Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Portugali

Portugali: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Portugali? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Portugali : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 170 056 arvosteluun

Meillä oli hieno matka - vaikka emme valitettavasti nähneet yhtään valaita. Mutta ei todellakaan muutama delfiini! Vene oli täynnä, mutta suurimman osan ajasta meillä oli ainakin mahdollisuus nousta hetkeksi ylös. Ihmismäärällä olimme onnekkaita, että delfiinit ilmestyivät puolellemme melko usein. Toisella puolella ei varmasti ollut paras näkymä. Meillä oli tarpeeksi aikaa uida, 10-15 minuuttia vedessä riitti. Valitettavasti veneessä ei ollut tarpeeksi suojalaseja ja snorkkeleita, joten useimmilla ihmisillä ei ollut niitä. Siitä huolimatta oli mukavaa purjehtia Atlantilla parhaalla säällä. Haluaisin ehdottomasti tämän matkan mieluummin kuin pienet tai suuret veneet uudelleen. Oli myös hienoa, että työntekijä käveli ympäriinsä ja selitti eri kielillä, minkä tyyppisen delfiinin näimme. Suosittelen ehdottomasti kaikesta kritiikistä ja parannusmahdollisuuksista huolimatta.

Meillä oli paras aika tutkia itää. Kuljettaja / opas Carlos oli hieno! Näimme kauniita näköalapaikkoja ja meillä oli jokaisessa vapaa-aikaa, mikä tarkoitti, että saimme tutkia itseämme ja ottaa niin monta valokuvaa kuin halusimme ilman ryhmää. Kiertue oli erinomaista vastinetta rahalle, koska se sisälsi perinteisen lounaan sekä mahdollisuuden nähdä kaikki idän kauneus. Jos minulla olisi vain yksi päivä Madeiralla, valitsisin tämän kiertueen, koska se sisältää vähän kaikkea.

Tour was including well picked locations. Little more time in Porto Moniz would have been nice, but we managed to enjoy the time. Driver/guide Nuno was excellent. He picked interesting stories and information to share with us. That really made the tour more interesting.

It was a really lovely trip and filled all of our expectations! Our guide Delfina was soooo kind and helpful :) Highly recommending if you are visiting Porto and want to taste Port wines!

Upea kiertue ja opas, Nuno oli erinomainen eikä voi suositella sitä tarpeeksi :)