Porto Bussi- ja tila-auto-kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Porto: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Porto parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Porto?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Porto ovat

Aveiro

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Porto?

Porto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Porto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Porto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 023 arvosteluun

Tämä on ylivoimaisesti paras ja arvokkain aktiviteetti, joka sinun pitäisi varata, jos vierailet Portossa ensimmäistä kertaa. Hyvää vastinetta rahalle ja meillä oli hauskaa. Viinin testaus oli uskomaton kokemus. Henkilökohtainen suositukseni olisi jakaa opastettu kierros viinikellariin ja veneretkelle näihin kahteen päivään. Keltainen Hop-On Hop-Off -bussi on todella hyödyllinen sinulle, jotta saat kokonaisvaltaisen kuvan tärkeimmistä nähtävyyksistä ja saat lisätietoja. Porto on yleensä kävelykelpoinen, joten sanoisin, että jos sää on hyvä, käy pitkä kävelymatka Porton ympäristössä. Ihanteellinen oleskelu hyödyntää tätä toimintaa on 3-4 päivää.

Upea vastinetta rahalle! Onnistuimme tekemään kaikki 3 osaa kahden päivän aikana, sen arvoinen. Calemin satamakellarikierros oli erittäin mielenkiintoinen, sillä päässä oli kaksi lasillista satamaa. Jokiristeily oli uskomaton, Porton ja sen siltojen näkeminen vedestä oli kaunista. Bussimatka oli loistava, teimme molemmat mukana olevat reitit ja suosittelemme molempia. Erittäin helppo vaihtaa lippuja, koska keskustassa (lähellä São Bento -asemaa) oli muutama solmupiste ja tärkein bussipysäkki, ja henkilökunta erittäin avulias.

Lot to do with little money :-)

Ehdottamasti hintansa väärti, vain 24 euroa koko paketti :-D Lisäksi pääsimme ajamaan ilmaiseksi Porton busseilla ja esim. Sea Life sisäänpääsystä saimme 30% alennuksen.

Se on Yellow Bus -kierros, jota et tiedä pelkästään otsikosta tai kuvauksesta. Erittäin viileä jokikierros vie sinut tutustumaan kaikkiin tärkeimpiin siltoihin.