Tekemistä kohteessa
Porto Cristo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Porto Cristo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Porto Cristo parhaat nähtävyydet?

Kohteen Porto Cristo parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Porto Cristo kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Porto Cristo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Porto Cristo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Porto Cristo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 1 787 arvosteluun

kinkkujen luolat ovat erinomainen paikka vierailla, ilmainen pysäköinti, ystävällinen henkilökunta, siellä on kahvila, josta saat juomia ja jotain syötävää, luolat itse ovat hyvin kosteaja ja kylmempiä kuin ulkolämpötila, joten tarvitaan kevyt takki tai hyppääjä , luolassa on monta askelta ylöspäin ja alas, en nähnyt mitään tapaa, jolla pyörätuolit voisivat vierailla näissä luolissa, joten jos poissa käytöstä, suosittelen vahvasti tarkistamaan ennen vierailun varaamista,

Minulla oli ihana päivä luolissa, nautin kokemuksesta erittäin paljon, mutta muutama viikko ennen vierailua oli lähetetty sähköpostiviestejä, joissa sanottiin, että valitsemani sijainnin nouto huomioimatta ja noutan nyt hotellistamme, sitten edellisenä iltana, viesti, jossa sanottiin noutaa dif hotellista, ei ongelma ei ollut kaukana, mutta muista tarkistaa sähköpostit.

Hieno yllätys

Meidän piti mennä Drachiin, mutta varasimme tämän vahingossa () mikä ilo, ei jonoja, avulias ja ystävällinen henkilökunta ja jopa ilmainen bussi takaisin satamaan! Näytä ja kiertue, olemme molemmat upeita, päättyivät oopperalle, joka heijastettiin seinille ja valaistu vene tuli luolaan - ihanaa, me molemmat rakastimme sitä - hyvin tehty kaikille

Noudon kanssa ei ollut ongelmia, 15 minuuttia myöhässä, mutta se on tavallista matkoilla. Luolat olivat upeita, konsertti oli niin kaunis. Veneeseen oli iso jono, joka vie vain noin 100 metriä, mutta se on mukavaa. Ulkona ei ole aikaa hakea ruokaa ja juoda sen suoraan takaisin bussiin. Kaiken kaikkiaan se oli mukava aamu ja suosittelen sitä.

Siellä oli liian paljon vanhoja ihmisiä, joten tuntui, että olimme väärässä paikassa. Opas oli erittäin mukava. Tunti ajelua kohti luolaa ja luultavasti tunti sisällä. Musiikkiesitys oli lopussa aika mahtava. Ota venematka pois luolasta. Kannattaa vain jos on aikaa.