Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Porto

Portugalin toiseksi suurin kaupunki ei tuota pettymystä – tunnelma on yhtä makeaa kuin alueen portviini.

Aktiviteetit saatavilla

  • Douro-laakson viininmaistajaiset
  • Douron risteilyt
  • Porto pyörillä
  • Porton kulttuurielämykset
  • Tutustu Portoon
393 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/25

Porto: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Porto parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Porto?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Porto ovat

Aveiro

Porto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Porto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Porto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 45 996 arvosteluun

Pelkästään se mukavuus, että voit matkustaa Porton läpi ilman, että sinun tarvitsee ostaa joka kerta erillistä lippua, Portocard on ehdottomasti sen arvoinen. Jos olet erittäin liikkuva ja olet keskellä, voit jättää Andante-kortin pois. Mutta olemme käyttäneet sitä hyvin, koska siellä on melko paljon jyrkkiä katuja, joilla on melko suuret korkeuserot ja minulla on ongelmia toisessa jalassani, ja sitten voit mennä bussilla tai metrolla ja kävellä takaisin, jos haluat.

Porton kuljetuskortti on erinomainen tapa liikkua kaupungissa, jos oleskelet siellä useita päiviä. Jos olet Portossa vain yhden päivän (kuten minä olin), suosittelen maksamaan jokaisesta bussi-/metrolipusta kuljetuskortin sijaan. Tulee todennäköisesti halvemmaksi. Ainoa haittapuoli tässä on, että et saa alennuksia museoista, kirkoista, baareista ja ravintoloista, jotka sisältyvät kuljetuskorttiin.

Haimme kortit lentokentältä. Se oli nopeaa ja siellä oleva nainen oli erittäin mukava ja antoi meille tietomateriaalia. Jos yövyt vain vanhassakaupungissa ja Douron rannoilla, voit säästää joukkoliikennekortilla. Portoon pääsee kävellen. Mutta jos haluat mennä rannikolle, se on sen arvoista. Kartta nähtävyyksistä oli loistava. Säästimme paljon sillä.

Vain suositella. Varsinkin jos sinulla on majoitus ulkona. Voit noutaa kortin lentoasemalta matkailuneuvonnasta. Kortti on voimassa ensimmäisestä skannauksesta lähtien. Se on sitten voimassa tietyn ajan (tuntimäärä). Olimme erittäin tyytyväisiä ja saisimme sellaisen kortin uudelleen milloin tahansa.

Portocardille on kaksi vaihtoehtoa. Jos haluat vain ajaa, etkä halua käydä museoissa, voit ajaa halvemmalla. Näimme sen lentokentän interaktiivisessa matkatoimistossa. Porton julkinen liikenne on puhdasta ja erittäin hyvä. Ajoitus on myös erittäin hyvä.