Tekemistä kohteessa
Praha

Koe historiallisen Prahan satumaiset kadut sekä neuvostotyylinen arkkitehtuuri.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Praha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Praha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Praha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 55 086 arvosteluun

Tämä kiertue oli erittäin miellyttävä. Olimme siellä toukokuussa, joten aurinko paistoi vielä. Nousimme veneen päälle ja nautimme auringonpaisteesta matkan aikana. Juomia oli myös saatavilla veneessä, tietysti lisärahaa vastaan, mutta se on ok. Saapuessamme huomasimme, että ostimme lipun väärälle päivälle, mutta he saattoivat muokata sitä 2 minuutissa.

Parasta nauttia kirkkaalla säällä. Hidasta ajoa ja tietoa tulee monella kielellä... joten muista olla tarkkana. Se ei kuitenkaan kuulu koko ajan, varsinkin jos istut yläkerran kannella. Juomamenu oli saatavilla jokaisessa pöydässä, mutta kukaan ei tullut ottamaan juomatilauksiamme!

Kiersimme kävellen läpi eri kohteita. Opas kertoi hyviä tarinoita. Minulla kävi erinomainen tuuri ja olin ainoa asiakas kierroksella, joten vuoropuhelulle oli hyvin aikaa. Hyvä kierros, hauskoja legendoja.

Super moderni vene. Vene oli sähköinen, joten erittäin hiljainen. Hyviä juomia laivalla edulliseen hintaan. Opas oli useilla kielillä (CZ, EN, DE, FR) idk jos siellä oli myös italiaa, en muista

Ystäväni ja minä varasimme tämän venematkan viimeiselle illallemme Prahassa. Se oli ihana tapa kokea kaupunki ja päättää matkamme.