Valitse päivämäärät

Port Vell

76 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Port Vell: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Port Vell? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Port Vell : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 20 609 arvosteluun

Epäilemättä paras tapa tutustua Barcelonaan nopeasti käymällä läpi eniten turistikohteita, ja mahdollisuus mennä ulos ja vierailla jokaisessa niistä. Kaikissa istuimissa on radio, josta voit valita haluamasi kielen. Kun käyt läpi paikkoja, annetaan lyhyt historiallinen selitys kyseisestä sijainnista. Ainoa miinus on aukioloajat. Viimeinen osa päättyy klo 19 ja ainakin tähän kesän aikaan sen pitäisi olla pidempi aikataulu ainakin Barcelonan keskustassa. Suosittelen ostamaan 48 tuntia, jotta sinulla on enemmän aikaa tutustua kaikkiin paikkoihin rauhallisesti.

Otimme 48 tunnin passin ja teimme 2 eri reittiä 2 erillisenä päivänä. Reitit ovat täydellisiä, ja ne vievät sinut juuri minne haluat, nähdäksesi kaikki Barcelonan nähtävyydet, ja voit jäädä pois nähdäksesi asioita ja palata takaisin milloin haluat. Se on mielestäni paras tapa nähdä kaupunki. Osa kaiuttimista ei aina toimi, ja kuulokkeiden kanssa joutuu puuhailemaan, mutta kaiken kaikkiaan

Äänioppaassa on erittäin mielenkiintoista musiikkia välissä, eikä se ole varsinainen munan keltainen, mutta muuten kaikki sujui ongelmitta. Bussit ovat erittäin kiireisiä ja löysimme aina paikan ylhäältä. Muuten voit odottaa muutaman minuutin seuraavaa. Suositellaan ehdottomasti, jos sinulla ei ole paljon aikaa Barcelonassa, et pidä kävelystä tai haluat saada yleiskuvan kaupungista.

Upea kokemus, meillä ei ollut paljon aikaa Barcelonassa, joten se on 100% suositus.. Kävimme yhdessä päivässä monissa paikoissa, jotka olisivat mahdottomia ilman bussia.... Palvelu perusturistille PS. Ja jos olet onnekas pysyä monta päivää. Älä kuitenkaan epäröi ottaa sitä, sillä on lippuja jopa 3 päiväksi. Erinomainen

Barcelonassa on kaksi vastaavaa palveluntarjoajaa, katso reitit ja päätä itse. Meillä oli 2 päivän lippu ja näimme sen kanssa paljon. Käytämme melkein aina tätä tapaa tutustua kaupunkiin - se todella vakuutti meidät jälleen Barcelonassa.