Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Porto

Portugalin toiseksi suurin kaupunki ei tuota pettymystä – tunnelma on yhtä makeaa kuin alueen portviini.

Porto: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Porto parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Porto kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Porto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Porto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Porto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 30 160 arvosteluun

Ok. Ensinnäkin on hyvä muistaa, että jos ostat lippusi verkosta, sinun on silti tultava lipputoimistoon ja odotettava jonossa varataksesi aika opastetulle kierrokselle. Odotukseni oli noin 30-40 minuuttia, mikä ei ole liian huono lukea muiden matkustajien kokemuksista. Itse kiertue on erittäin nautinnollinen. Oppaamme kertoi meille mielenkiintoisia faktoja ja huoneet ovat uskomattomia. Kierros kestää noin 30 minuuttia, mikä on kohtuullinen aika nähdä kaikki.

Mielenkiintoinen kiertue Dourossa, siltojen ja Ribeiran näkeminen. Erittäin suositeltavaa. Mutta laittaaksesi verkkolippu ei ole minkään arvoinen, sinun täytyy vaihtaa se fyysiseen ja se on ilmoitettava, koska olimme jonossa 25 minuuttia emmekä päässeet pois valitulle veneelle, jouduimme odottamaan toista tunnin.

Yksi kauneimmista kokemuksista perheellemme Portossa. Tällä pienellä Douron risteilyllä voit avata erittäin kauniit näkymät Ribeiran alueelle ja tutustua Porton 6 siltaan. Opas kaiuttimien kautta ranskaksi, englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi To do

Loistava matka. Kaikki oli täydellistä. Erinomainen matka oppaamme Sergen kanssa. Vierailu St Luizin kellarissa on merkittävä. Risteily Dourolla on erittäin miellyttävä. Ateria tarjottiin taivaallisella alueella. Onnittelut koko tiimillesi.

It was a really lovely trip and filled all of our expectations! Our guide Delfina was soooo kind and helpful :) Highly recommending if you are visiting Porto and want to taste Port wines!