Tekemistä kohteessa
Porto

Portugalin toiseksi suurin kaupunki ei tuota pettymystä – tunnelma on yhtä makeaa kuin alueen portviini.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Porto: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Porto parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Porto kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Porto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Porto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Porto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 30 160 arvosteluun

Päivä oli sanoinkuvaamaton! Opas haki meidät hotellilta ajoissa erittäin siistissä ja siistissä minibussissa. Aamulla oli sitten portvin maistelu ja sen jälkeen lounas, sitten iltapäivällä pöytäviinin maistelu yhdessä venematkan kanssa. Se on noin kahden tunnin ajomatkan päässä Portosta, joten melko pitkä ajomatka, mutta opas Milena sai sen tuntumaan ei ollenkaan! Hienoja tarinoita alueesta, Portosta, portviinistä ja pöytäviinistä sekä kaikkien päivän ruuan järjestämisestä ja siitä, että kaikki tietävät päivän suunnitelman ja kaikilla oli mukavaa. Milena oli todella upea! Lounasimme paikassa nimeltä River ja ruoka oli upeaa! Erittäin suositeltavaa. Yksi huomioitava asia on, että kyseessä on koko päivän aktiviteetti ja että saavut takaisin Portoon vasta noin klo 19, syö aamiaista ennen aktiviteettia, koska et halua aloittaa portin juomista tyhjään vatsaan.

Otimme Douro-joen 6 Bridges -risteilyn ensimmäisenä yönä Portossa, ja se oli loistava tapa aloittaa matkamme. Se oli paras tapa nähdä kaikki kaupungin sillat ja antoi meille todella hyviä valokuvausmahdollisuuksia. Toivon vain, että voi olla melko tuulista jopa lämpimänä päivänä.

Un paseo muy agradable con unas vistas preciosas. El audio está en español, portugués, francés e inglés. Katso escucha perfectamente (al menos en los barcos de la empresa Tomaz do Douro). Käsittämätöntä Portosta, sin duda!

Upea retki Carlosin kanssa. Tämä antaa meille yleiskuvan kaupungista. Tehdään uusiksi omaan tahtiisi, vähän enemmän, erittäin mukavia anekdootteja. Suosittelemme.

Upea retki, etenkin Quints do Beijon Joãon viiniesitys. Oppaamme oli loistava, välitti paljon tietoa mukavalla tavalla. Lounas oli myös erittäin hyvä