaista rakennusta, joka edustaa roomalaisen ja juutalaisen historian yhdistymistä. Kävele rauhassa Ponte Siston, muinaisen kävelysillan, yli, joka tarjoaa lumoavat näkymät kaupunkikuvaan sen tunnusomaisen keskeisen oculuksen ansiosta - täydellinen paikka ikimuistoisten valokuvien ottamiseen. Jatka matkaasi oppaasi kanssa ja saavu vilkkaalle Piazza Trilussa -aukiolle Rooman boheemissa Trasteveren kaupunginosassa. Tämä vilkas aukio on tunnettu roomalaiselle runoilijalle Trilussalle omistetusta muistomerkistään. Lähistöllä sijaitsee veneenmuotoinen Tiberin saari, jossa sijaitsee seesteinen Pyhän Bartolomeuksen basilika. Päätä matkasi vierailemalla Santa Maria in Trasteveren basilikassa, joka on yksi Rooman vanhimmista kirkoista. Ihaile sen hienoja kultaisia mosaiikkeja ja rauhallista tunnelmaa, joka on osoitus kaupungin kestävästä kristillisestä historiasta.

Kulinaarinen Kickstart Yksityinen Rooman kierros

6. Kulinaarinen Kickstart Yksityinen Rooman kierros

Oletko ensimmäistä kertaa Roomassa ja haluat välttää turistiruoan ansoja? Anna paikallisen oppaan esitellä sinulle maukkaat roomalaiset ruokalajit. keittiöön tällä kulinaarisella aloituskierroksella. Pääset maistamaan joitakin paikallisten suosimia klassisia ruokia ja juomia. Nauti erilaisista maistiaisista, kuten gelatosta ja pizzaviipaleesta. Paikallinen oppaasi on ruoka-asiantuntija ja on laatinut sinulle erityisen "menun"! Eikä unohdeta kaupungin kohokohtia. Lähde Ponte Sistolta ja Piazza Trilussalta ja saat täydellisen kuvan Roomasta, joka sävyttää loppuelämääsi. Withlocals Culinary Kickstart Tour™ on yksi Withlocalsin tunnusomaisista kiertomatkoista, joita on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Teemme yhteistyötä intohimoisten paikallisten oppaiden kanssa, jotka ansaitsevat reilun palkkion. Tuemme paikallistaloutta tarjoamalla vain paikallisia tuotteita ja estämme yliturismin vain pienillä, ei-tunkeutuvilla ryhmillä. Kiertoajelumme ovat hiilineutraaleja ja kaukana tavallisista turistireiteistä.

Ponte Sisto: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ponte Sisto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.