Suosittelemamme elämykset kaupungissa Port Arthur

Port Arthurista: Tasman Island Wilderness Cruise

1. Port Arthurista: Tasman Island Wilderness Cruise

Lähde risteilylle, joka purjehtii eteläisen pallonpuoliskon korkeimpien pystysuorien merikallioiden alla Cape Pillarissa. Tutustu vesiputouksiin, kalliomuodostelmiin, holvikaariin ja syvänmeren luoliin. Risteily pitkin rannikkoa, joka on osa Tasmanin kansallispuistoa. Tutustu monenlaisten villieläinten kotiin, mukaan lukien satoja hylkeitä, vaeltavia valaita ja tuhansia merilintuja. Mihin aikaan vuodesta tahansa näet todennäköisesti sukellusuutujen, tuulessa pyörivien albatrossien ja merikotkien, kallioilla pesivien merimetsojen ja muuttohaukkojen ruokintahuiman tai veneen keula-aaltossa surffaavien leikkisten delfiinien joukon. Nauti risteilystä aluksella, jossa on katettu ulkona porrastetut istuimet, jotta saat erinomaisen yleisnäkymän ja yhteyden ympäristöön.

Tasmanin niemimaan kiertoajelu, risteily ja Port Arthurin historiallinen paikka

2. Tasmanin niemimaan kiertoajelu, risteily ja Port Arthurin historiallinen paikka

Kokea Tasmanin niemimaan parhaat puolet informatiivisella ja viihdyttävällä päiväretkellä Hobartista. Matka Hobartista Port Arthuriin kestää 1,5 tuntia mukavassa linja-autossa. Nauti aamutee Tasmanin niemimaalla. Kiipeä erikoisvalmisteiseen veneeseen unohtumattomalle 3 tunnin erämaaristeilylle. Retkeile Port Arthurin ja Eaglehawk Neckin välisellä upealla rannikolla. Etsi hylkeitä, vaeltavia valaita, merilintuja tai jopa delfiinejä. Vietä risteilyn päätteeksi 3 tuntia Port Arthurin historiallisella alueella. Sinulla on aikaa lounaalle paikan päällä ja tutkia paikkoja ennen paluumatkaa Hobartiin. Sinut viedään takaisin Hobartiin tai hotelliisi noin klo 18.00.

Hobart: Koko päivän kierros Port Arthuriin sisäänpääsyllä

3. Hobart: Koko päivän kierros Port Arthuriin sisäänpääsyllä

Lähde kiertueelle, joka on täynnä kontrasteja – vakuuttavia tarinoita vankien ankarasta elämästä yhdistettynä Tasmanin niemimaan henkeäsalpaaviin maisemiin. Intohimoiset tasmanialaiset kuljettajaoppaasi viihdyttävät sinua henkilökohtaisilla oivalluksilla ja tiedoilla villieläimistä ja muista kiinnostavista paikoista bussimatkan aikana ja ovat valmiina auttamaan sinua koko päivän. Hobartista ylitä Tasman Bridge ja suuntaa Coal River Valleyyn, palkitulle viinialueelle, historiallisen Richmondin kaupungin läpi lyhyellä valokuvapysähdyksellä kuuluisalla vankien rakentamalla Richmond Bridgellä. Vieraile Tasmanin kansallispuistossa, jossa voit ihailla Tasman Archin spektaakkelia ja nauttia upeista näkymistä karulle rannikolle. Ihaile Pirates Bay Lookoutin upeita näkymiä. Kun saavut Port Arthuriin, liity opastetulle kävelykierrokselle historiallisella vankilassa, jossa pääset yli 30 kunnostettuun rakennukseen ja raunioon. Katso rangaistuslaitos, erillinen vankila, komentajan talo, kirkko ja paljon muuta. Vieraile tulkkauskeskuksessa, jossa on interaktiivisia näyttelyitä ja näyttelyitä, ja seuraa vangin tuskallista elämää. Nauti risteilystä Carnarvonin lahdella Isle of the Deadin ympärillä. Osta lounas, jossa on runsaasti aikaa hiljaiseen mietiskelyyn kauniisti hoidetuissa puutarhoissa ja tutustua Port Arthurin moniin kunnostettuihin historiallisiin rakennuksiin. Kysy kuljettajaltasi valinnaisesta, mukana tulevasta merkittävästä luolakierroksesta. Lauantaisin kiertue sisältää vierailun Hobartin Salamancan markkinoille. Nauti ostoskokemuksesta tällä suositulla, värikkäällä ulkotorilla. Sinulla on aikaa tutustua markkinoihin rauhassa noin 2 tuntia. Sitten sinun tulee tavata bussiasi klo 11.00 jatkaaksesi Port Arthurin kiertueella ja saada käsitys Australian vankilatuosta ja Tasmanian varhaisesta asutuksesta. Lauantain kiertue ei sisällä luolakierrosta tai käyntiä Richmondissa.

Port Arthurin historiallinen alue, pääsylippu

4. Port Arthurin historiallinen alue, pääsylippu

Koe Port Arthur Historic Site, joka on palkittu historiallinen nähtävyys. Vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Nipalunassta, Turrakanan Hobartista ja Tasmianian niemimaalta sijaitsevalla historialliselta alueelta löydät yli 30 rakennusta, rauniota ja entisöityä taloa, jotka sijaitsevat upealla 40 hehtaarin alueella. Kierrokselle kannattaa varata tarpeeksi aikaa, jotta voit kokea kaikki Port Arthurin elämykset. Varaamasi liput oikeuttavat päiväajan sisäänpääsyyn kahtena perättäisenä päivänä. Lippuihin kuuluu myös itsenäinen audiokierros, satamaristeily sekä alueella asiantuntijoiden johtamat opastuspuheet. Elämyksesi alkaa Port Arthur Gallerystä. Galleriasta saat joko vangin, sotilaan tai uudisasukkaan hahmokortin, jotka edustavat rangaistusasemalla aikaa viettäneiden hahmojen roolia. Tutustu Port Arthurin asukkaiden historiaan ja tarinaan, ja näe esineitä jotka on löydetty alueelta. Koe Port Arthur Experience -elämys samalla, kun tutustut omaan tahtiisi puutarhoihin sekä raunioihin. Tutustu upeasti kuratoitujen talomuseoiden kokoelmiin asiantuntevien oppaiden johdolla, jotka kertovat esitysten aikana kokoelmien tarjonnasta. Koe vankien elämään 1700-luvulla lyhyen satamaristeilyn aikana. Kuuntele historiallista kommenttiraitaa samalla, kun näet Isle of the Deadin, satamatelakan ja Point Puerin, jossa oli Brittien ensimmäinen poikien vankila.

Tasmania: 7-päivän Tasmanian kohokohtien kiertomatka

5. Tasmania: 7-päivän Tasmanian kohokohtien kiertomatka

Päivä 1: Hobartista Strahaniin Lähtö Hobartista, ja Tasmanian/lutruwitan kiertomatkasi alkaa Mount Fieldin kansallispuistosta. Kävele maailman korkeimpien eukalyptuspuiden keskellä ja tutustu Russellin putouksiin. Uskomattomat maisemat jatkuvat St Clair -järvellä (Australian syvin makean veden järvi) ja Franklin-Gordon Wild Rivers -kansallispuistossa. Tutustut Tasmanian kaivoshistoriaan Queenstownissa ennen kuin saavut Strahanin kylään, jossa vietämme seuraavat kaksi yötä. 2. päivä: Villi länsirannikko Tutustu länsirannikon villiin ja karuun rannikkoon ja sademetsiin. Kävele Tasmanian korkeimmalle vesiputoukselle, Montezuma Fallsille, muinaisissa Tarkine/takayna-sademetsissä. Rannikolla tutustumme Henty Sand Dunesiin ja Tasmanian pisimpään hiekkarantaan Ocean Beachiin. Tai voit tänään valita erinomaisen luontoristeilyn kauniilla Gordon-joella (omalla kustannuksella). 3. päivä: Cradle Mountainista Launcestoniin. Tutustu Cradlen alpiiniseen ja jäätikön kaiverruttamaan erämaahan etsiessäsi wombatteja, ahneja ja muita tasmanialaisia villieläimiä. Valitse useista maailmanluokan kävelyretkistä, kuten Marion's Lookoutin huipulle johtava polku tai Dove Lake -reitti. Myöhemmin tänään ajamme Launcestonin kaupunkiin Sheffieldin värikkään kaupungin kautta, joka tunnetaan seinämaalausten kaupunkina. 4. päivä: Launcestonista Bichenoon Tutustu Launcestonin ihastuttavaan Cataract Gorgeen, joka on loistava paikka nähdä wallabyjä. Matkusta Bay of Fires/larapunaan ja tutustu maan henkiseen yhteyteen Tasmanian aboriginaaliväestön kanssa. Kävele koskemattomalla valkoisella hiekalla, jonka turkoosissa vedessä on silmiinpistäviä oransseja lohkareita. Vietämme yön Bichenossa, pikkupingviinien kodissa. 5. päivä: Freycinetin kansallispuisto Kävele Wineglass Bayhin tai kiipeä Mount Amosin huipulle. Vierailemme Cape Tourvillen majakalla ennen paluuta Hobart/nipalunaan. 6. päivä: Tasmanian Devils, Richmond ja Wellington Park (Wellington Park). Tänään tapaamme tasmanianpaholaisia Bonorongin villieläinten suojelualueella, minkä jälkeen tutustumme Richmondin perinnekylään. Takaisin Hobartissa näytämme sinulle joitakin suosikkipaikkojamme Mount Wellingtonilla/kunanyissa. Illalla voit rentoutua yhdessä Hobartin historiallisista pubeista tai ravintoloista. 7. päivä: Port Arthur ja Tasmanin niemimaa Tutustu Tasmanin niemimaan/turrakanan jylhiin rannikkomaisemiin ja eeppiseen vankien historiaan. Vieraile Port Arthurissa, joka on Australian parhaiten säilynyt vankien siirtokunta. Myöhemmin tänään kävelemme upealle Crescent Baylle, ennen kuin palaamme Hobartiin.

Port Arthur Shuttle ja Tasmanin nähtävyyksien kiertoajelu

6. Port Arthur Shuttle ja Tasmanin nähtävyyksien kiertoajelu

Käy kätevä sukkulakuljetus Port Arthurista Hobartiin. Matkusta mukavasti ilmastoidussa ajoneuvossa, jota ajaa ystävällinen paikallinen kuljettaja.Matka on mukava. Kyytiin noustuasi voit lähteä matkalle Port Arthuriin. Pysähdy matkan varrella Eaglehawk Neckin Pirates Bayn näköalapaikalla ja Dog Line -muistomerkillä nauttimaan maisemista ja ottamaan upeita valokuvia. Seuraava pysähdys saa makeanhammasten suupielet vetistymään, kun vierailet Tasmanian Chocolate Foundryn luona. Suklaatehtaan jälkeen voit tutustua kauniiseen Port Arthurin laventelifarmiin. Tutustu Tasmanian laventelista valmistettuihin ainutlaatuisiin käsintehtyihin tuotteisiin ja kävele maisemallisella laventelipolulla. Seuraavaksi vieraile Port Arthurin historiallisella alueella. Uppoudu Australian parhaiten säilyneen rangaistussiirtokunnan kiehtovaan, rikkaaseen ja synkkään historiaan. Pääsymaksu on omalla kustannuksellasi, ja se sisältää 35 minuutin opastetun kävelykierroksen ja 20 minuutin satamaristeilyn. Jos tulit hakemaan historiaa, nauti Port Arthur Historic Siteen tutustumisesta täydet neljä tuntia. Jos kuitenkin haluat vielä yhden elämyksen lisää, voit hypätä takaisin bussiin 3 tunnin kuluttua ja tehdä retken Remarkable Cave -luolaan. Vain 8 minuutin ajomatkan päässä sinua tervehtii Maingon Bayn upea näkymä. Näköalapaikalla voit ihailla poikkeuksellisia näkymiä Penguin Rocksille ja lahdelle. Laskeudu 115 askelmaa alas katsomaan Remarkable Cave -luolaa näköalatasanteelta, jossa muinaiset hiekkakivijyrkänteet ympäröivät sinua. Palaa takaisin historialliselle paikalle noutamaan loput matkustajat ja palaa sitten myöhään iltapäivällä Hobartiin.

Hobartista: Port Arthur ja Tasmanian Devil Unzoo -päiväretki

7. Hobartista: Port Arthur ja Tasmanian Devil Unzoo -päiväretki

Matkusta kanssamme Hobartista Tasmanin niemimaalle, jossa Eteläisen valtameren voima on kaiverruttanut kallioon upeita luolia ja kaaria. Tutustu Tassien rannikkoon sen karuimmasta päästä. Se vie henkeäsi. Vietä aamu kävellen 300 metriä korkeita kallionhuippuja pitkin ja pysähdy majesteettisille näköalapaikoille katselemaan, kuinka jättiläisaallot törmäävät doleriittikallioihin. Vieraile Pirates Bayssä, Waterfall Bayssä, Tasman Archissa ja kuuluisalla Devil's Kitchenillä, jolloin kaikki parhaat näkymät jäävät pois listalta. Tasmanian Devils on lihansyöjäeläin, jota tavataan vain Tasmaniassa. Ne näyttävät pieniltä karhuilta ja ovat yhtä ärhäkkäitä, ja niillä on yksi eläinkunnan voimakkaimmista puremista. Tällä toiminnantäyteisellä kiertomatkalla, johon sisältyy retki Tasmanian Devil Unzoo -eläintarhaan, pääset lähelle ja lähelle näitä ikonisia eläimiä, jotka ovat räkäisessä ruokintavimmaisuudessaan! Voit myös ruokkia wallabeja käsin, osallistua Birds of the Bush -esitykseen ja oppia paikallisesta eläimistöstä Unzoon intohimoiselta henkilökunnalta, ennen kuin lähdet tutkimaan Port Arthurin historiallista aluetta. Seuraavaksi on vuorossa Port Arthur, jonka moitteettomasti säilyneet rauniot tarjoavat hyytävän katsauksen elämään tasmanialaisena vankina. Tutustu tähän maailmanperintöön kuuluvaan ulkoilmamuseoon neljän tunnin ajan, johon sisältyy ilmainen satamaristeily Kuolleiden saaren ympäri ja kiehtovia keskusteluja paikan päällä. Viimeinen pysähdyspaikkamme on ohittamaton Richmond, historiallinen kylä, joka on täynnä viehättäviä kivirakennuksia, vanhoja tikkarikauppoja ja Australian vanhinta siltaa! Tämän hiekkakivikaunottaren rakensivat vangit, ja sen uskotaan kummittelevan. Sinä saat päättää. Pirullisen hyvä päivä.

Tasmanin niemimaan päiväretki risteilyllä ja piruilla Hobartista käsin

8. Tasmanin niemimaan päiväretki risteilyllä ja piruilla Hobartista käsin

Kokeile Tasmanin niemimaan kohokohtia päiväretkellä Hobartista. Matka Hobartista Port Arthuriin kestää 1,5 tuntia mukavassa linja-autossa. Nauti aamutee Tasmanin niemimaalla. Kiipeä erikoisvalmisteisen veneen kyytiin unohtumattomalle 3 tunnin erämaaristeilylle. Retkeile Port Arthurin ja Eaglehawk Neckin välisellä upealla rannikolla karuista merijyrkänteistä vesiputouksiin, kalliomuodostelmiin, kaariaukkoihin ja syvänmeren luoliin. Saatat nähdä hylkeitä, vaeltavia valaita, merilintuja tai jopa leikkisän delfiinilauman, joka surffaa veneen keula-aallokossa. Nauti risteilyn päätteeksi lounas paikallisessa ravintolassa ennen kuin suuntaat Tasmanian Devil Conservation Parkiin. Vietä osa iltapäivästä puistossa ennen paluumatkaa Hobartiin, jossa sinut jätetään hotellille.

Port Arthur: Isle of the Dead Cruise -risteilyn kanssa

9. Port Arthur: Isle of the Dead Cruise -risteilyn kanssa

Ylitä Tasmanin silta ja suuntaa Tasman Highwayta Pittwater Causewayn yli Forestierin niemimaalle. Ihaile Pirates Bayn, Eaglehawk Neckin ja Norfolk Bayn koskematonta kauneutta. Vieraile Abel Tasmanin kansallispuistossa, jossa voit ihmetellä Tasman Archin näyttävyyttä ja nauttia upeista näkymistä karulle rannikolle. Hämmästyt Devil's Kitchenin suuruudesta. Tutustu Port Arthuriin, jossa teet opastetun kävelykierroksen historiallisella vankilapaikalla ja pääset tutustumaan yli 30 kunnostettuun rakennukseen ja raunioihin. Näe rangaistuslaitos, erillinen vankila, komentajan talo ja kirkko.

Hobartista: Port Arthur, Richmond, & Tasman Peninsula Tour (Tasmanin niemimaa)

10. Hobartista: Port Arthur, Richmond, & Tasman Peninsula Tour (Tasmanin niemimaa)

Vieraile Port Arthurin historiallisella alueella, joka on osa Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvaa Australian vankilakohteita, tällä päiväretkellä Hobartista. Tutustu paikan historiaan vankisiirtokuntana kävelykierroksella, vieraile raunioilla ja entisöidyissä rakennuksissa ja ihaile Tasmanin niemimaan rannikkomaisemia. Nouda itsesi Hobartin hotellistasi ja aloita vierailulla Richmondin hyvin säilyneeseen siirtomaakylään. Näe Australian vanhin silta ja käytä tilaisuus kahvitteluun Richmondin leipomossa. Suuntaa etelään Tasmanin niemimaalle ja ihaile Pirates Bayn näköalapaikkaa ja tesselloituja jalkakäytäviä. Saavuttuasi Port Arthur Historic Siteen voit tutustua vankien siirtokunnan tarinaan ja vankielämän pelottavaan todellisuuteen säilyneiden vankilan raunioiden keskellä. Lähde risteilylle satamaan nähdäksesi paikan eri näkökulmasta ja nauti ylimääräisestä ajasta omatoimiseen tutustumiseen.Hyväksyttiin. Palatessasi Hobartiin pysähdy Port Arthurin laventelifarmilla, jossa voit maistaa laventelijäätelöä ja tutustua laventelipeltoihin. Tutustu lopuksi Tasman Archin, Devil's Kitchenin ja Blow Holen geologisiin muodostelmiin ennen kuin ratsastat takaisin hotelliisi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Port Arthur

Parhaat aktiviteetit

Port Arthur: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

17 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Port Arthur: Koe enemmän

Näytä kaikki

Port Arthur: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Port Arthur? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.