Port of Rethymno

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Port of Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Port of Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 195 arvosteluun

Se oli jännittävä päivä, jolla oli paljon nähtävää :) Valitettavasti lautalla näytti olevan ongelma, ja ajoimme 3,5 tuntia 2,5 tunnin sijasta ja saimme sitten tunnin vähemmän saarella :( Lautta on valitettavasti vanha ja likainen, ei se Suuri. Organisaatio oli kunnossa, mutta meiltä puuttui joitain luetteloita, vaikka olimme varanneet 2 viikkoa etukäteen. Kuponkien vaihto lippuun lauttasatamassa oli hieman hankalaa. Matkaopas oli mukava ja antoi vinkkejä, linja-autonkuljettaja kapeilla kaduilla ja monilla turistibusseilla! Tarjous on päivitettävä, veneretkeä ei enää tarjota. Sinun on myös päätettävä saavuttaessa, haluatko mennä rannalle.

Hyvin järjestetty retki, hyvä opas.

Aikataulu Santorinilla on hiukan kiireinen, koska laivamatka vie aika ison osan ajasta, kaikkineen noin 6 tuntia. Mutta hyvin järjestetty retki, muutamilla vaihtoehtoilla viettää iltapäivää. Paikallinen matkanjärjestäjä lähetti sähköpostiin erillisen lipun sekä kartan mistä laiva lähtee. Jos haluaa tutustua rauhallisemmin saareen ja nauttia upeasta auringonlaskusta, kannattaa varata hotellista huone ja yöpyä saarella. Tosin Rethymnonista ei kulje Santorinille (ja takaisin) laivoja kuin lauantaisin ja tiistaisin, joten paluu yhden yön yöpymisen jälkeen esim. Iraklioniin josta reilu tunnin matka linja-autolla Rethymnoniin.

Matka oli todella mukava! Se on ehdottomasti sen arvoista. Oian kaupunki oli todella unelma. Valitettavasti sinulla ei ollut niin paljon aikaa tarkastella kaikkea siellä, joten matka, jos haluat myös nähdä mustan rannan, oli hieman stressaava. siihen on vain sopeuduttava. Päästäkseen saarelle ja katsomaan kolmea eri kohtaa ... reitillä on yksinkertaisesti paljon aikaa jäljellä. Muuten todella hyvin järjestetty ja todella matkan arvoinen. Talot ja kaupunki yksinkertaisesti repivät kaiken irti. muuten tosi hienoa!

Getyourguiten kanssa kaikki oli erinomaista Matka Santoriniin oli unelma !! Ehdottomasti sen arvoinen Viestintä platanos -kiertueilla oli kuitenkin vähiten sanottuna huono. He lähettivät minulle sähköpostin väärin CITY -lähdössä, jättäen huomiotta sähköpostini, whatsapp -viestini .... todella huono

Super opastettu kierros, ystävällinen gide. Suuri seikkailu ja jännittävä tarina. Kiehtova kaupunki ja upea arkkitehtuuri ovat päättäneet tulivuorimatkasta. Oli hieno puisen aluksen kanssa, mutta valitettavasti meille ei sanottu, että voit uida siellä aluksesta. Muuten se oli hieno kokemus